EuroCup Top 16/5. Hafta Darüşşafaka 77-63 Galatasaray Odeabank

7DAYS EuroCup Top 16'da 5. Hafta

Darüşşafaka -
Galatasaray Odeabank

Tarih: 31 Ocak Çarşamba
Saat: 20:15
Salon: Volkswagen Arena
Yayın: Tivibu Spor



Galatasaray Odeabank, Top 16' E Grubu'nda oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Ekibimiz gruptan çıkabilmesi için kalan 2 maçını kazanması, Gran Canaria'nın 2 maçını kaybetmesi gerekiyor.

David Blatt yönetimindeki Darüşşafaka, 7DAYS EuroCup Top 16 E Grubu'nda oynadığı 4 karşılaşmada 4 galibiyet aldı ve çeyrek finale çıkmayı garantiledi. Darüşşafaka'da Scottie Wilbekin, Will Cummings, James Bell, Howard Sant-Ross, Stanton Kidd, JaJuan Johnson ve Michael Eric ön plana çıkan oyuncular.


Yenilmez Armada'ya Darüşşafaka karşısında başarılar diliyorum...
 
Gruptan çıkma şansımızın son haftaya kalabilmesi için bu maçı kazanıp Alba'nın da kazanmasını bekleyeceğiz. Çıkmadık candan ümit kesilmez...
 
Oktay hocam maçı isteyecektir ama bence mevcut rotasyonumuzla çok zorlamamamız lazım. Diğer maçın saati eğer bizimle aynıysa ilk yarı neticesine göre gençleri sahaya sürmek lazım. Bizim için bu maçtan ziyade haftasonu sahamızda yeniden Daçka'yla oynayacağımız maç değerli. Çok üzgünüm böyle düşündüğüm için ama şansımız çok çok az. Kadromuz da sakatlıklar malum. Daha sakat vermeye kredimiz yok...

Edit: Alba - Canaria maçı yarınmış arkadaşlar. Bu durumda maç sonucuna göre tamamen rölanti bir maç çıkarmamız gerekir. Gençlere ağırlık vermeliyiz.
 
Son düzenleme:
Alba Berlin kendi sahasında Gran Canaria'yı yenecektir. Onların da gruptan çıkma şansı var çünkü. Ligdeki Daçka maçına asılmak yerine bu maça asılmayı tercih ederim. Gruptan çıkmak evet zor ama mucizevi sürprizlere bağlı değil. Çünkü 2 maçımızı da kazanmamız, Canaria'nın 2 maçını da kaybetmesi sürpriz olmaz.

Kadromuz fena değil. Evet ben beğenmiyorum hala ama Mahmuti effect'ten dolayı mıdır nedir iyi oynuyoruz son maçlarda. Finale kadar gidebiliyorsak gitmeliyiz. Bildiğim kadarıyla Eurocup finalisti de gelecek sezon EL'ye katılıyor. O yüzden kupayı almasak bile final görmemiz yeterli olur ligde ilk 8'e kalmasak bile benim için bu sezon başarı olarak noktalanılır.
 
Takımın maçı sonuna kadar kovalaması taraftarıyım. Umarım güzel bir galibiyet çıkartır devamında gelecek moralle hafta sonu da aynı sonucu alırız.
 
Gran Canaria'nın Alba Berlin'i deplasmanda mağlup etmesiyle gruptan çıkma şansımız kalmadı. Son 2 maçımız prestij maçları şeklinde geçecek. O zaman bütün gücümüzü ligdeki maçlara vermemiz gerekiyor. Açıkçası bu maçta U21 oyuncuları oynasa daha iyi olur.
 
Zaten prestij denen bişey kalmadı bırakın da kazanma alışkanlığımız devam etsin, prestij lüksü yok şu an.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Şaşırtıcı ama maç saatinin gelmesini bekliyorum ve heyecanlıyım.
Allah'ın izni ile şu msçı da kazanalım; Cumartesi günkü maça da mesaj niteliği taşır ve bu ivmeyle ligde daha diri bir motivasyon ve güdü ile üst sıralara tırmanırız diye umut ediyorum.

Yayını neden S sport vermiyor? Takımın maçlarını izlemek için Spor Extra paketi alıyoruz ama izleyemiyoruz...
 
Maçı sunan iki adam da ne kadar boş ve lüzumsuz anlatıyorlar!

Kahvehanede oturmuş, kendi aralarında spordan kahkahalarla bahseden iki kişi gibiler; Kaan'ı zaten NBA'de de gereksiz cümle kuran ve lüzumsuz örneklemeler yapan sıkıcı adam olarak anımsıyorum, burada daha da boş konuşmaya idame ediyor.
 
Maçı anlatan ikili neden rakibin basketlerinde yüksek sesle vav, ooo çekerken; bizim basketlerde olağan tepki veriyorlar?

Takım toparlandı da, Göksenin ve Ege de katkı verse.
 
İlk yarıyı 33-33 bitirdik.
Maçın içindeyiz ve aynı takıma karşı son maçımızda sanırım aciz ve utanç verici şekilde 20< fark yemiştik!

Oktay hocanın gayretini takdir ediyorum. Oyuncu kimyası kendi sistemine uygun değil lâkin elindeki materyalden en iyisini çıkartma uğraşı veriyor.
 

Üst