EuroCup Top 16/6. Hafta | Galatasaray Odeabank 92-97 Alba Berlin

7DAYS EuroCup Top 16'da 6. Hafta!

Galatasaray Odeabank - Alba Berlin

Tarih: 6 Şubat Salı
Saat: 20:15
Salon: Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın: Tivibu Spor



7DAYS EuroCup Top 16 E Grubu'nda son haftada rakibimiz Alba Berlin. İki ekipte grupta oynadığı 5 karşılaşmada 1 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. Son maçlar öncesinde gruptan çıkma şansını kaybeden iki ekibin aralarında oynadığı ilk maçı Alba Berlin 95-62 kazandı.

Antrenörlüğünü Aito Garcia Reneses'in yaptığı Alba Berlin'de Peyton Siva, Spencer Butterfield, Marius Grigonis, Luke Sikma ve Dennis Clifford ön plana çıkan oyuncular.


Ekibimize Alba Berlin karşısında başarılar diliyorum...
 
Son düzenleme:
İki iddiasız takımın maçı olacak. Yensek de bir anlam ifade etmeyecek. Tabi prestij ve moral önemli ama bu maçta genç takımla oynasak daha iyi olur. Enerjimizi lig maçlarına saklamamız lazım.
 
Göksenin ve Ege gerçekten çok çok vasat oyuncular her zaman ki gibi çok kötü oynuyorlar, Oktay hoca da mola almayarak rakibin serilerini izledi malesef...
 
Son topta hareketlenmede ve Hardy ile buluşturmada çok geç kaldık ama bir şey dikkatimi çekti: Ataman'ın son top hazırlığı çok kötü sonuçlanırdı.
 
Boşu boşuna 5dk daha oynadık ve kaybettik. Neyse bu sene Avrupa kupası böyle kapandı. Bizi bu noktaya getirenleri son kez Allah'a havale ediyorum. İki yakaları bir araya gelmesin inşallah.

Oktay hocam ne desen haklısın... Hele şu Ege'yi izledikçe insan sinirden beyin kanaması geçirir sen yine iyi dayanıyorsun. Seneye Ege Arar ilk gönderilecek isimlerden.
 
Oktay Mahmuti'ye teşekkür ediyorum. Bu malzemeyle daha fazlası olmaz, oyuncular da elinden geleni yapıyor ama ceket yama tutmuyor bir noktadan sonra. Yine de iyi savaştık, çemberin içinden çıktı son top maalesef.

Gelecek yıl her şey daha iyi olacak.

Son bir söz: Can Topsakal ve Erman Kunter Galatasaray tarihindeki en kara iki lekedir. Ahımız çok büyük.
 
Son düzenleme:
Play-offta istemiyorum ligi düşme potasının üstünde bitirsek yeter.Gelecek yılın kadro çalışmalarına başlamak için önümüzde uzunca bir zaman olur hem.
 

Üst