• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

YenilmezArmadaNYK adıyla katıldım. Kadrom bu şekilde:

Sergio Rodriguez
Mantas Kalnietis

Alessandrio Gentile
Blake Schilb
Sergii GladyrJ
Zoran Dragic

Alexis Ajinca
Furkan Aldemir
John Bryant
Semih Erden

Beyler mesajlarinizi okurken oyunun stretejisini cozdugunuzu goruyorum; hatta kadrolarini gayet basarili olmus. Gecen sezon bazi hatalarim nedeniyle ligi 4. tamamlamistim ve bu sene daha yukarilari hedefliyordum ama gozum korktu :)

Merhaba arkadaşlar bende NeEfesNeÜlkerNedeTelekom isimli takımımla katıldım :) Kadroyu da şu şekilde yaptık:

Sergio Rodriguez
Melih Mahmutoğlu

Rudy Fernandez
Alessandrio Gentile
Krunoslav Simon
Zoran Dragic

John Bryant
Derrick Brown
Alexis Ajinca
Erwin Dudley

Merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum. Bir takim yaptim, umarim kabul edersiniz.

Takimim da:

Koszarek
Kalnietis

Dragic
Schilb
DeSaun Thomas
Erick Green

Furkan
Ajinca
Kleiza
Lavrinovic

Coach: Billy Donovan

Bu da benim kadrom:

Sergio Rodriguez
Sergio Llull

Zoran Dragic
Blake Schilb
Kostas Sloukas
Jaycee Carroll

Gasper Vidmar
Joey Dorsey
Nik Caner-Medley
Georgios Printezis

Basketbol topu gorse bomba diyecek Onder C. Hoca Efendi' nin de muhtesem kadrosunu biz muritleriyle paylasmasini istiyoruz :)

SRodriguez -- ZWright
KLangford -- BSchilb -- KSloukas -- BAhearn
JBryant -- AAjinca -- NCMedley -- FAldemir

Her türlü eleştiriyi değerlendireceğim lütfen eksik yönlerim varsa söyleyin.
Fantasyde adım değişik olsun diye biraz abarttım neyse :) Allahdiyenbasketboltopu

Basketbol topu gorse bomba diyecek Onder C. Hoca Efendi' nin de muhtesem kadrosunu biz muritleriyle paylasmasini istiyoruz :)

Jeremy Pargo
Ricky Hickman

Rudy Fernandez
Sony Weems
Kostas Papanikolau
Andres Nocioni

Viktor Khyryapa
Ante Tomic
Nikola Mirotic
Nenad Krstic

Melih Mahmutoğlu 7 krediden iyi tercih, en azından başka bölgelere pahalı adamlar olup kredi derdi olanlar için değerlendirilir, guard zaten oyunda zor bulunan seçenek ucuza 20-25 dakika oynayacak bir adam var bu değere, değerli bence. Abrines de 20 kredisiyle dikkat çekiyor Barca'da, Real'e karşı bile kupa finalinde fazla sorumluluk almıştı, o bölgede sakatlıklarla boğuşan Barca'da süre alacaktır epey hem de rakip Partizan. Maccabi'li Landesberg de gene ucuz.

Sehir disindayim ve telefondan bakiyorum; o yuzden tek tek kredi hesabi yapmadim ama herhalde sana sistem 1000 kredi falan vermis Hoca Efendi :)
Jeremy PargoRicky HickmanRudy FernandezSony WeemsKostas PapanikolauAndres NocioniViktor KhyryapaAnte TomicNikola MiroticNenad Krstic

Gecen sezon oldugu gibi bu sezon da ayni kafadayiz Tacho :)Kadronu merak ediyorum :)
Melih Mahmutoğlu 7 krediden iyi tercih, en azından başka bölgelere pahalı adamlar olup kredi derdi olanlar için değerlendirilir, guard zaten oyunda zor bulunan seçenek ucuza 20-25 dakika oynayacak bir adam var bu değere, değerli bence. Abrines de 20 kredisiyle dikkat çekiyor Barca'da, Real'e karşı bile kupa finalinde fazla sorumluluk almıştı, o bölgede sakatlıklarla boğuşan Barca'da süre alacaktır epey hem de rakip Partizan. Maccabi'li Landesberg de gene ucuz.

Kenarda kredi kalsın diye Abrines-Dragic değişikliği yaptım.

Rodriguez-Melih / Langford - Dragic - Schilb - Green / Dunston - Kleiza - Ajinca - Furkan

Fantasy ligi katilimci takimlara goz gezdirdim de; bircok arkadas birden fazla takimla lige katilim saglamis. Normalde bu duruma pek olumlu bakmiyorduk ama bu senelik musade edelim. İlk hafta sonunda kbirden fazla takimla katilim yapan kullanicilarin en cok puani toplayan takimlari ligde devam eder, geride kalanlar lig yoneticisi tarafindan listeden cikarilir.
Bilgilerinize ...

Bench Arkası ismiyle lige giriş yaptım. Oyunun kurallarına çok çok hakim olmasam da FM mantığıyla kadro kurdum diyebilirim, maksat eğlence olsun. Herkese başarılar :)

Bu kadar uğraşacağımı tahmin etmemiştim. Geçen sezon da uğraşmıştım ama ilk tur sonuna kadar değişiklik dahi yapmamıştım :) Muhtemelen Top16 öncesi elenenlerin yerine değişirken yaparım :D

DeMarcus Nelson
Sergio Rodriguez

Zoran Dragic
Alex Abrines
Fernando San Emeterio
Nihad Djedovic

Alexis Ajinca
Furkan Aldemir
John Bryant
C.J. Wallace

Genellikle sevdiğim oyuncuları kullandım. Gladyr-Minard arasında çok gittim geldim ama kredi kalsın diye Abrines'i aldım.

Görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle San Emeterio geçen sene bug gibiydi. İyi puan getiriyordu sanki. Pek yazan görmedim okurken.

Geç kalmadım değil mi? Geçen sene takım ile ilgilenmeyi unuttum ama bu sene farklı olacak..

Takım adı: kakan

Sergio Rodriguez
Mantas Kalnietis

Blake Schilb
Tarence Kinsey
Renaldas Seibutis
Martynas Pocius

Erwin Dudley
Fran Vazquez
Furkan Aldemir
Alexis Ajinca

bu 4. senem olacak. (5 te olabilir )
geçen sene ligi 5. bitirmiştim. Bu oyun sayesinde daha zevkli oluyor bu lig. birde Galatasaray ligde olunca daha da zevkli olacaktır bu sene. (gerçi Dsmart olayı can sıkıcı bir durum )

takımım khan1905 hedef ilk 3.
yorumlarımı yazacağım. yazılanları okudum kadroyu biraz şekillendireyim şimdi.

püf noktası :neredeyse ilk tur sonuna kadar krd artışına oynamak, sizi yukarılara taşır...

Yaslandin artik ha; ligin baslamasina 3 gun kala anca gelebildin. Twitter da sormasan kaciracaktin hatta :)

Neyse artik yine de hosgeldin; benim kose yazimi okursan biraz da olsa yardimci olabilir.
Basarilar

bu 4. senem olacak. (5 te olabilir )
geçen sene ligi 5. bitirmiştim. Bu oyun sayesinde daha zevkli oluyor bu lig. birde Galatasaray ligde olunca daha da zevkli olacaktır bu sene. (gerçi Dsmart olayı can sıkıcı bir durum )

takımım khan1905 hedef ilk 3.
yorumlarımı yazacağım. yazılanları okudum kadroyu biraz şekillendireyim şimdi.

püf noktası :neredeyse ilk tur sonuna kadar krd artışına oynamak, sizi yukarılara taşır...

bizim ufaklık gerçekten çok hırpalıyor bizi :)düzen filan kalmadı bizde.

biraz çalıştım ama ilk hafta çok zor gerçekten. senin köşe yazından faydalanacağım.

Geri