• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Yok giremiyorum . Bİr türlü ne yapsam olmuyor. Ben bu kadar aptal bir sistem görmedim. Telefonumu alıyorsun , mailimi alıyorsun. Utanmasan boxer rengimi sorcaksın. Ama ismimizi unuttuk giremiyoruz.

Yok giremiyorum . Bİr türlü ne yapsam olmuyor. Ben bu kadar aptal bir sistem görmedim. Telefonumu alıyorsun , mailimi alıyorsun. Utanmasan boxer rengimi sorcaksın. Ama ismimizi unuttuk giremiyoruz.

forgot password u denedinmi giriş sayfasından... e-mail bölümüne e-mail adresini gir...username ede kralınabademsuyu yaz en kötü şifre bilgin gelir mailine olmuyorsa ı harfinde sorun olabilir karakter sorunu... i ile dene birde...

Takım adı : Allahdiyenbasketboltopu

Sergio Rodriguez
Mantas Kalnietis

-----------------------

Keith Langford
Blake Schilb / David Moss
Kostas Sloukas
Alex Abrines

--------------------

Lamont Hamilton / John Bryant
Derrick Brown
Alexis Ajinca
Dejan Musli

Hangi ikiliyi tercih edeyim sizce ? Schilb - Hamilton mu Moss - Bryant mı ?

Kesinlikle Schilb'i tercih etmelisin bence geçen sene muazzam işler yaptı.

izmirgücü takımıyla kaydoldum ama oldu mu bilmiyorum umarım olmuştur.

Kadrom:
Melih-Eurtel
Emir-Vasileiadis-Hackett-Zoran Dragic
Kleiza-Tomic-Furkan-Musli

Fenerli çok oldu ama büyük maçlar öncesi atarım bazılarını.

Eğer oyuncu önerisi olan varsa açığım çünkü 5 kredi arttı.

Takım adım çok yaratıcı (!) oldu, tebrikleri özel mesaj ile almayı tercih ederim. : )

Takım Adı: yvznr

Kadro:

Leo Westerman
Mantas Kalnietis

Blake Schilb
Alex Abrines
DaJuan Summers
Simas Jasaitis

Sasha Kaun
Ioannis Bourousis
Ante Tomic
Erwin Dudley

Not: Kadrom ile ilgili olumlu düşüncelerinizi bana, eleştirilerinizi Arda ile Uğur´a yaparsanız memnun olurum. : )

Yeni fark ettim Macvan 54, Printezis 53 puan :)

Ne elestirisi alacam ki; benim ilk yaptigim kadrodan sadece 2 oyuncu var; bu kadroya daha maclar baslamadan elestiriyi cakarim ben hah Ugur yakmissin Onur abini ...

Takım adım çok yaratıcı (!) oldu, tebrikleri özel mesaj ile almayı tercih ederim. : )

Takım Adı: yvznr

Kadro:

Leo Westerman
Mantas Kalnietis

Blake Schilb
Alex Abrines
DaJuan Summers
Simas Jasaitis

Sasha Kaun
Ioannis Bourousis
Ante Tomic
Erwin Dudley

Not: Kadrom ile ilgili olumlu düşüncelerinizi bana, eleştirilerinizi Arda ile Uğur´a yaparsanız memnun olurum. : )

Onur Abi tanıdık adamlar olsun dedi, ben de birkaç dokunuş yaptım :)

Ama senden 3-4 oyuncu olması lazım, öyle hatırlıyorum. Ayrıca ben de eleştiri kabul etmem, sonuç itibari ile takımın adı "yvznr" :)

Arda, kadroya bakıyorum tanıdığım üç dört isim var, o isimlerden biri de tanımaz olaydım dediğim Semih Erden.

Dedim Arda´nın kadro ile ya zirve yaparım ya da ligin dibine demir atarım. En iyisi ilk sezonumda orta sıralarda takılayım, gençlere malzeme olmayayım dedim. : )

Uyar - Uyar 2 - İzmir Gala takımlarıyla katıldım, ilk haftadan hüsran yaşayıp soğumamak adına.

Takımlarınızdan bir tanesi,

Arroyo - Sergio Rodriguez / Emir - Cenk - Maciulis - Fridzon / Erceg - C.J. Wallace - Furkan - John Bryant

3 Farklı takım 30 farklı oyuncu seçtim :) Bu sene nedense büyük hissediyorum :)

selamlar. ben de Live4today! isimli bi takım kurdum. Yenilmez Armada bu ligdeyken oyun daha bi güzel oluyor. herkese iyi eğlenceler.

Leo Westermann

Mantas Kalnietis

Blake Schilb

DaJuan Summers

Yogev Ohayon

Thomas Kelati

Erwin Dudley

Sofoklis Schortsanitis

Georgios Printezis

Viktor Khryapa

Kralinabdemsuyu takım ismim...
Şifreleri kaydettim. Oyunun basit hesap kitapları şampiyonluğumu engelleyemez. Olan Krunuslav Simon ve Planinic'e oldu :)
he bu arada diğer hesap mecburi öldü.

kadromun son hali;

lukasz koszarek, zack wright
matt lojeski, kim english, alex abrines, blake schilb
john bryant, erwin dudley, boban marjanovic, lamont hamilton

42-43 kredi arttı.

Sergio Rodriguez
Mantas Kalnietis

Jamont Gordon
Alessandro Gentile
Blake Shilb
Göksenin Köksal

Linas Kleiza
Zoran Erceg
Ersin Dağlı
Alexis Ajinca

Maçları çok fazla takip edemedim, inceleyemedim ama favori oyuncular var tabi aklımda. İlk hafta için değil ama sezon genelinde Lamont Hamilton, Kevin Murhpy, Alex Ajinca, Linas Kleiza, Zach Wright, Blake Schilb, Sasha Kaun, Kim English, Josh Carter, Alex Abrines (ilk haftalar için sadece), Marcus Williams ve Derrick Brown iyi puanlar getirir diye düşünüyorum. Tabi çok fazla maç inceleme fırsatı bulamadım.

Takım İsmi: Chaz

Kadro:

Carlos Arroyo
Jayson Granger

Jamont Gordon
Blake Schilb
Emir Preldzic
Kostas Sloukas

John Bryant
Sofoklis Schortsanitis
Furkan Aldemir
Gasper Vidmar x-x

Şu Sofo Reyiz'i debir ben almışım sanırım koskoca site içerisinde takıma. Nedir bu adamın mevzusu ? Az süre alması mıdır ? İlk hafta olayı bi patlatırsa ben de ''marjinal Hıncal'' diye gezerim artık forumda .

Geri