• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

bramos, rytas maçında oynamayacak. pappas'ın süresi biraz daha artacak, 25 dakikayı bile bulabilir. aklınızın bi köşesinde bulunsun son dakika değişikliği isterseniz. ben yine de abrines ile devam ediyorum ama.

Sakatligini henuz tam atlatamamis olsa da koc Ukic e Pappas dan daha cok guveniyor. Bramos la da tam mevkiileri cakismiyor. Bramos un yoklugu Maciulis e yarayacak.

bramos, rytas maçında oynamayacak. pappas'ın süresi biraz daha artacak, 25 dakikayı bile bulabilir. aklınızın bi köşesinde bulunsun son dakika değişikliği isterseniz. ben yine de abrines ile devam ediyorum ama.

Ben de prometheus adıyla katıldım. Arda abinin incelemesi epey faydalı oldu takımımı kurmamda. Teşekkür ediyorum kendi adıma.

kalnietis
westermann

schilb
preldzic
pappas
abrines

derrick brown
john bryant
ajinca
hamilton

Evet sezonun ilk iki maci dun aksam oynandi; bizim adimiza genel anlamda Galatasaray takimina, Galatasaray' daki oyunculara ve Strasbourg dan Ajinca' ya odaklanilan bir geceydi. Maclar sonunda da hepsi yuzumuzu guldurdu diyebiliriz.

Simdi GSBASKET ligine baktim da 290 takima ulasmisiz ama bu takimlarin hemen hemen yarisi mukerrer kayit.
Tanju Cicek birkac hafta sonra kullanicilari nasil tek takima indirecek merak ediyorum :)
Zor bir goreve talip oldun Tacho :)

Arroyo-Jamont-Erceg ile çok iyi ranking yaptık ama öyle bi kadro kurdum ki Göksenin'i almaya mecbur kaldım o da oynamadı

romain duport kardeş eyvallah. :)

Furkan'ı güvenip aldım memnun kaldım.Erceg'e güvenmedim,Arroyoyu pahalı buldum onlara pişmanım.

Bu hafta iyi gecmis olabilir ama Galatasaray' dan. bu kadar cok oyuncu almak buyuk hata. Daha dogrusu herhangi bir takimdan maksimum 2 oyuncu almak lazim ki onlarin da mevkiileri cakismamali
.

Ayrica Tanju Cicek kulaklarin cinlasin kardes :)

Arroyo-Jamont-Erceg ile çok iyi ranking yaptık ama öyle bi kadro kurdum ki Göksenin'i almaya mecbur kaldım o da oynamadı

Lokomotiv'den Bykov, Hendrix ve Brown olmak üzere 3 adam aldım. Pişmanım :(

2 takım da fena gitmemiş dün. Şifremi bulduğum ilk hesapta Kerem Gönlüm'ü unutmuşuz ama Furkan toparlamış orayı. Diğer tarafta Dudley pek birşey yapmadı. Ajinca ise yüzümüzü güldürdü.

Bi takımdan 3 oyuncu birden almanın pişmanlığı. Yine de beklemem lazım doğru :)

Ben 1 takımla katıldım. Zaten zevkine sorun yok. Furkan ve AJinca iyi sayılır. Blazic!i almadığıma üzüldüm ilk yarı puanlarını görünce.

Kızılyıldız'ın saha atmosferi ve Amerikalı kısa birleşirse ''neden olmasın'' dedimNelson için. Nelson 11 dk da 6 ranking yapmış ilk yarıda. 10 küsür getirse bare.

Budivelnik'ten kısa eklemesi yapılabilirmiş. FBÜ'de zaten herkes puan getirdi. İlk haftanın patlayanları Kalnietis'i alanlar olacak sanırım. İlk yarıda eksilerde.

Kalnietis Asist Yapmakdan Potaya bakamadı beyfendi :D takımımda bir tek bozan adamdı Nazar boncuğu olsun ne diyelim...

Takım öyle kötü ki Kalnietis'e sıra gelmeyecek azarlamalara başlasam :) Az puan fark verip Marcus Williams'ı almıştım ki gidip değiştirdim seçim yaparken . Mezarcılığın sonu bu :)

Hacket 30
Melih 5.5
Emir 27.5
Kleiza 17.6
Furkan 16.5

Şimdilik iyi ama Tomic'den pek hayır gelmeyecek galiba boşa giden ratingler...

7 Oyuncudan 112 puan fena deil 160 civarı bitiririm umarım bu haftayı fena olmaz :) Partizanlı Bogdanovic batırdı takımı 6 oyuncudan 108,9 aldım ondan da çok şey bekliyordum ama hayal kırıklığı. Kalan oyuncularım ise S.Rodriguez Printiesiz ve John Bryant hepsi 50 üstü ratingde.

Uzun oyuncularda olmasa herhalde puan alamayacağım.

Lukasz Koszarek Zielona Gora 0.0
Sergey Bykov Lokomotiv 15.4

Keith Langford EA7 Milan 21.0
Blake Schilb Crvena Zvezda 23.0
Martynas Gecevicius Lietuvos Rytas 11.0
Emir Preldzic Fenerbahce 27.5

John Bryant Bayern Munich 0.0
Derrick Brown Lokomotiv 18.7
Semih Erden Anadolu Efes 4.4
Zoran Erceg Galatasaray 22.0

Bende çok iyi giderken Semih ve Gecevicius engeline takıldım ama Semih konusunda hakettim, üzülmüyorum...Kaç senedir birşey yapmayan adam Efes'te pota altında tek başına kaldı diye mi birşey yapacak... Gecevicius'a üzüldüm ama 2 sayı daha atsaydı kredi kaybetmeyecektim..

Geri