EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Llull ile o var pg olarak Realde, değerlendirilebilir bence. Ben 1 2 yerde Pargo ile Campazzo arasında kalıp Pargoyu seçmiştim ama Pargo ile ilgili şüpheli haberler görünce Campazzo ya döndüm.
 
Tek takım kurdum. De Colo da emin değilim. Kaptan olayını unutmuştum biraz önce seçtim. Daha fazla takım kurar mıyım biraz zaman bağlı açıkcası. Olsa bile sadece 1 kadro daha yaparım. (Emin olamadığım adamları almak adına yada tek takımla devam etmek mi bilemedim yazarkende)
Campozzo bende de var. Beaubois kadromda Efesten. Ataman sever böyle adamları. Bayern in buralarda zayıf kalacağını düşünüyorum. Üstlerde yer almak istiyorsa Efes ve Ataman bu maç kazanması gereken kilit maç aslında. Ataman sever böyle kilit maçları, maç seçmeleri.
Mike James almadım ama kararsız kaldığım adam. Geçen sene 2. yarı Pana ya gelip kadroma almıştım ama çok canımı yakmıştı...
 
Interbaskette yazmışlardı, birde twitter linki vardı, ayağındaki ağrılardan bahsediyordu galiba.

Bu arada euroleague resmi sayfasında da bazı tüyolar var bakmak isterseniz.

Real de Ayon ve Thompkins de oynamayacakmış, thompkins den çok emin değilim ama Ayın meksikadaymis.
 
Son 1 saat 21 dakika kala, ligimizde 194 takim yer aliyor ve hala girenler var. Ligimizin kodu 3CE9L5ZC. Hala girmek icin gec degil. Basarilar herkese.
 
Edy Tavares candir *big hug*

En cok yuklendigim oyuncular;

Toko Shengelia - Her takimimda olan tek adam
Ahmet Duverinoglu - 6 takimin 4 unde var
Alexey Shevd - 6 takimin 3 de var
Mikes James - 6 takimin 3 de var
Shane Larkin - 6 takimin 2 sinde var
Nick Calathes - 6 takimin 2 sinde var


Takimlarimin genelindeki oyuncular asagi yukari bunlar. Ahmet Duverinoglunun patlama yapma ihtimalinin hic de az olmadigini dusunuyorum. Zaten Obradovic usta da onu oynatiyor guveniyor.
 
Dawkins ile Berush eşleşmiş.
Coty Clarke ortak, kaptanlar da Shved ve Calathes.
Telefondan fixtures e tıklayıp gördüğüm bu şekilde.
 
Ilk hafta Mehmetle eslesmisiz. Kendisi benim de tuttugum supriz nate woltersi almis . Basarilar. Bu arada yolda olucam. Yoldan takibe devam.
 
Ayhan bey teşekkürler yazmasanız Pargoyla girip ilk günden oyuna küsecektim[emoji1] Pargo kesin olarak yokmuş sportando yazdı az önce.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Micic’i aldım. Doğuş vardı geçen hafta oyuna katıldığımda almıştım ama çıkardım sonra.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ben 1 takım kurmama rağmen 2 takımım var gözüküyor ve seçmediğim oyuncular var takımda,bu nasıl olmuş olabilir ? Ayrıca liglerede bu seçmediğim,kendiliğinden kurulan takımım girmiş,bari diğer takımımı sileyim,bu mümkün mü ?
 

Üst