Euroleague Fantasy Challenge 2022-2023

perşembe-cuma seansı güzel geçti. vezenkov istikrarlı şekilde müthiş puanlar getiriyor., sonradan eklenen bacon tam bir 6'cı adam oldu ve ilk maçından itibaren alanlar şuan 1.8 kredi + ekledi. sorkin extra 20 pır getirdi ve sorkin her zaman bulunmalı bence. lazic ise kredisi düşük ve ciddi süreler buluyor diye alıyoruz ama adam sırf zarar. şimdi 14.2 krediden lessort yerine ne yapabilir onu düşünme vakti. daha az krediye yeni haftada fırsat bir pivot çıkarsa sağlam bir yedek daha eklenebilir. belki de almayarak riske girdiğim clyburn fırsatı da çıkabilir bacon- koç ve pivottan kalacak kredilerle. bayağı yoracak yeni hafta.
 
Lazic evet aynı hissiyatı veriyor herkese. Bir de Mitrovic konusu var ki... Bu ikisi kaç sezondur çözülemeyen denklemler.
Lessort yerine ne yapılacağını söyleyeyim; çıkacaksın ve o hafta 32 yaptığını göreceksin.
Uzun mevkii bu sezon cidden soru işaretleriyle dolu. Eskiden Mickey, Papagiannis, Nebo, Pleiss gibi bol alternatifler vardı ama şimdi Tavares dahi problem.
Bacon'un ben de ekmeğini yedim ama geri kalan salak oyuncular hep bana mı denk geliyor anlamadım... 36 dakika oynayan Micic 12 sayı atıp 9 pir getirmiş. İnanılmaz.
 
Geçen hafta 29 pr yapan C.Jones bu hafta alınca - 1.8 yaptı,Micic tercihim 34 pr getirsede sevinemedim.Yedeklerden B.Lazic'i aldım şimdi C.Jones yerine 1 pr yapsa bile kardır.

Kaptanıda 15 pr yapan Vezenkov yerine L.Brown yapıyorum.

Geçen hafta aldığımda 9 pr yapan Motley umarım şov yapmaz,çikarıp Koumadje'yi almıştım.
 
Ben de kaptanlığı Clyburn'den alıp Micic'e verdim maçlara az dakikalar kala. İkisinin de iyi yapacağını ama Micic'in damga vuracağını hissettim. İyi ki de öyle yapmışım.
Oyun kurucu mevkiinde Lapro iki maçtır sanırım iyi getirmiyordu pek. Ben alınca duraksamaya başladı. Ben de Loyd'a geçiş yapayım dedim ve battık. Darius Thompson da bi gözüme gelmişti aslında ama tercih etmedim; o da iyi yapmış. Bu konularda ben de Bayram Bey gibi tersine dünya yaşıyorum şansta.
Koç konusunda şu Milano kerizini biraz da ben silkeleyeyim dedim ve Baskonia koçunu seçtim. Mis gibi tertemiz 20 puan çektim oradan düşük krediye. 138 var şimdilik ve akşam Bacon var.
Fakat uzun konusunda inanılmaz bir kısırlık var, bilmiyorum sadece benim için mi böyle. Kimi tercih edeceğimi bilemiyorum. 14 kredili adam da güven vermiyor; 6 kredili adam da... 3-4 haftadır falan uzunlardan verim alamıyorum.
 
Bu hafta en iyi puanımı yaptım " 188 " GsBasket klasik liginde ikinci olmuşum birinci 189 puan yapmış,C.Jones biraz iyi oynasa 200 'ü geçecektim demek.

Haftaya h2h de Okan Geçir beyle oynuyorum,h2h liginde ikinci sıradaymış,zor maç ama kazanmaya çalışacağım
 
Ben de 152.7 ile en yüksek puanımı yapmışım bu sezon. Sezona Efes gibi girip, son haftalarda toparlamaya başladık aynı şekilde. Loyd saçma oynamasaymış daha iyi puan alacakmışım. Bir de şu uzun mevkiinde adam bulabilme sorununu aşarsam bir şeyler rayına oturacak gibi.
 
Ben de 152.7 ile en yüksek puanımı yapmışım bu sezon. Sezona Efes gibi girip, son haftalarda toparlamaya başladık aynı şekilde. Loyd saçma oynamasaymış daha iyi puan alacakmışım. Bir de şu uzun mevkiinde adam bulabilme sorununu aşarsam bir şeyler rayına oturacak gibi.
Pivot konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum.Pivota 14 - 15 kredi verip 8 - 9 pr alacağıma 7 - 8 kredilik pivotlar alip onlardan 8 - 9 pr alsam kâr dır diyorum.Keşke Boban Marjanovic Nba yapmasaydı,Bourousis genç olsaydı ... Bourousis'i çok özlüyorum ya,bu oyundaki esas adamımdı
 
Çok güzel bir hafta geçirirken; Bobua'yı defalarca kez almama rağmen çıkartıp Darius Thompson aldım. Bobua da bonusla 26 falan getirdi... Darius'un 15 yapmasını beklemekten başka teselli bulamıyorum kendime. Umarım yapar... Hem Bobua ciddi kredi farkıyla daha ucuzdu. Bana kaybettirdiklerine bakın....
 
3 oyun kurucudan 11 pr aldım, pivotlardan 42 pr geldi. yedeklerden 14.5 pr geldi, koçunda 25 pr getirmesi güzel oldu. bugün vezenkov 15 dk süre aldı, 2.per olympiacos çıldırmasa rahatlıkla 30 üstü pr yapabileceği bir maçtı ama oyunun erken kopması yüzünden yormadılar adamı :D
 
Offff 9 küsurdan Bobua alıp değiştirip 12 küsurdan Darius almanın ağırlığı çöktü üzerime. Oturdu içime vallahi billahi !
Yalnız pivot pozisyonu beni sinir hastası etmeye devam ediyor haftalardır. Mecbur Pleiss-Hunter çıktım başka şansım yoktu ama toplamda 15-16 anca getirebildiler. Mecbur birinden feragat edip ; sağlam pivot + çöp pivot denemesine geçeceğim. Gerçi sağlam olanların da sağı sollu belli olmuyor diye geçmemiştim ama böylesi daha çok kanser ediyor 2 el freniyle. 127.5 ile geçtik bu haftayı Obradovic sağ olsun var olsun !
 
Ha bir de; haftalardır formda giden Baskonia'dan sırf Bayern gizli gizli geliyor diye çıkıp Obra'yı alıp eksi yiyip 25 puan ile birlikte 30 puandan olmam. Ve ayrıca Bobua olayı ile birlikte bu da eklenince 180'e vuracağım haftada 127.5'ta kalmam... Yazdıkça içim acıyor :D Yine de H2H liginde son 6 maçta 5 galibiyet ile durumları toparladık gibi.
 
Draft ta kadromda olan ve çok iyi getiren Loyd çok fena sakatlandı. Burnu kırılmış. Kafa travması geçirmiş. Ameliyat oldu. Chris Jones da sakat. 2 tane guardım sakat. Bakalım korumalı oyuncu alabilecek miyiz?
 
H2h liginde Okan beye 152 - 123 kaybettim.

Pivot olarak Kuzmic'i aldım,böyle bir riske girdim,Mirotic'i alabilmek için Dzanan Musa'yı çıkardım.Kuzmic - getirdi,Musa Mirotic'ten fazla getirdi,L.Brown 13 pr da kaldı.

Artık şu pivot sorununa bir çözüm bulacağım.
 

Üst