Kendisiyle defaten çelişen,bir araba darbe aldığı kirli düzenin yanında olmayı seçen,basit kelime oyunlarıyla algı yönetmeye çalışıp yönetimden bağımsız olarak samimi olması gereken Galatasaraylılarla adeta dalga geçen Fatih Terim'i ''hocanın da kimi hataları oldu'' rahatlığında savunanları cidden anlayamıyorum ben.Hocaya haksızlık yapıldı,o da ceketini aldı çıktı diye mi görüyorsunuz arkadaşlar?Gittiği yeri bana bir tanımlayabilir misiniz rica etsem?Sıradaki Milli maçta hoca ve TFF başkanı gibi sırıtacak mısınız söz gelimi?İnsanlar başarılı diye,çalıştıkları yerde hepimizin hoşuna gitmeyen şeyler var diye bu denli eğilip bükülmeleri hak mıdır nazarınızda?
Tartışmaktan sıkılmayı anlarım,hepimiz için yorucu ve can sıkıcı.Çözüm bulacak halimiz de yok eyvallah.Yalnız işi sportif konulara dair 10 maddeye indirgemek vicdan rahatlatmak,bir yerde kaçış psikolojisi bana kalırsa.
Tartışmaktan sıkılmayı anlarım,hepimiz için yorucu ve can sıkıcı.Çözüm bulacak halimiz de yok eyvallah.Yalnız işi sportif konulara dair 10 maddeye indirgemek vicdan rahatlatmak,bir yerde kaçış psikolojisi bana kalırsa.