Fatih Hocam; sonsuz teşekkürler bize yaşattıkları için. Galatasaray tarihinin en büyüğü sensin ve hep öyle kalacaksın. Galatasaray'a ve Türk futboluna hizmetlerin 100'lerce sene bile geçse unutulmaz. İyiki varsın ve iyiki Galatasaraylısın.
Fatih hocayı severiz sayarız ama aşırı egoist bir tip. Ben yaptım oldu kafasında. Maça felaket bir kadroyla başladı. Donk - Fernando ikilisi fazla defansif ve statik kaldı ve set hücumlarında pozisyon üretemedik. Sonra da mecburen ikisini çıkarmak zorunda kaldı. Onyekuru, Sinan gibi hazır isimler varken böyle bir maçta Yunus'u oyuna soktu. Maç boyu rezalet oynayan Gomis'i çıkarmadı üstüne son penaltıyı ona kullandırttı. Hocanın bir bildiği var demek istiyorum ama başka hoca olsa sırf bu hamlelerinden dolayı kovulurdu.
"Lucescu giderse yerine gelecek adam bellidir; Fatih Terim. Terim, daha milli takıma 15 defa daha gider. herkes milli takımı teknik direktör üzerinden tartışıyor bu ülkede. Milli Takım'da hocanın değişmesi demek transfer piyasasının hareketlenmesi demektir. menajerlerin de işine gelen bir durum. Bu sadece bize özgün değil"
Mehmet Demirkol
Bjk'de nasıl suç sadece Fikret Orman'da değil aynı zamanda Şenol Güneş'teyse bizde de aynı. Hadi yönetim aldırmadı diyelim. Yahu Fatih Hoca bu kulübün otoriteri değil midir, şu an Fatih Hoca bu kulüpte başkandan bile daha prestijli, daha kariyerli olmazsa olmaz bir isimdir. Yani Cengiz gitti herhangi bir başkan geldi bu takım yine başarılı olur. Ama Fatih Hoca giderse bu takım hiçbir şekilde başarılı olamaz.Fatih Hoca daha ne yapsın arkadaşlar?
Stoperi tecrübesiz Ozan ve ağır Maicon, forveti müzmin sakat Eren ve Muğdat, sol açığı hala üst seviyeler için yetersiz Sinan Gümüş, 10 numarası umursamaz Belhanda olan teknik direktör daha ne yapabilir ki?
Azıcık insaf edelim kendisine bence.
Şu anda en suçsuz kişi kendisi...
Bjk'de nasıl suç sadece Fikret Orman'da değil aynı zamanda Şenol Güneş'teyse bizde de aynı. Hadi yönetim aldırmadı diyelim. Yahu Fatih Hoca bu kulübün otoriteri değil midir, şu an Fatih Hoca bu kulüpte başkandan bile daha prestijli, daha kariyerli olmazsa olmaz bir isimdir. Yani Cengiz gitti herhangi bir başkan geldi bu takım yine başarılı olur. Ama Fatih Hoca giderse bu takım hiçbir şekilde başarılı olamaz.
Fatih Hoca kadronun yetersizliğini biliyordu. Geçen sezon da biz şampiyon olmamıza rağmen yetersizdik. Allahtan diğer rakipler saçma sapan puan kaybettiler de ondan şampiyon olduk. Yoksa biz çok iyi değildik 7 mağlubiyet aldık. En fazla mağlup olan şampiyon ünvanını aldık. Ki o takımdan Denayer, Gomis gibi oyuncular da gitti ayrıca bu sezon extra bir kulvar da eklendi Şampiyonlar Ligi. Bizim bu sezonki ilk transferimiz kim? Muğdat. Peki Muğdat şu ana kadar kaç dakika süre aldı?
Fatih Hocanın böyle saçma sapan transferleri vardır. 2. geldiği dönem bir ton yığın çöp transfer etmişti. Lukunku, Sarr, Almaguer vs. o yaptırdığı transferler ve 6. olması kulübün uzun yıllar buhran yaşamasına sebep olmuştu. 3. geldiğinde Yiğit Gökoğlan, Furkan Özçal, Erman Kılıç gibi isimleri transfer etmişti hiç oynatmamasına rağmen. Şimdi de Muğdat. Tabii kulüp zararda olunca para onun cebinden çıkmıyor.
Hocanın sevmediğim bir yönüdür kulübe çok da gerekli olmayan oyuncuları transfer edip hiç oynatmaması.
Yönetimin suçu olduğu kadar hocada da suç vardır transfer konusunda. Gomis'in mutsuz olduğu ve gideceği Temmuz ayından beri bilinen bir şeydi. Peki o günden hiç mi B planı oluşturmadılar? Ya giderse biz ne yaparız kimi transfer ederiz diye hiç mi düşünmediler? Transfer döneminin bitimine 1 hafta kala gol kralını gönderiyorsun ve yerine hiçbir forvet almıyorsun. Halbuki bu transfer döneminde serbest statüde birçok kaliteli forvet vardı. Hadi bonservissiz oyuncuları da alamadınız bari büyük takımlarda yer bulamayan gençleri kiralasaydınız. Bir tane Diagne gibi oyuncu da mı bulamadınız?
Zaten transfer yapılmayacağını aylar öncesinden biliyorduk. Çünkü hem hoca hem de yönetim "biz son şampiyonuz, kadromuz yeterli, içimizden alternatif üretiriz" gibi kendilerine oldukça güvenen açıklamalarda bulundular. O yüzden bundan sonra bütün başarı veya başarısızlık yönetim ve hocadadır.