Alın size Terim. Sinan'ın yerine koysa Yunus'u. Selçuk yerine koysa Celil'i. Muğdat yerine koysa Recep'i ne kaybederdik?
Alın size Terim. Sinan'ın yerine koysa Yunus'u. Selçuk yerine koysa Celil'i. Muğdat yerine koysa Recep'i ne kaybederdik?
Size de hatalarından ders çıkarmayan, sürekli aynı şeyi deneyip farklı şeyler çıkmasını uman, ben ders almam ders veririm egosuna sahip hocalar layık.Size Rieekerink ve Tudor gibi hocalar layık...
Yasin bey çocuk oyuncağı değil bu işler. O çocukların doğru zamanda ve doğru şekilde takıma girmesi lazım. Terim 1987'den beri antrenör. Eleştirmek ayrı şey, saygısızlık ayrı şey. Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ederim.Alın size Terim. Sinan'ın yerine koysa Yunus'u. Selçuk yerine koysa Celil'i. Muğdat yerine koysa Recep'i ne kaybederdik?
Herkes suçlu ama Terim suçsuz. Tamam bizim de saygımız var başarılarına ama şu maçta savunmak, eleştirenleri hain olarak görmek aymazlıktır. Takımda 10 tane sakat varsa kimse kusura bakmasın en büyük sorumlusu teknik ekibindir. Oyuncular kendine bakmıyorsa yine suç teknik ekibindir. Hele maçta yapılan değişikliklere hiç girmiyorum neyi amaçladı hiçbir taraftarımız anlayamadı. Acaba büyük taktik deha (!) ne diyecek bakalım.2014-15 sezonu öncesi yaz kampında Prandelli vardı. Kasım ayında kovulup yerine Hamzaoğlu geldi. Takım yorulmuyordu ve son dakikalarda attığı gollerle şampiyon oldu. 2015-16 sezonuna Hamzaoğlu yönetiminde sezona başlayan Galatasaray maçların ikinci yarılarında dökülür hale gelmişti. Hezimet ile sonuçlanan sezon içerisinde üç kez teknik direktör değiştirmiştik.
Geçen sezon da benzeri yaşandı. Fatih Terim, Tudor'un kampını yiyen takım ile şampiyonluğa ulaştı. Şimdi olanları görüyoruz, kondisyon eksikliği, sakatlıklar aldı başını gidiyor. Koskoca Galatasaray, içeride dışarıda fark etmeden baskı yer hale geldi. Kadro yetersiz olabilir ama Akhisar, Malatya gibi takımlara da böyle eziliyorsak hatayı teknik ekipte aramak gerekir.
He yav sezon başladığından beri hazırlık maçlarında bile oynamamış Ahmet'i deplasmanda oyuna sokmak çok mantıklı. Bu mantığa göre tecrübeli hocalar hiç eleştirilmeyecek. Capello, Lucescu hatta Mourinho bile yerden yere vuruluyor yahu Fatih hocaya ilah muamelesi yapmayın.Yasin bey çocuk oyuncağı değil bu işler. O çocukların doğru zamanda ve doğru şekilde takıma girmesi lazım. Terim 1987'den beri antrenör. Eleştirmek ayrı şey, saygısızlık ayrı şey. Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ederim.
He yav hangi dil? Türkçe yaz bizde anlayalım. Eleştir ama saygısızlık yapma.He yav sezon başladığından beri hazırlık maçlarında bile oynamamış Ahmet'i deplasmanda oyuna sokmak çok mantıklı. Bu mantığa göre tecrübeli hocalar hiç eleştirilmeyecek. Capello, Lucescu hatta Mourinho bile yerden yere vuruluyor yahu Fatih hocaya ilah muamelesi yapmayın.
Türkçe yazıyoruz anlayan çıkmıyor. Bir de sizin anlayacağınız dilde deneyelim dedim.He yav hangi dil? Türkçe yaz bizde anlayalım. Eleştir ama saygısızlık yapma.
Yazdıklarını okuyorum genelde ama o kadar çok fikir değiştiriyorsun ki cevap veremiyorum sana. Skor üzerine değil genel üzerine tartışma yaratalım.Türkçe yazıyoruz anlayan çıkmıyor. Bir de sizin anlayacağınız dilde deneyelim dedim.
Hangi konuda fikir değiştiriyormuşum? İlk defa sizden duydum bu eleştiriyi. Daha önce aynı fikirde kalıyorsun eleştirisini gördüm ama bu ilk oldu. Demek ki ikisinden biri yanlış o zaman eleştirilerin.Yazdıklarını okuyorum genelde ama o kadar çok fikir değiştiriyorsun ki cevap veremiyorum sana. Skor üzerine değil genel üzerine tartışma yaratalım.
Durumumuz şudur; süper ligin ve ŞL'nin gol atması en zor takımıyız çünkü bir tane bile santrafor yok takımda. Gol atamayan, gol atma tehdidi olmayan bizim gibi takımları genelde anasından doğduğuna pişman ederler. Halimize şükredelim. Bu takımın devre arasına kadar liderden 5-6 puan geride olması bile başarı olur, ŞL'nden ise UEFA'ya geçmemiz garanti gibi.
Dünyanın en iyisi de gelse, bu durumu değiştirebilecek veya bizi ayakta tutabilecek tek adam yine da yaşayan en büyük Galatasaray'lı olan Fatih Terim'dir.
Bugüne dair tek eleştirim madem Maicon'u oynatmıyor, yanında neden oturtuyor olabilirdi.
http://m.milliyet.com.tr/amp/ercan-...parator-yapmayin-2762671-skorer-yazar-yazisi/
Hangi konuda fikir değiştiriyormuşum? İlk defa sizden duydum bu eleştiriyi. Daha önce aynı fikirde kalıyorsun eleştirisini gördüm ama bu ilk oldu. Demek ki ikisinden biri yanlış o zaman eleştirilerin.
Fatih hoca sezon başından beri hata yapıyor bunu lig başlarken değil hazırlık maçlarından beri söylüyoruz. Men cezası gelecek diye adam akıllı oyuncular alınmadığı gibi Ömer, Muğdat gibi amiyane tabirle "çöp" oyunculara milyonlar verdik.