Son 10 yılda en çok biz harcamisiz bilemiyorum belki doğrudur ama karşılığı 5 şampiyonluk.Ali Koç'un bir tanesini kazanmak için yapmadığı şey kalmadığını düşünürsek fena sayılmaz.Hem Fb hem de Bjk hocalarını yolladı, şimdi hoca bulamıyorlar.Biz yollasak başarı garantili hoca mı bulacağız.Evet transferleri kendi yaptı ama bu paralara sanki çok daha iyiler mi var?6.5 milyo € süper bir orta saha var mı?Sadece stopere 7 milyo bence yanlış oldu.Terim asıl 2003 transferde bir dünya adam alıp devrede çoğunu yenilemisti.O tam fiyaskoydu, şimdi alınan oyuncular gelişime açık.Olur olmaz zaman gösterecek.Terim şanslı diyorsunuz, onu her sartta savunanlar var diye ,evet savunurum ama her şartta değil. 4 yildizli formayla gururla gezerken bunun bas aktörü olduğu icin.Adam zaten olmazsa giderim diyor, bu kadroyu geliştirmesine izin verilsin olmadı gider,bu kadar basit.
Yerine kim gelirse gelsin ancak bunun kadar kötü olur. Ben her sezon ana transfer ve ara transferin işaret edilmesinden bıktım.
Suimisal emsal olmaz. Bjk ve fb'nin teknik direktör bulamamaları onların problemi.
Ve sporda vefa yoktur. Bu sektör performansa bağlı bir sektör ve başarı yoksa geçmiş silinir.
Olmazsa giderim ile oluyorsa ben yıllık 30 milyon TL alayım olmazsa giderim. Ne güzel kulüp batar ama beyimize bir şey olmaz.
Bu kadroyu geliştirme kapasitesi yok ve en başında da böyle bir niyetleri yoktu.
PSV rezaleti sonrası taraftarı 3 yıllık proje yalanıyla uyutmak istediler.
Bu kulüp her hangi bir Avrupa kupasına katılmadığı sezon ekonomik olarak batar.
Kulübün Avrupa'ya futbolcu satma ihtimali yok. Ozan Kabak'ın menajeri o gün art niyetli olsaydı çıkışı 7 milyon olan futbcuyu 11 milyon avroya satamazdı.
Ayrıca 5 şampiyonluğa rağmen bataktayız ve bu sezonlarda beraber 3 sezondur şampiyon olamıyoruz.