• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fatih Terim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Ömrümüz varsa göreceğiz neler olacağını, burada genelde skor odaklı yorumlar yapılıyor ama nedense Terim başarıları söz konusu olunca şansa,ötekiler kötü vs gibi argümanlar. Neyse iyi geceler herkese

Ömrümüz varsa göreceğiz neler olacağını, burada genelde skor odaklı yorumlar yapılıyor ama nedense Terim başarıları söz konusu olunca şansa,ötekiler kötü vs gibi argümanlar. Neyse iyi geceler herkese

UEFA kupasına laf eden ötekiler kötü diyen oldu mu? Bu son 2 şampiyonluk biz çok iyi olduğumuz için değil diğerlerinden daha az kötü olduğumuz için kazanıldı dedik. Geçen sezonda kazansaydık aynısını derdim. Beşiktaş öyle ahım şahım bir futbol oynamadı. Sergen biraz lige uygun işler yaptı, Abubakar riskini aldılar tuttu ki son 10 hafta takımı sattı herif ve vaktinde açtıkları puan farkını kullanıp puan eşitlense bile averajla şampiyon oldular. Onlarında aslında kötü bir ligde şampiyon oldukları görece kolay ŞL grubunda ortaya çıktı.
Biz bu sezon Avrupa'da da iyi oynamadık. Kaç sezondur bu takımın ne duran top organizasyonu oldu ne taç ne korner ne de başka bir şey. Terim kötü yönetti ve gitti.

Umarım aktif teknik direktörlük kariyerini noktaladığını açıklar aksi takdirde takımın başına kim gelirse gelsin en ufak bir kötü gidişatta ismi zikredilerek bir kaos ortamı oluşacak.Karakterinden zerre haz etmesemde benim için yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir, sportif olarakta değil Galatasaray Türk futbol tarihinin en başarılı ismidir.Fakat bu kulübün Terim'siz bir geleceğide düşünmesi gerekmektedir, bu geleceğin bir süre sancılı olma ihtimali de gayet yüksektir ama bununda yaşamamız gerekiyor. Ayrıca gönderiliş şekli veya zamanıda hiç umrumda değil. Terim'de, onu seven de, sevmeyen de artık çok yoruldu sonuç olarak geç kalınmış olsa da doğru bir karardı.

Fatih Hoca'nın gönderilmesinde, daha doğrusu taraftarın ondan vazgeçmesinde, skordan çok oyunun ve söylem-eylem uyumsuzluğunun etkisi var. Hocanın son gelişinde beşinci sezondayız. İlk iki sezon iyi futbol olmasa da öyle ya da böyle en azından ligde sonuç vardı. Son üç yıldır ne oyun ne de sonuç var. Üzerine bir de Fatih Hoca'nın yeniden yapılanmaya gidiyoruz diyerek oynatmaya devam ettiği dedeler, aslında ilk yarının en iyi oynayan takımıyız ama şanssızız gibi tuhaf açıklamaları da tuz biber oldu.

Hem kulüp hem de hoca için hayırlı olsun. Umarım iki tarafta çok konuşmaz; daha fazla yıpratmaz, yıpranmaz.

Birbirlerini yipratacaklarini zannetmem başkan basın toplantısında neden hoca ile yolları ayırdıklarını anlatacakmis bakalım ne diyecek merak ettim şimdiden

Hocanın artık takımın başında olmaması gerektiğini düşünen biri olarak bu şekilde bir son olmamalıydı.

Bence geç kalınmış bir ayrılıktı ama ayrılığı daha şık olmalıydı. Verdiği hizmetler ve yaşattıkları için sonsuz teşekkürler.

Fatih Terim, profil fotoğrafını güncelledi. Eşofmanlı fotosunu kaldırıp, takım elbiseli ceketini profil fotosu yaptı.
Hoca ilk seçimde başkan adayı olursa şaşırmam bu saatten sonra...

Yalnız Başkan anlaşarak ayrıldık dedi ama son imza fotosunda "kulübün 30 gün içinde tek taraflı fesih" şeklinde ki ibaresi anlaşarak değil, tek taraflı fesih olduğunu ortaya çıkardı...

Fatih Hoca 2004 yılında da bir daha Galatasaray'ı çalıştırmayacağını ve Türkiye'de çalışmayacağını söylemişti. Hep Türkiye'de çalıştı, hiç dışarı çıkmadı.

Fesih uygulamasıysa sözleşmelerde belli şartlar gerçekleştiğinde her iki taraf için de kullanılabilen onlarca maddeye konabilir. Burada özel bir hüküm varmış gibi görünmüyor. Hiçbir şeyin ortaya çıktığı yok, en fazla 2-3 twitter bilgini kaba etinden hukuk içtihadı uyduruyordur.

Altay'da Mustafa Denizli istifa etmiş. Sanırım devrinin kapandığını kabul etti (Aslında biteli epey oldu). İkisi de şu an yaşayan en kariyerli ve başarılı Türk antrenörler ancak her güzel şeyin bir sonu var. Zamanın geldiğini fark edenler daha güzel bitiriyor.

Torrent x 10 FT diyen oyuncu kim bilen varmı?

Bana Arda gibi geliyor ama bilmediğim için soruyorum

Torrent x 10 FT diyen oyuncu kim bilen varmı?

Bana Arda gibi geliyor ama bilmediğim için soruyorum
Bana sallama haber gibi geldi. Arda olabilir mi diye düşündüm ama babam dediği adamın arkasından böyle konuşacak kadar karaktersiz değildir herhalde.

Bana sallama haber gibi geldi. Arda olabilir mi diye düşündüm ama babam dediği adamın arkasından böyle konuşacak kadar karaktersiz değildir herhalde.
SCREEN Shoot var dediler. Haluk ile Gökhanın bu kadar ucuz haber yapacağını düşünmüyorum.

53 milyon TL alacağını bırakmış hoca. Rezil gönderiliş şekline rağmen kendisine yakışan hareket.

Twitterda sürekli Fatih hocamızla ilgili birçok şey tt oluyorken,Fatih hocanın bu paylaşımı yapmasını samimi bulmadım.Birkaç yıl sonra yine kendisine teklif gelirse ''Galatasaraylı Fatih yuvasına geri döndü'' diyerek gelmez mi ?

Daha önce bir daha hoca olarak gelmeyeceğim dedikten sonra gelmedi mi ?

Bu paylaşımı yapmasa ve herhangi bir spor programında son durumlarla ilgili konuşsa,kendi itibarıyla ilgili konuşsa benim için çok daha samimi olurdu.Mesela kişilerin önemi yoktur,Galatasaray'a hep birlikte sahip çıkmamız lazım şeklinde paylaşım yapsa daha güzel olmaz mıydı ?

Egosundan, kininden canıyla uğraşan rahmetli Mustafa Cengiz’e bile neler yaptığını unutmadık. Bu karakterde birinin hiçbir hareketinde samimiyet aramam. Uzak olsun..

Benim fikrime göre; hoca biraz kamuoyuna oynamayı seviyor. Özellikle camianın nabzına güzel şerbet veriyor bunu seviyor. Jest ve mimikleri, poz kesmeleri, paylaşımları, her bir tavrı buna örnek. Bu benim fikrim tabii. Ayrılış şeklinin şık olup olmadığı noktasına gelirsek; milyonlarca kişinin küfrettiği, herkesin nefret ettiği Demirören'le gülücükler içinde pozlar vererek bizi bırakıp gitmesi de çok şık değildi sanırım. Bir Fatih Terim aşığı olarak hazmedememiştim o gün o olayı.

Geri