• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Gizem adlı kullanıcıyı bilirim. Aykırı görüşleri vardır, çatışmacıdır ama Fenerbahçeli değildir. Ayrıca burası senelerdir kadınıyla erkeğiyle birbirine saygı duyan bir oluşum olmuştur. Kadın üyelerimize saygısızlık gibi bir durum varsa lütfen bana iletin. Gereği derhal yapılacaktır.
Erdal Avcı'ya da bir el atar mısınız.

Hem yazdıklarımı anlamsızca taklit ediyorsun hem de haksız yere ceza almamı istiyorsun. Nereden geliyor bu bolluk, söylede bilelim isimsiz arkadaş?

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Hakaret ya da aşağılayıcı bir tavır ve üslup yoksa forumumuz görüşlere açıktır. Aksi durumda raporlarsınız ya da bana iletirsiniz. Gereken yapılır.

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Hakaret ya da aşağılayıcı bir tavır ve üslup yoksa forumumuz görüşlere açıktır. Aksi durumda raporlarsınız ya da bana iletirsiniz. Gereken yapılır.
Benim mesajımı silip onun mesajını neden orada tutuyorsunuz?

Çünkü Prince Bey, son mesajınız saldırı içeriyor. Gördüğünüz üzere konuyla alakalı ilk mesajınız da yerinde duruyor.

Ben birkaç gündür giremiyorum; degisik yollar deniyorum vs. Sanirim yenilenme mevcut...

Forumun altyapısında değişiklikler yapıyoruz. Bundan sebep bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Telefondan girerken ama şu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama bilgisayardan denerken beklediğim ya da sayfayı bir çok defa yenilediğim oldu.

merhaba,
naçizane bir öneride bulunmak istiyorum.

Galatasaraylı Profesyoneller kategorisine alt başlıklar açılsa ?
-Futbolcular
-Basketbolcular
-Voleybolcular
-Sporcular (diğer branşlar vb.)

daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
kategorize edilmesine seve seve yardımcı da olabilirim.
saygılar.

Geri