• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Gizem adlı kullanıcıyı bilirim. Aykırı görüşleri vardır, çatışmacıdır ama Fenerbahçeli değildir. Ayrıca burası senelerdir kadınıyla erkeğiyle birbirine saygı duyan bir oluşum olmuştur. Kadın üyelerimize saygısızlık gibi bir durum varsa lütfen bana iletin. Gereği derhal yapılacaktır.
Erdal Avcı'ya da bir el atar mısınız.

Hem yazdıklarımı anlamsızca taklit ediyorsun hem de haksız yere ceza almamı istiyorsun. Nereden geliyor bu bolluk, söylede bilelim isimsiz arkadaş?

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Hakaret ya da aşağılayıcı bir tavır ve üslup yoksa forumumuz görüşlere açıktır. Aksi durumda raporlarsınız ya da bana iletirsiniz. Gereken yapılır.

Arkadaşlar, sakin olmakta fayda var. Hakaret ya da aşağılayıcı bir tavır ve üslup yoksa forumumuz görüşlere açıktır. Aksi durumda raporlarsınız ya da bana iletirsiniz. Gereken yapılır.
Benim mesajımı silip onun mesajını neden orada tutuyorsunuz?

Çünkü Prince Bey, son mesajınız saldırı içeriyor. Gördüğünüz üzere konuyla alakalı ilk mesajınız da yerinde duruyor.

Ben birkaç gündür giremiyorum; degisik yollar deniyorum vs. Sanirim yenilenme mevcut...

Forumun altyapısında değişiklikler yapıyoruz. Bundan sebep bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Telefondan girerken ama şu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama bilgisayardan denerken beklediğim ya da sayfayı bir çok defa yenilediğim oldu.

merhaba,
naçizane bir öneride bulunmak istiyorum.

Galatasaraylı Profesyoneller kategorisine alt başlıklar açılsa ?
-Futbolcular
-Basketbolcular
-Voleybolcular
-Sporcular (diğer branşlar vb.)

daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
kategorize edilmesine seve seve yardımcı da olabilirim.
saygılar.

O kadar zahmete bile gerek yok aslında. Mesaj yazarken üstte fotoğraf işareti var hemen. Oraya resminizi sürükleyince koymak istediğiniz görseli kolayca yükleyebiliyorsunuz.

Aslında eskiden daha da kolaydı, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırmak yetiyordu. Açıkçası dediğiniz yerden nasıl girileceğini de bilmiyordum ama sanırım artık önce fotoğrafı bu iş için özel sitelere kaydedip oradan getirmek gerekiyor. Neden böyle bir şey yaptınız anlamadım kolay olunca fazla yer mi kaplıyor zorlaştıralım mı dediniz bilemiyorum.

Aslında eskiden daha da kolaydı, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırmak yetiyordu. Açıkçası dediğiniz yerden nasıl girileceğini de bilmiyordum ama sanırım artık önce fotoğrafı bu iş için özel sitelere kaydedip oradan getirmek gerekiyor. Neden böyle bir şey yaptınız anlamadım kolay olunca fazla yer mi kaplıyor zorlaştıralım mı dediniz bilemiyorum.
Eyüp Bey, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırınca zaten yine oluyor. Özel site falan kullanmaya gerek yok, onu anlatmaya çalıştım zaten. Mesaj yazdığımız yerin azıcık üstünde bağlantı ekle, resim ekle, ifadeler, medya gibi seçeneklerden istediğiniz gibi her eklentiyi yapabiliyorsunuz. Dilerseniz ana kaynağı direkt ekleyebiliyorsunuz, dilerseniz fotoğrafı direkt ekleyebiliyorsunuz. Birçok kombinasyonla medya, kaynak eklenebiliyor. Bundan sebep eleştirinize katılamayacağım.

Eyüp Bey, fotoğrafı kopyalayıp yapıştırınca zaten yine oluyor. Özel site falan kullanmaya gerek yok, onu anlatmaya çalıştım zaten. Mesaj yazdığımız yerin azıcık üstünde bağlantı ekle, resim ekle, ifadeler, medya gibi seçeneklerden istediğiniz gibi her eklentiyi yapabiliyorsunuz. Dilerseniz ana kaynağı direkt ekleyebiliyorsunuz, dilerseniz fotoğrafı direkt ekleyebiliyorsunuz. Birçok kombinasyonla medya, kaynak eklenebiliyor. Bundan sebep eleştirinize katılamayacağım.

Eskiden dosyaya ekran görüntüsü olarak kaydedip direkt getirebiliyordum ya da komple bir yerden yapıştırıp alabiliyordum onu kastettim. Bir de masaja örneğin wikipedia'dan bir tablo eklemek istesem yer yetmiyor kabul etmiyor gönderiyi yada fazla görsel olunca da sınırı aşıyor. Wiki gibi yerlerdeki tablolara vs ekran görüntüsü çözümdü ama artık kaydetsem de dosyadan alamıyorum.

Eskiden dosyaya ekran görüntüsü olarak kaydedip direkt getirebiliyordum ya da komple bir yerden yapıştırıp alabiliyordum onu kastettim. Bir de masaja örneğin wikipedia'dan bir tablo eklemek istesem yer yetmiyor kabul etmiyor gönderiyi yada fazla görsel olunca da sınırı aşıyor. Wiki gibi yerlerdeki tablolara vs ekran görüntüsü çözümdü ama artık kaydetsem de dosyadan alamıyorum.
Yani şikayetlerinizi tek tek denedim, hepsini yapabildim açıkçası. Fotoğrafı kopyalayıp yapıştırma, sürükleyerek fotoğraf ekleme ya da birden çok fotoğraf ekleme gibi her seçenek olabiliyor. Wikipedia için de denedim. Hem direkt bağlantısını ekleyerek ya da eski usül kopyala yapıştır yaparak da tablo eklenebiliyor. Son güncelleme ile beraber eskiden kullandığımız yöntemlerle beraber diğer yöntemlerle her türlü eklenti, görsel, kaynak kullanımı bozulmadan konulabiliyor. Biraz daha deneme yanılma veya foruma eklenen seçenekleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Bende olan bir şey mi bilmiyorum, olan varsa yazsın lütfen : Bir konu başlığına tıklayınca okumadığım ilk mesaj geliyordu ekrana, öyle aşağıya doğru yorumları okumaya devam ediyordum önceden.
Fakat şimdi yeni mesajların atıldığı başlığa tıklayınca beni alakasız mesajlardan başlatıyor yukarılardan. Okumadığım mesajları görmek için sayfayı aşağı indirmem gerekiyor baya. 2 ay önceki son güncellemeden sonra bunları yaşamaya başladım. Sadece ben miyim bilmiyorum.

Geri