Forumdaki Rakip Taraftarlar

Bence sıkıntı yok. Benim ve çoğu Galatasaraylının, rakip takımın armasına veya renklerine bir garezi veya takıntısı olmaz. Zaten bir Galatasaraylıyı Galatasaraylı yapan da budur. Diğer takım taraftarları saygı ve hoşgörü hudutları içinde misafirimizdir.

Çoğu Fenerbahçeli veya Beşiktaşlı Galatasaray armasından, renklerinden dolayı sıkıntıya giriyorlar. Takıntıları var. Hatta bizim renklerimizi ve armamızı görmek bazılarının psikolojisini bile bozuyor.

Bkz; Saraçoğlundaki Burger King renklerinin sarı-lacivert olması, veya internette Galatasaray-Fenerbahçe basketbol rekabetindeki maçlara bakınca, Fenerbahçe'nin bizi yendiği tüm hazırlık maçlarının eklenip de Galatasaray'ın Fenerbahçeyi yendiği hazırlık maçlarının eklenmemesi gibi.
 
Burda olmasına takılmıyorum bu avatarla olmasına nasıl izin veriliyor veya normal bulunuyor inanamıyorum, bu forumda böyle bir durumu ben bir Galatasaraylı olarak kabul edemiyorum sizler nasıl ediyorsunuz şaşkınım...
Bence takımın logosunun olmasında bir sıkıntı yok. Ama rakip tarafından sevilmeyen birisinin resminin avatar olarak kullanılması hoş olmazdı sanki inadına yapılıyor gibi.
 
Bu Fener logolu hollandalıyı bu forumda tutmak doğru mudur? @GSbasket.Org Bir de aramızdan beğenen çıkmış, pes......

Bence takılmayın bunlara. Anladığım kadarıyla arkadaş objektif, kimsenin linç yemeyeceği basketbol forumunda yorum yapmaya gelmiş, gelirkende takımı belli olsun diye logosunu eklemiş. Sıkıntı olsaydı forum yönetimi buna izin vermezdi. Sene 2022 oldu neredeyse, zaten Türkiye kutuplaşmış kutuplaşacağı kadar, logo yüzünden de ayrışmayalım bence.
 
Açıkçası bence de renk katıyorlar. Sanırım çok yakın zamanda Karşıyakalı bir arkadaşımız da foruma katıldı. Dışarıdan görüşler, düşünceler her zaman iyidir. Belki bizim yoğun Galatasaray duygusuyla göremediğimiz noktalarda da yardımcı olurlar. Tabi ki bu konu kışkırtma veya saygısızlığa gitmediği sürece.
 
Bütün takım taraftarlarından insanların burada olması güzel olur. Saygı çerçevesinde konuşmalar tartışmalar olursa güzel olabilir diye düşünüyorum.
 
Galatasaray kültürü, medeniyeti ve demokrasisi gereği olmalarını anlayışla karşılayıp, konuşma, uslüp ve tavırlarının Galatasarayımıza yakıştığı kendi kulüplerinin seviyelerinde olmadığı sürece sıkıntı olmayacağı kanaatindeyim;)
 
Yasak oluşturarak bir sonuca ulaşıldığını görmedim hiçbir alanda. Bu konuda rahatsızlık duyan arkadaş varsa diyelim ki yasaklandı buraya hiç rakip takım taraftarları renk belirtmeden girmeyecek mi sanıyorsunuz? En azında bu şekilde herkes belli. Trollük yapan da zaten er geç kendini belli ediyor. Üstüne troller için ekstra motivasyona gerek yok. Ayrıca kendi yankı odamızda körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde birbirimizi pohpohlayacağımıza ne kadar farklı ses olursa o kadar iyi. Hatta ben burada rakip takımlara yapılan hakaret düzeyine gelmeyen alayların kendi takımımıza yapılmasına bile ses çıkarmam. Böyle şeylerden gocunacaksak yanmışız. Kimse dokunulmaz değil. Birilerini yasaklayınca o fikri yok etmiş olmuyorsun sadece bastırıyorsun ve sahte kelimeler okumuş oluyorsun.
 
Benim rahatsız olduğum nokta üyenin takım logolu olmasıydı yoksa konu açıldıktan sonra 2.5 yıl geçmiş Ahmet beyin bizieri rahatsız edecek 1 yorumunu bile görmedim, kendisini tebrik ediyorum. Yoksa çok seslilik bu foruma yakışır.
 
Son düzenleme:

Üst