Galatasaray : 69 - Banvit : 71

Karşılaşmaya çok iyi bir savunma kurgusuyla ve bununla beraber iyi hücum ederek başlayan Galatasaray ilk periodu 17 sayı farkla önde kapamasına karşın ikinci periodda Banvit' in başarılı alan savunmasına iyi hücum edemeyip, maçın başındaki savunmasını da devam ettiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 38-38 eşitlikle sona erdi. Üçüncü ve dördüncü periodun da bu skor farkı korunarak başabaş devam etmesi neticesinde karşılaşma 71-69 Banvit' in galibiyetiyle sone erdi. Bu sonuçla Galatasaray 2. lige düşmemek için Play-Out maçları oynayacak. Tribünlerde Fenerbahce ve Beşiktaş taraftarlarının sarı-lacivert ve siyah-beyaz formalarla şuursuzca Banvit' i desteklemesi ise Galatasaray' ın büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Benim anlamadığım olay son 1 dakikaya 67-69 önde giriyoruz top bizde neden hala boşa 3'lük sallıyoruz neden neden neden ne mantığı var anlamıyorum bugün eski Galatasaraylı oyuncularda maça yüreklerini koydular ama üzgünüm ki bundan sonrada hiç ama hiç umudum yok bu takımdan....
 
H.Ü ile play outta da out olur küme düşeriz. Sadece bu maçta değil 2 senedir hiçbir maçta özellikle alan savunmasına karşı hücum ettiremeyen bir koç varken 2.lig takımları bile üstümüzden geçer. Bağıra bağıra düştük. Sezon başından, geçen sezondan belliydi H.Ü ile ne olacağı..
 
ARdaQue' Alıntı:
Tribünlerde Fenerbahce ve Beşiktaş taraftarlarının sarı-lacivert ve siyah-beyaz formalarla şuursuzca Banvit' i desteklemesi ise Galatasaray' ın büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

helal olsun arda abi, daha güzel söyliyemezdin bu lafi :atki
 
maça giremeden döndük yenildiği haberini şimdi alıyorum gerşekten çok üzgünüm evet play-out maçları nerede oyananacak ve ne zaman buarada fener ve bejiktaş maçı tarafatarında şuursuzca banvit destekledikleri için alkışlıyorum ve yönetime çok teşekkür ediyoruz 100.yılımızda bize bu hallere düşürdüğü için çok sağol ÖZHAN CANAYDIN ÇOK SAĞOL GALATASARAY YÖNETİMİ
 
ARdaQue' Alıntı:
Tribünlerde Fenerbahce ve Beşiktaş taraftarlarının sarı-lacivert ve siyah-beyaz formalarla şuursuzca Banvit' i desteklemesi ise Galatasaray' ın büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

helal olsun arda abi, daha güzel söyliyemezdin bu lafi :atki[/quote

helal olsun arda abi bir şey soracam play-out maçları ne zaman ve nerede bilgisi olan varmı
 
yani ilk yarının son bolumunde alana savunmasına iyi hucum yapsaydık
simdi serefsiz febelilerle dalga geciyorduk.bu arada atv rejisininde .... (surekli febelileri gosterdigi icin)
 
düşünceleriniz bizim için önemli yazmışsınız ama 1 senedir basket takımına sahip çıkın diye inliyoruz. sayın canaydın kaç maçına gittiniz basket takımının. şunu unutmayın GALATASARAY BİR SPOR KLÜBÜDÜR.eğer sadece futn-bol klübü istiyorsanız bunu açıkça beyan edin bizde ümitlenip durmayalım. ha böyle bişi yapmaya kalkarsanız büyük galatasaray taraftarı sizi o koltuktan alıp gerekli yerlere gerekli kişileri getirmesini bilir. lütfen aklınızı başınıza alın şu play-out mücadelesinde bari takımın yanında olun.istediğiniz herşeye imkan buluyodunuz. basket şubesine bi 2milyon dolar verseniz bu takım ruhuyla GALATASARAY ortalığı inletirdi. şu an tek temennimiz takımımızın play-outlarda kümede kalması. inanıyorumki kümede kalırsak bu yılki yanlışınızı seneye tekrarlamazsınız. ancak tersi bi durumda olacakları hayal bile edemiyorum.
saygılar....

yukarıda GALATASARAY SPOR KLÜBÜNE attığım mail var lütfen buna benzer mailleri yağdıralım takım play-outta bari yanlız kalmasın :?
 
kaderde bu utancıda yaşamakta varmış!!!ama yinede biz takımımıza yürekten bağlıyız ve ölümüne seviyoruz..bunu hiçbirşey değiştiremez..şu playoutları hayırlısııyla bi atlatalım,seneye bu ligin tozunu atacaz...bu arada tribünlerdeki febe formalı eziklerin halide çok komikti...ZAVALLILAR
 
İki takmın kadrolarına bakınca bu maçı kaybetmek akıl alacak bir şey değil...

Ama aradaki farkı kapatan,hatta Banvit'i öne taşıyan etken iki koç arasındaki bariz farktan kaynaklanıyor.

Sezon başında Baldwin'i biz getirebilseydik kafadan play-off yapmıştık.

Yeter artık yahu...
 
Bundan sonra olacakları Banvit Kulübü istedi inşallah birinci Ligde kalırızda senete Ahmet Cömert'de 1 banvit taraftarı olmayıncı nasıl taraftarsız oynanılıyormuş birde onlar görsünler olanları........
 
gittik bandırmaya yolları tastan hakıkaten balıkesırlı arkadaslarla bulustuk emnıyetın R tutumu mevzu bahıs olacak olayları engelledı. hatta kendımızı asırı ılgıyle bulduk.maca gıremesekte ordaydık.. balıkesırden otobuslerle gelen tum aslanların ayagına saglık..dıyecek bısey yok play out lara kesınlıkle gıdıyortuz.


DOĞAN
 
TB2L final grubu henüz tamamlanmadıgı icin play out takımları, zamanı ve yeri henüz belli degil..
TB2L'den muhtemel rakiplerimiz Tofas ve Beykoz ancak, TED Kolejliler haftaya Mersin'i yener, Tofas da İstanbul'da Beykoz u yenerse Beykoz yerine TED Kolejliler oynayacak play outlarda.. Maclar tarafsız sahada tek devreli lig usulü oynanacak..
 
beyler bandırma taraftarının ve yonetımının yaptıgı buyuk terbıyesızlıktır o fenerbahce taraftarları garıpler ne kadarda sevındıler...sayın halıl uner bravo muthıstınız bu sene eee pardon haklısınız fatıh solak olsaydı !!!! kendımızı kandıra kandıra bu hale dustuk hade sımdı ovun takımı ck ıı deyın halıl unerı savunun halıl uner fanatılerı sımdı konusma sırası sızde koruyun buyuk!!! antrenoru...son olarak 2 sey solıcem 1 halıl uner bırak gıt(bu kıbarcası anlayan anladı) 2 BIZ ARTIK BANVIT URUNLERI YEMIORUZ
 
Sadece 2.yarıyı izleyebildim.Anladığım kadarıyla ilk periyot müthiş oynamışız.2.periyot ise tam tersi.
Bence bu sonuç teknik eksiklikten kaynaklanıyor.Baldwin diğer maçın skorunu bütün maç dinledi.Bizimkiler ise biz 3'lük atmaya bakalım 3'lükler girerse belki 10 sayıyı buluruz İTÜ yenerse de play-aut'tan kurtuluruz mantığı içindeydi.
Bu salonda olanlar ise iğrenç.Bence ses getirici bir kampanya yapıp Banvit ürünlerini almamalıyız.Ancak bu lafta kalırsa bu olayların çok daha büyüklerini görürüz.
 
Ey Halil Üner! Takımının başarısıyla gurur duyuyorsundur umarım şimdi. Elindeki oyuncu kadrosu bu sonucu hakedecek bir kadro değil.
E Allah aşkına bu oyuncuların olduğu bir takım nasıl 2. lig yoluna doğru gider anlamıyorum.
Sezon boyunca oynanan bütün maçları izlemedim, o yüzden teknik yorum yapamayacağım. Ama gerek burada okuduğum yorumlar olsun, gerekse izlediğim bir kaç maçta takımın 3'lük atma sevdasını ayakta alkışlıyorum. (!) Belki girer.
Yönetime de bir lafım var: 100. Yıl'ınızda basketboldaki hâlinizi görün.

Umarım play-out maçlarında aynı hataları tekrarlamayarak ligde kalırız. Yazdığım cümleye bak: "Ligde kalırız." Utanıyorum.
 

Üst