Galatasaray : 69 - Banvit : 71

Bu maç ve tüm sezonun analizini yapmaya pek gerek yok; basketboldan ve taraftarlıktan anlayan arkadaslar zaten bu sonucun bir yönetim seçimi oldugunu biliyorlar. iyi ya da kötü yorum yapmak da ne kadar dogru olur ki ...

Bandırma güzel bir belde, genel olarak basketbolu seviyor olabilirler ama bugün tribünlerdeki zavallılara gercekten acıdım. İyi bir galatasaraylı olarak böyle birşeyi yapamazdım ben. Ben satılık taraftar olamazdım. Ne işiniz var fenerbahce formalarıyla banvit-gs macında. Taraftarlıgın ne demek oldugunu bile bilmeyen zavallılar böyle birsey yapabilir ancak.
İrdelenecek pek fazla birşey yok, bugün tv yayını da vardı ve herkes tribünleri gördü. Benim çok fazla fenerbahceli ve beşiktaslı arkadasım, dostum var. hepsi iyi birer tribün cocugu, iyi birer taraftar ve yeri geldiğinde holiganlıgın da en alasını bilirler; ama bugün o salondaki görüntüler memleketimiz de taraftarlıgın ne demek oldugunu bilmeyen satılık zavallıların da mevcut oldugunu gösterdi.

Galatasaray küme düşmez; ama bu zavallılık her zaman akıllarda kalır.
 
dün yayinda bi sorun vardi. nl-türkiye hatlari arizaliydi, sadece 2. periodun bi bölümünü izleyebildim.
o bölümde 31 - bilmemkaçla öndeydik. 0 sayi bulduk, kafayi yedim, yine gitti yayin.
aslinda bi taraftan iyi oldu yoksa bi ton günaha gircektim. her neyse diyecegim tek sey; "tebrikler, büyüksünüz".
 
Sevgili Arda,

Herseyin sorumlulugunu yonetime atmak bence isin kolay yolu. Neticede oyle veya boyle son birkac yilin iyi kadrolarindan biri kuruldu (bence bu kadro kagit uzerinde Erman Kunter ile 3. olan takimdan daha zayif degil).
Tmaam subenin yetersizligi insani cildirtacak duzeyde ama herseye ragmen bu kadroyu buralara dusurebilmek ayri bir marifet!

Dunku mac icin: Ilk periyodda 17 sayi farki yakaladiktan sonra 2. periyodun ilk 5 dakikasi icinde bunu ne kadar da ucuza harcadik! Alan savunmasina karsi 2 mola ustuste alip hicbir cozum uretmeyen koc Halil Uner'e ayrica tebrikler!

Bir soz de Banvit'in Yeni Zelanda'li kocu icin:Banvit'in serefsiz camiasina yakismayacak kadar iyi bir koc. En kritik donemde displinsiz davrandigi icin takimin en oneli oyuncusunu kadro disi birakabilecek kadar yurekli ve siradan oyunculardan iyi bir takim yaratabiliyor. dunku macta: yillarin kazma Fuji Turgay'i, ne bizde ne de Dacka da dogru durust zaman bulamayan Ersin'i ve bizim benchi uzunca sure isitan Onder'i ile bize kafa tuttu ve bizi yendi. Boyle bir kocla biz ligi ilk 6 icinde bitirebilirdik.
 
ligi üstümüzde bitiren takımlara bakın(itü,banvit,tekel,erdemir,daçka ve hatta febe) bizim kadronun bu takımlardan zayıf olduğunu söylemek çok yanlış olur..dolayısıyla takımın bu durumunun en büyük sorumlusu koç tur..en basit mantıkla ulaştığımız bu gerçeği,yöneticiler görse ve devre arasında koç değişikliğine gitselerdi,şu anda playoff oynuyor olurduk..bu kadroyu rezil ettiler..tebrikler Halil bey
 

Üst