Galatasaray: 73 - Itü : 78

Önder Ç.

0
Yönetici
Jacobson 18 sayi 3 rib.
Johnson 22 sayi 11 rib. 5 as.
Boddicker 17 sayi 8 rib.
Umut 2 sayi 2 rib.
Donald 4 sayi 3 rib.
Cihad 6 sayi 6 rib.
Ufuk 4 sayi 2 rib.
 
Maç için söylenecek çok şey yok...

Sezon boyunca yazdıklarımızı yenilemek anlamsız....

Ah Halil Hoca,vah Halil hoca demek yeterli sanırım...

Bu arada Ron Johnson bir maçta mutlaka triple-double yapacak.Demedi demeyin...

Son yıllarda gördüğüm en yönlü oyuncu...
 
Çok kötü oldu kazanmalıydık. Halil ÜNER Umut'a verdiği şansı İsmet!e verse Umut'tan kötü oynamazdı. eksik oyuncularımızı fazlasıyla hissettik ama yine oyundan kopmalar devam etti teknik heyet bunu seyrediyor. molalar çok geç alınıyor. yine hakem hataları ufakta olsa maçın kaderini etkiliyor.
 
Harunu durdura bilseydik maçi da alabilirdik adam attigini soktu maça keske gelseydiniz Ua lar
 
johnson ı bide yedeğe koyarak ilk beş yapmayı düşünenler bi daha düşünsünler bence..

maçı izlemedim bişi diyemem diğer konulara
 
Maçı izleyemedim ama değişen bişey yokmuş.. Yine aynı senaryo..

Hala kadroya, salona vs kabahat bulanlara da allah akıl fikir ihsan eylesin diyorum. Bu kadronun başına basketten anlamayan birini koysak bundan kötüsünü beceremezdi. H.Ü emin adımlarla 2. kümeye götürüyor takımı...

H.Ü aralıkta takım şahlanacak buyurmuştu. Aralık geçti buradan bazı arkadaşlar bunu "2. devre başı" olarak uzatmışlardı. 2. devre de başladı sıfıra sıfır elde var sıfır. Şimdi ne kadar süre veriyorsunuz sevgili hocamıza?
 
ozzy' Alıntı:
Maçı izleyemedim ama değişen bişey yokmuş.. Yine aynı senaryo..

Hala kadroya, salona vs kabahat bulanlara da allah akıl fikir ihsan eylesin diyorum. Bu kadronun başına basketten anlamayan birini koysak bundan kötüsünü beceremezdi. H.Ü emin adımlarla 2. kümeye götürüyor takımı...

H.Ü aralık sonu takım şahlanacak buyurmuştu. Aralık geçti buradan bazı arkadaşlar bunu "2. devre başı" olarak uzatmışlardı. 2. devre de başladı sıfıra sıfır elde var sıfır. Şimdi ne kadar süre veriyorsunuz sevgili hocamıza?
Adamin suçu ne ya ona verilenlerle bir sey yapmaya çalisiyor yönetimin sucu
 
maalesef maçtada gördükki.. eksikleri hissettik. ve şuyörlerini tutamayınca yenildik. bundan sonra işimiz çok zor.. Önder abi yede maçta dediğim gibi ekstra galibiyet biz deeğil İTÜ alıor ve birde 2 maçtada onlara yenilince umudum tükendi..
 
.

sorunlar hep aynı.Bu maçta tribünler neden boştu ya bomboştu kimse takımı desteklemedi mesela ülker maçında çok az şansımız vardı ama seyirci iiydi ama itü yenebilceğimiz dişimize göre rakip niye hiç seyirci yoktu 2dk cimbombomum sen çok yaşa die bağırıldı başka hiç bişi yoktu tribünde sahada ANLAMIYORUM NEDEN

bu kadar hücum faul yaptık:2 Sebebi olabilir RAKİP OYUNCULARMI ÇOK PİSLİKTİ? YOKSA BİZİMKİLERMİ TECRÜBESİZ??

ANlamıyorum ya jonshon a helal olsun takımda kendini en ii hazırlamış oyuncuydu.
Takımın üstünde anlamsız bi yorgunlukmu diyim yoksa seyirci yok diyemi diyim bi durgunluk vardı.Umut Tınay tam bi guard ötesi yok bi kere potaya bakmadı.şutlarıda iyi değil zaten.Ufuk gürgen oynadığı dakikalar etkiliydi başarılı oynadı.

Bu kadar kritik bi görevi varken Cihadı tanıyamadım bi sorun var heralde ya adam şut sokamadı hücumda çok başarısızdı bence.little gene ilk dakkalarda biras boy gösterdi sonra hiç bişe yapmadı.

bu arada ETTİĞİM KÜFÜRLER TELEVİZYONA YANSIDIYSA ÖZÜR DİLERİM :D :D
 
Maç hakkında fazla yoruma gerek yok. Malesef bütün hücum mantığımız dış şutlardan oluşuyor. Bu bana çok büyük üzüntü veriyor. Basketbol bu değil !

Halil Hoca özellikle maçın son dakikaların takıma hangi akla hizmet taktik faul yaptırmadı hala anlayabilmiş değilim. Benim basketbol mantığıma kesinlikle ters. Ve tabiki Umut TINAY gibi kapasitesiz bir isime bu şans vermek de ne kadar doğru bilemiyorum. Ismet HACIOĞLU ITU karsısında oynayamayacaksa hangi macta oynayacak?

Herşeye ragmen maçın kaybedilmesine en büyük sebep ITU lü Serdar Çağlan dır. Adam sanki maçı rüyasında görmüş. Olmaz böyle şey. Yılların kapasitesiz basketbolcusu bugün ne attıysa soktu. Hele 2 tane üç sayılık var ki off yani insan sacını basını yoluyor.

Bununla beraber Cihad Şahin' in bu kadar korkak bir basketbol mantalitesiyle sahada mücadele etmesi tribünde karşılaşmayı takip eden insanları hayrete düşürüyor. Adamını geçip, topu çemberin içine bırakıp smaçlayacağı birçok pozisyonda, saçma sapan korkulara kapılıp smacı düşünmüyor ve sayıları kaçırıyor. Cihad' ın biraz kendine güvenmesi gerekiyor pek sayın Halil Hoca ya önemle duyurulur ;)
 
Futbol maçı ile aynı saate çakışmasından dolayı basket maçımıza fazla bir rağbet yoktu.Çok fazla basketbol bilgim olmadığı için oyunla ilgili teknik analiz yapamıyorum.Ama bugün Burak Sezgin nin yokluğunu hissettiğimizi düşünüyorum.Johson un üstün performansıda yetmedi maçı kazanmamıza.Bazıları beni Little antipazanı olarak görebilir ama,maçın ilk 5 dakikasındaki güzel oyununun devamında yaptığı saçma sapan hareketlerden sonra bu kapasitesiyle bize faydalı olacağını düşünmüyorum.
Oyun genelinde ise kazanabileceğimiz bir maçtı.Son dakikaya girerken yediğimiz üçlük ümitlerimizi bitirdi.Ama genel düşünürsek son bir dakikaya gelmeden maçlarımızı kazanabileceğimiz bir takım oyununa sahip olmalıyız artık.
Bir arkadaşın dediği 2 dakikalık tezurahat konusu içinde,orada 6-7 kişi oturduğumuz yerden 10 dakikaya yakın bir tezurahatta bulunduk ama maalesef diğer arkadaşlarımız zahmet edipte katılımda bulunmadılar.Birazda insanın içinde olacak ne yaparsın :!:
 
o bağırtanlardan biri olarak herşey kötüydü maalesef.. ii olan futbol takımıydı.. basketboldan eser yoktu.


AHMET CÖMERT...
 
Dönüm noktası, kırılma noktası vs.vs... Senin kadronda topu potaya gülle atar gibi atan Umut Tınay varsa ve bu adam sürekli sahadaysa, maç devam ederken hala 3 pozisyon öncesine itiraz eden, mola vakti takımın yanına gitmek yerine hakem masasına gidip küfür eden hocan varsa, bilmem kaç tane pivot getirip gönderip böyle acayip bir adamı basketbolcu diye sahaya sürüyorsan, maç oynanırken tribüne akrabasını ziyarete çıkan oyuncuların varsa dönüm noktan olsa ne olur, hiç kırılmamış olsan ne yazar...

Bugün olmazsa yarın dönüm noktan olur, bu hafta kırılmadıysan bi dahaki hafta kırılırsın sezonu kapar köşene çekilir senden daha iyi olanları izlersin.
 

Üst