Galatasaray 78-81 Türk Telekom

Herhalde herkes maçı seyretmiştir.İnsanın ağzından yazıktan başka bir kelime çıkmıyor.Yine ilk yarı hiçbir şey yapmadık,yine ikinci yarı şampiyonluk adayı gibi oynadık ve yine maçı kaybettik.Bu kadar iyi bir mücadelenin ve verilen emeğin ardından böyle şeyler yazmak istemiyorum ama bu takım ilk yarı neredeydi?Neden ilk yarıları bu kadar kötü oynuyoruz?
İlk yarı farkı yiyoruz ve ikinci yarı farkı kapatmaya çalışıyoruz.Dolayısıyla maç 1-2 el yakan topa bakıyor.Ardından hak kerim.
Yine de bu kadroyla çok iyi oynadık.Umut Tınay dışında görevini yapmayan hiçbir oyuncu yoktu.Umut da keşke arkadaşlarına saygı duyup biraz emek verseydi.
Cihad yine harikaydı.Sorumluluk aldı.Yalnız kaçırdığı serbest atışlar belki de maça mal oldu.
Johnson tek kelimeyle savaşçı.Maçı almak için her şeyi yaptı.Keşke son şutu sokabilseydi de maçı uzatmaya götürebilseydik.
Jacobson çok iyi değildi.Yalnız gerekli anlarda iyi şutlar soktu.Ondan daha fazlasını bekliyoruz.
Ufuk Gürgen ise elinden gelen her şeyi yaptı.Malesef kapasitesi bu kadar.Bence yedek pivot olarak düşünülebilir.Verdiği mücadele takdiri hakediyor.
Kısacası her şeyi yaptık ama kazanamadık.Galiba 13. sıraya düştük.Gerçekten çok üzücü bir durum.Bu durumu değiştirebiliriz ama bundan sonra hata yapma lüksümüz pek yok.
 
Little çok kötü. BAsketbolun en temel hareketlerini bile bilmiyor. Harlem sokaklarında biraz dolansanız bundan iyi en az 100 zenci bulursunuz. Ne duracağı yeri biliyor ne de top tutmayı. Bütün maç hoplayıp zıplayıp durdu. Abartmıyorum Little yerine Wilangowski olsa daha çok iş yapar. Hiç değilse 3 sn. yi kapatır, hücumda da şut sokardı.

Cihad ta aynı paralelde bence.. Tamam maçta hırslı sorumluluk alıyor ve de bugün iyi oynadı da biri bu adama nasıl şut atılır öğretmemiş zamanında. Ciddi eksikleri var. Faulleri felaket attı.

H.Ü yerinde olsam bundan sonra Umuta forma yüzü göstermem. Her maçı kaybetmeyi göze alıp İsmete forma şansı tanırım. Zaten her maçı kaybediyoruz hiç değilse bir tane genç kazanırız.

İlk kez bu maçta içeriden de oynamayı düşündük. H.Ü bu forumu takip etmeye başladı galiba..Bence 4 faullü Boddciker ı çıkararak büyük hata yaptı. MAçın bitimine 6. dk vardı. Riske girip çıkarmamalıydı diye düşünüyorum. Oyuna son 2.5 dk da soktu adam soğudu.

Diğer 3 yabancımız yine standart performaslarına yakın oynadılar. Johnson ilk yarı çok kötüydü ama 2. yarı toparlandı ve oldukça etkili oldu. JAcobson bence ligin en iyi şutörü. İçeriyi biraz dağıtacak ve dışarı top çıkaracak bir uzun olsa Jacobson her maç 20 üzeri sayı atar. Şu anki sistemde hep el üstünden atmak zorunda kalıyor.

Ufak tefek hatalarla verilmiş bir maç oldu. Rakip bize göre biraz daha şanslıydı. Bu yenilgi ile iyice küme düşme hattına girdik. Kötümser konuşmak istemiyorum ama küme düşeceğiz gibi geliyor bana.
 
Umut TINAY !!!!! :evil: :x :(

Beşiktaş' ın sana ihtiyacı var ! Beşiktaş seni bekliyor .....

Sarı-Kırmızı forma sana yakışmıyor !!!!
 
ARdaQue' Alıntı:
Umut TINAY !!!!! :evil: :x :(

Beşiktaş' ın sana ihtiyacı var ! Beşiktaş seni bekliyor .....

Sarı-Kırmızı forma sana yakışmıyor !!!!
adam şut atmayı bilmiyo!gitmeli!
 
Umut tınay bu takıma yakışmıyor.....

jacobson gibi bi değer bu takımda tutulmalı.......

ufuk çok şanssızdı........

faullerde neden bu kadar beceriksiziz????

ron johnson yüreğini ortaya koydu çok hoşuma gitti.....

taraftarda görevini layıkıyla yaptı.....

çok yazık oldu bu maça çok.........başka denecek kelime yok...
 
Getirip getirip bir yerde kalıyorsun. Tıkanıp kaldığın yerler hep aynı. Oyuncun odun gibi serbest atış atıyor, basket faullük pozisyonu sokamıyor. Pivotun yükleniyor potanın dibinden çemberin içine bırakamıyor. Bu adamlar sadece kondüsyon idmanı mı yapıyor anlayamadım ben. Yorumcu her G.Saray maçında söylüyor. Hoca olarak kendin göremiyorsan yorumcu söylüyor onuda mı duymuyorsun ? Potaya şut atılıyor, top dönmüyor. Yahu bu mesele en basit yaz okulunda bile hoca tarafından öğrencilere en başta söylenilir. Sen 1. ligde top oynuyorsun attığın şuta bak.

Yabancı getirdin mi, gönderdin mi ne yaptın belli değil. Bir öylesin bir böyle. Senenin sonu gelmiş sen hala oyuncu arıyorsun. Bir adam oynuyor pivot diye topu tutmaktan aciz. İlk çıktığı maçta da TV'den izlemiştik, aynıydı hala aynı. Zamanlama diye birşey yok, ribaunda zıplıyor güya... Her kestiği top hatalı,girmeyecek top bile sayı yazılıyor.

Bu Umut Tınay da basketbolcu masketbolcu değil. Bu nasıl profesyonel olmuş, kim kendisinde basketbol adına ne görmüş de basketbolcu olmasına aracı olmuş öğrenmek lazım. Adamın Allah rızası için 1 müspet hareketi olur. Hiçbir şey yok.
 
maçtan az önce geldim.söyleyecek pek fazla bir şey bulamıyorum.olmadı.bu arada polis abiler de ortamı germekte çok geciktiler(!).
 
Ya afedersinz Ufuk Gurgen'e hakaret olacak ama.. Ufuk Gurgen, Umut Tinay'i gecti gitti bu sezon.

Ligden dusuyorsak bunda Umut Tinay'in katkisi olmasin bari.. Oyle oldugu gibi duselim.

Kendisi Besiktasli midir Fenerli midir her ne haltsa bir an once uzerindeki o formayi cikarsin.
 
Olamaz ya bu duruma inanmak istemiyorum.
Johnson kotu basladi ama sonradan galibiyet icin mucadele etti.
Cihad da olumlu ama daha cok calismasi lazim.
Ya oyle pozisyonlar varki nasil atamiyoruz nasil sayi bulamiyoruz anlamak mumkun degil.
Umut Tinay'a ne denir bilmiyorum. Allah'im bi insan bukadarmi luzumsuz olur.
Insani cildirtmak icin elinden geleni yapiyor sanki.
Lutfen bir an once kurtulalim bundan!
 
maça yine iyi başladık ama yine periyodun sonuna dogru geri düstük. ve ilk yarı boyunca da hep geriden takip ettik tuttuk telekomu.

* şans yanımızda degildi bence bugün. özellikle ufuk cok ii oynadı ama cok sanssız bi şekilde turnikeler potanın içinden cıktı durdu. telekomun ilk yarıda bi sürü pozisyonu var aynı şekilde ve hepsi basket faulle sonuclandı.

* serberst atıslarda yüzdemiz rezalet malesef. telekom nerdeyse serbest atıs kacırmadı (istatistikler konulursa daha ii görürüz) biz ise hep yüzde 50 civarında oynuyoruz. telekomun uzunu davenport sadece iki serbest atıs kacırdı.

* little oynadığı zaman malesef ritmimiz bozuluyo. ne zaman fark kapanıyo tam telekomu yakaldık diyoruz little giriyo ve sadece rakibe calısıyo. halil hocanın dediği gibi insallah yeni yabancı iyi cıkar da bu adamdan kurtuluruz. son dakikada kacırdıgı ribaunt ve arkasından inişe gecen topu keserek baskete sebep olması bize macı kaybettiren yanlısların basında geliyodu.

* umut tınay için bişey yazmaya gerek yok cünkü top kaybından baska hiç bi olumlu istatistiği yok. sacma sutlar, gereksiz driveler, pas hataları ve attığı 2 serbest atısın sadece birini sokabilmesi vs...

* ron jonhnson bence bu seneki en büyük kazanç. yüreğiyl oynuyo ve asla kaybetmek istemiyo. özellikle davenporta diklendiği an cok güzeldi. umarım seneye onu takımda tutabiliriz boddickerla beraber.

* bugün tribünde cok iyiydi. mac TVden veriliyo olmasına ragmen bu seneki en kalabalık macımızdı ve destek cok iyiydi. özellikle soon dakikalarda macı kazanmak için baya bi yırtındık ama yetmedi malesef.

* dünkü kolejin galibiyetinden sonra artık cok ciddi bi döneme girdik. cezalar bugün bitti galiba. haftaya hiç bi özür kabul etmeden mutlaka ve mutlaka dacka macından gaklibiyet bekliyorum...
 
İlk kez bu kadar mücadele ederek oynadık.Doşardan fazla şut atmadık.Pivota top geçirip,içeriye drive etmeye çalıştık.Belki Burak olsaydı daha farklı olabilirdi.

Ufuk umduğumdan çok daha iyi oynadı.Bence Halil Hoca sene başından beri "pivot" diye sayıklayacağına bu adama biraz daha şans tanısaydı daha yararlı olurdu.

Cihad da iyi oyuncu olduğunu,fırsat verilirse iyi şeyler yapabileceğini gösterdi.Özellikle ribaund ve top çalma konusunda.

Johnson ve Jacobson hakkında atıp tutanlar da maçı bir kez daha izlesin.Gerçi izlemek de yeterli olmuyor bu dostlar için...:)

Umut bu kadar kötü oyuncu değil.Sanırım başka sorunları var.Ne olursa olsun bu seneye kadar seyrettiğimiz Umut bu kadar kötü oyuncu değildi.Zaten böyle kötü oynayacaksa yerine İsmet oynasın daha iyi.

Son olarak da Little derhal posatalansın geç kalınmadan.Paramıza yazık...
 
NE olursa olsun takımımız İTÜ maçına göre çok iyiydi.Ancak böyle giderse kümeye düşeriz....Neyse şuan için önemli olan CİHAD-UFUK-ve UMUT onlara çok ihtiyacımız olmasına rağmen oyunu hiç ciddiye almıyorlar.BU maçların kasetlerni izleyip LÜTFEN HATALARINI görsünler yoksa ipe sapa gelmeyen SERBEST ATIŞLAR yüzünden kümeye oynar hale geldik TT serbest atış yüzdesi yüzde 81 bunu görünce MAÇI NEDEN KAYBETTİĞİMİZİ anladım ve ÇOK UTANDIM.Herşeye rağmen FOREVER GALATASARAY................
 
UFUK GÜRGEN ESKİSİNDEN DAHA İYİ OYNADI BUGÜN AMA ÇOOOOK KAÇIRDI YA KAHRETTİ BİZİ KENDİDE KAHROLDU

LİTTLE AYNI GENE SALLAMASYON OYNUYO

BODDICKER VE JACOBSON AYNI

UMUT TINAY REZİL ETTİ ORTALIĞI

CİHAT AH CİHAT AH YA YAPTIĞIN İŞMİ YA KARPUZLAMADAN DAHA BETER ŞUT ATIYOSUN YA GÖZÜNÜ SEVİYİM FAUL AT ÇALIŞ ÇABALA YA O FAULLERİİ SOKSAN BELKİ KAZANCAKTIK

RON JONSHEN GENE SÜPERSİN MÜTHİŞSİN YA KANIN SARI KIRMIZI HERŞEYİ YAPIYOSUNNNNNNNNN SÜPERSİN AMA YA BİRAZ PAS ATMAYI ÖĞREN GÖZÜNÜ SEVİYİM HER POZİSYON LİTTLENİN YÜZÜNE BACAĞINA ATTIN TOPU HER POZİSYON LİTTLE İNDİRCEM DİE KAÇ TOPU YEDİN AMA OLSUN YA DAVENPORTTAN DAHA YÜKSEYE ZIPLADIN KAÇ POZİSYON
 
16 saniye boyunca taktik faul yapmayı aklına getiremeyen bir koçumuz var!

edit: Umut! Şut falan atma güzelkardeşim, saha içinde ööyle koş! Daha güzel olur.
 
Doğru onu hep unuttuk ama öyle deme gordon. Hocanın kolu sakattı yoksa gelirdi aklına yani...
 
Bu satten sonra Ufuk Gürgen kalbime girmiştir.Adam Galatasaraylı gibi oynadı.Ciddi beceri noksanlığı var.Bunu da yaptığı mücadele ile yok etti.Johnson ise Davenport'un üzerine çıkarak yüreğini gösterdi...Bundan sonraki maçlarımız Darrüşşafaka,Karşıyaka,Tekel ve Erdemir.Yani orta sıralardaki takımlar.Buradan 2 veya 3 galibiyet ALMAK ZORUNDAYIZ.
 
Şimdi kimseyle atışacak değilim, maçtaydım...
Cihad felaketti, neredeyse her içeri girdiğinde Little'ı aradı pota altında ve verdiği paslar tutulacak cinsten değildi, bazısı adamın ayak bileklerine gitti...
Fakat çocuk bu kadar işte konsantrasyon sıfır en önemli faulleri kaçırdı 8'de 4 attı... Zaten daha iyi olabilse ülker bırakmazdı, kimse merak etmesin... Bir kere Şemso'ya kıçını dayayıp avantajı kullanıp içeri giremedi, hep ortadan bodozlama körlemesine daldı...

Little'da zerre kadar basketbolculuk yok...

Jacobson hücumda attı soktu, şut atması için yapılan setlerin hepsinde neredeyse soktu... Ve fakat ne o, ne boddicker, ne de Johnson savunmada yoktu. sahte savunma hadi bilenler bilir, ''tribün müdafası'' yaptılar...

Johnson sonda en atılmayacak şutu gönderdi top potaya dahi değmedi, yine de sokabilse kahramandı...

4 saniye kala yine de hakemin süper kararıyla beraberlik şansı geldi ama olmadı.

Geçen gün fener tekel maçını seyrettim, tekelin coach'u yazıyor çiziyor, adamlar sahaya çıkıp bir halt yapamıyor.

boarda çizilen herşey sahada yapılamadığı, sahadakiler yapamadığı sürece sıfırdır... Little'ı mecburan oynattı, ufuk GÜRGEN bu kadar çünkü, ne yapsın... Çabaladı iyi niyetli yok ama atamıyor, tutamıyor...

İçeri girip topu atabilirsen at, atamazsan pivota çıkar iyi de ayağına değil, eline kardeşim...

İsmet ileride iyi bir oyuncu olabilir ama biraz savunma yapsın diye sokuldu, hak getire o da stefanovic'i grays'i buyur etti, hele bir basket faul yaptı ki, feleket bi pozisyondu...

Son 1 dakikada filanda da taktik faul yapıldı ama adamlar 25'de 23 soktu toplu olarak...
Bizimkiler 32'de 23 attı...

umut Tınay da beter oynuyor, daha doğrusu oynamıyor.

Yapacak birşey yok belki cezalılar dönünce araya birkaç maç sıkıştırırız da bir şeyler olur play-outtan filan kaçarız, yoksa gümbür gümbür gidiyoruz
 

Üst