Galatasaray 78-81 Türk Telekom

itslikethatin yazdıklarına katılıyorum

eksik oyuncularımızdan 1-2 tanesi olsaydı
alıcağımız maçtı

çok yazık oldu
son periyottaki mücadeleye

şu little a sürekli yerden pas atma olayınıda anlamadım
adam tutamıo 80 kere aynı şekil pası attılar Cihad la Umut

ztn bu 2 li iyi oynamassa kazanamazdık
Umut her zmnki gibi döküldü Cihad bana göre iyidi ama yetmedi
hucumda biraz daha çok top kullanabilirdi

Boddickerda kötüydü ama sanıorum belinde bi problem wardı

maçı alsak güzel olurdu ama uzatmaya gitse alamazdık
nese sağlık olsun ..
en kritik maçı kaybettik
 
Sakat Arda,cezali Burak ve Gökhan.

Sadece iclerinden biri bile olsaydi bu ve gecen haftaki ITU macini alirdik bence.
 
ufuk ne yapmış olursa olsun çabaladı çalıştı didindi durdu..........

üstüste kaçırdığı turnikelerden sonraki yüz ifadesini unutamam............

inş kendini geliştirir de daha faydalı olur.........
 
Bu maçı kazanabilirmiydik? Belki

Eksiklerden biri olsaydı kazanabilirmiydik? Evet

İyi mi oynadık? Hayır

Takım mücadelesi yaptık mı? Hayır

Bu maçı çok farklıda kaybedebilirdik maç çok önce kopabilir son dakikalarda olan mücadele hiç olmayabilirdi.

Bence bu takımın en büyük şansı Ron Johnson yeteneklerini kariyerini kapasitesini tartışabilirsiniz ama inanılmaz yürekli bir oyuncu, takım mücadeleden kopmadıysa bu Ron Johnson'ın inadından ve mücadele gücünden kaynaklanıyor.

Ron Johnson bu takımın lideri oldu. Ama mac kazanmamız için herkesin onun yarısı kadar yürekli olması lazım.

Bugunku maçta fark yemediysek yegane sebep Ron Johnson'dır.

Umut'un gelecek sezon için yolu açık olsun. Kim onu alır merak ediyorum. Bu kadar ciddiyetsiz ve ruhsuz mu olur bir oyuncu.

Ben Little konusunda sizlerle ters düşeceğim.Ben bu adamın kalmasından yanayım. Zaten bu saatten sonra iyi bir uzun bulmamız imkansız.

Adam oyunda oldugu sürece en azından bir korku yaratıyor. İstikrarlımı olur bundan sonra diye sorarsanız hayır diyecegim ama ne zaman ne yapacagini kestiremezsiniz.
 
Ben bu mağlubiyeti Burak Gökhan ve Mert kardeşlerimize hediye ediyorum.Eğer isterlerse kendilerine kına temini konusuna yardımcı olmayı çok isterim.
 
Şu an aklıma geldi, Brian Boddicker hafta içi hastaydı, bağırsak yollarında sorun vardı. Belki o performansını etkilemiştir biraz
 
Maç için sadece Cihad ve Johnson savaştı didindi , böyle olmamalıydı....

İkinci yarı pota arkasında bağıran ,destek veren herkese teşekkürler,ölüyü diriltmeye çalıştık ,becerebildik sanırım...

Son olarak , Bir insan mikrofondan yuhhh diye bağırırmı :D
 
bizim verdigimiz emegin, tukettigimiz nefesin yarisi kadar yorun kendinizi, bardak tasti!
 
tribün süperdi laf yok çok iyiydik ama karşı taraf bench arkasında hiç iş yoktu ayağa kalkmayan fenerli olsun diyoz bi kaç kişi kalkıyo olmazki :p
 
umut görür gibi bir uzun bulmak çok mu zor?

adam çok kritik 14 sayi atti, bir türlü durduramadik bu oyuncuyu. ben çok begendim, hem saglam savunma yapiyor hem de çok yumuşak bilekleri var.
 
Yazik, su gelinen noktaya bakin! uzun yillar sonra ilk defa 3 yabanci tercihimiz (Jacobson, Boddicker ve Johson) dogru ama takim kume dusme potasina geldi. Dunku mac ile ilgili soyleyebileceklerim su:

1- Oncelikle dun maca gelen seyirci sayisi fena degildi, ustelik iyi de bir sedtek saglandi ama maalesef yetmedi.

2- Takim son 5 dakikada gosterdigi savunma gayretinin yarisini mac icinde belirli bolumlerde gosterebilseydi bu maci kaybetmezdik. Boyle bir olum-kalim macinda bile ancak bu kadar savunma yapabiliyorsak artik ne diyeyim!

3- Little'in takima faydasinin oldugunu dusunen arkadaslara bir sorum var. Ozellikle Arda ve burak da yokken yabanci oyuncular disinda en ufak bir skor alternatifimiz yok. Little ise hucumda kendisine verilen paslari ya alamiyor, sirti donuk aldiklarinin ise tamamini panyaya abaniyor. Hucumda sizi dolayisiyla birkac ribaunt ve blok yapiyor ama dun en kritik ribauntlari kaptirdi (ozellilke sonda yarisi kadaar olan Semsettin'e verdigi akil almazdi). Ustelik little oyundayken Boddicker, Jacobson ve Johnson'dan biri disarida oldugu icin skor uretmekte iyice zorlaniyoruz. Keske bu donemde bir yabanci yerine su an 2. ligde oynayan Nedim Dal gibi bir oyuncuyu veya Banvit'in bir sure once serbest biraktigi Serdar Tabay'i alsaydik. little'in verdigi katkinin benzerini onlardan da alabilirdik, ustelik diger 3 yabanciyi birlike oyunda tutabilirdik.

4- Burak ve Gokhan tribunlere saldirdiklari icin kina yakabilirler. Su son 2 (ITU ve Telekom) maclarinda boyle aptalca bir sekilde takimi yanliz birakmalari affedilemez

5- Arda Vekiloglu ile muhabbeti olan arkadaslar: bileniniz var mi, bu adam ne zaman oynamaya baslayacak?
 
Kazana bileceğimiz maçı kaybettik maça iyi başladık ama 2. periyotta 5dakikada 2 sayı atarak oyundan kopmalr devam ettik bu sezon ilk defa
4.periyotta çok iyi oynadık ve maçı kazanmayı çok istedik olmadı.
Cihad Şahin:hergeçen gün daha iyi oynuyor sorumluluk almaya başladı
ilk pertiyotta son topu kullanması güzeldi serbest atışlarınıda düzeltirse yeni bir yıldız geliyor. geçen sezon tek kazancığımız Cihad'tı
Cihad Şahin kiralık mı bizim oyuncumuz mu?
Ufuk:Ben kendi adıma ondan özür diliyorum bu takımda oynayamaz demiştim dün gerçekten yüreğini ortaya koydu.
Umut TINAY:kendisine dikkat etmezse abisi Mehmet Ali Tınay gibi 2.lig oyuncusu olur.
Halil ÜNER:Geçe sezondan beri koçu savunanlardan bir kaç kişiden biriyim geçen sezon bütün sorunlara sportif başarı olmsa bile bütün sorunlara rağmen takımı bırakmadı ve kendi değişle ERKEK gibi oynadık.
ama bu sene beklenen başarıyı bir türlü yakalayamadık tabiki bunda bazı
problemler var ama artık başarıyı bekliyoruz. Halil Üner'in dergimizde açıklaması vardı şamp.olunca Hasnun Galip'te ki kulüp binasına omuzlarda
geldim demişti şu anda bu başarıyı yakalamamız zor ama sezon sonuna kadar koçumuz 2-3 gençe güvenip takıma kazandırırsa ve kalan maçlarda
güçlü rakipleri yenerse omuzlara alınmaz ama tepkisini aldığı taraftarın birazda olsa saygısını kazanır.
 
Playoff şansımız mucizelere kaldı!! Bundan sonra amacımız 100.yılımızda ligde kalmak!!! Bu satırları yazarken nasıl içim acıyor anlatamam. Takım geçen haftaya göre biraz daha iyi mücadele etsede aynı hastalıklar devam ediyor. Hücumda inanılmaz bir dağınıklık var 2 sezondur. Oyunkurucular dahil kimse napıcaanı bilmyo. Setler o kadar yavaş oynanıyorki,rakip oyuncular bütün pas kanallarını tıkıyor. Perdelemeler adeta göstermelik yapılıyor. Jacobson gibi bi şutöre sahibiz ama onun için hazırlanmış tek bir setimiz yok,varsala yapamıyorlar.. bu kadar önemli bir maçta tribünler yine dolmadı. Ancak içlerindeki büyük GS aşkıyla salona gelen ve maç boyu takımı müthiş destekleyen,maç sonundada mağlubiyete rağmen oyuncuları alkışlayan,fedakar ve cefakar GS sevdalılıarına,Manisa’lı bir GS sevdalısı olarak yürekten teşekkür ederim.
 

Üst