Galatasaray: 87 Pınar Karşıyaka: 71

yıldızlıaslan' Alıntı:
Boddicker için aynı olumlu görüşlere sahip değilim bir kere adam savunma yapmıyordu en büyük özelliği eli çok düzdündü ve bazı maçlarda skor yükünü yükleniyordu.Basketbola 3 numara başlsaydı çok daha iyi olurdu ama 4 için yetersiz ribound alamıyor savunmada kolunu ble kaldırmıyor.Geçen seneki kötü takımda çok sayı atması bizi yanıltmasın bence daha savaşçı bir uzun alınmalı.
aynene katılıyorum kötü takımda tabi göze batmaz ama iyi bir takımda eksiklerini cok güzel anlasılırıd insallah iceri adam gibi biir olur benim anlamadığım buraya niye avrupadan adma düşünülmüyor koul son bes sendeki burada oynayan en iyi adamımızıd bu birseyler analtmaya yetmiyormu
 
Abi valla yrn antremana gidecekelr halil hocaya sorsun ya,varmı düşüşülen isim garnet işinide sorsalar ya garnetla gidilmez sanmıyorum
 
Dawkins mi ne bi herif vardı. Bi de İziç vardı çok iyi 3 lük sokardı. Mümkünse onları da alalım...

Ne koul u adam kaç sene önce bizdeydi. Hala oynuyorsa bile jilet olmuştur. Koul, Koch, Boddicker, Tolbert.. Yeryüzünde milyonlarca basketbolcu var 5 senedir aynı isimleri sayıklıyorsunuz. :)
 
ben onlarla ilgilenmiyom iceri alınsın adam gibi bi oyuncu bide bunun yanına vicent jones alınsın daha ne isterim pivot icin adayım pasco ???
 
BB çok çok iyi bi oyuncuydu.1.si daha çok genç ve çok büyük potansiyeli var.2.si geçen sene takım inanılmaz kötü bi basketbol oynadı ve kadrodaki hiçbir oyuncu gerçek kalitesini gösteremedi ve BB de bu berbat ortamda muhteşem başladığı bi sezonda(tekel maçı:20 s,20 r)haftalar ilerledikçe performansı düşmeye başladı ama yinede o kötü takım içinde bize çok güzel ışıklar vermişti,nitekimde playout maçlarındaki oyunuylada bizi komadan çıkaran oyuncu oldu.ayrıca savunma yapmıyordu deniliyor,o takımda kim savnma yapıyordu ki?!! Keşke kalsaydı diyorum,gönderilmesi büyük hataydı.biz bu forumda bütün sezon yırtındık bu adamın kontratını uzatın diye ama ne çare..malesef başımızda Halil Üner var!!!
 
Koul fena adam değildi de o zaman bile yaşlıydı. :) Şimdiki halini düşünemiyorum. :)
Bence 3 numara alırsak kontenjan boşa gider.Valentin-Gökhan-Şemsettin varken buraya oyuncu almak bence pek doğru olmaz.Garnett'i yollayıp Corsley Edwards türü(kendisini ve oyun tarzını pek tutmasam da) yer kaplayan bir uzun alıp transferi kapatabiliriz.Yoktan yere yabancıya gerek yok.
 
bencede fatih oyundan cıktıgında pota altını domine edecek bi oyuncu alınmalı ama bu garnet gibi bos sayı becerisi olmayan biri olmamalı bi macta oynadımı 15 sayı ussu atacak bi oyuncu olmalı
 
ya garnetle olmaz abi herkes kabul ediyor bunu ama alacaklarını sanmıyorum ben şu anda dixon ve hadleyin konrtatını bi sene daha uzatırdım bunlarda boddicker gibi seneye uçup gidecek ne anlamı kaldı hurraaa seneyede yeni oyuncular ara,artık yenilmez armadanın şampiyon olması lazım bu da elindeki oyuncuları tutup ynalarına onlar gibi iyi oyuncu koymakla olur.Halil hocaya sorulsa pelvis PASCO deli gibi pota altını domine eder.Tek eksiği faulleri değerlendirememesi onun hakkındada bi bilgi yok erdemirdemi hala başka bi takımla mı anlaştı arkadaşlar?
 
Pervis pasco İtalya A1liginden Navigo.it Teramo takımına transfer oldu.
 

Üst