Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Mithat Duran' Alıntı:
Adnan SEZGİN Mehmet TOPAL'ı Valencia transferinde prim almışmıdır?almamışmıdır?

Almamıştır.

Adnan Sezgin şikeci olabilir.Bu kulübün herhangi bir yerinde yıllardır görev alması utanılacak bir durumdur ama kimse Galatasaray da komisyon almaktan bahsedemez.
Azizi'in çiftliği değil burası.Lütfen.
 
mazharozsoy' Alıntı:
Karpaty maçında Adnan Sezgin istifa seslerini duyduk bu kez tüm staddan gelir bu tezahuratlar... Şunuda söyleyim son olarak. Eğer Adnan Polat Sezgin'i görevden almazsa yönetim istifa sesleri cok yakın...
Dediğim aynen çıktı. Perşembe Lyiv'e elenirsek neler olacak çok merak ediyorum.
 
Bu arada takımdaki problemin ilk 11'den cok yedek oyuncularda olduğunu dusunuyorum. Yedekten oyuna girip gidişatı değiştirecek oyuncu olmamasının sıkıntısını çekiyoruz.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2f6yemon]Kimse Galatasaray'dan komisyon alamaz Futbol Şubesinde.Geçiniz.Fatih Altaylı yı bu ülkede bu kadar önemsemeyin ;)

Adnan SEZGİN Mehmet TOPAL'ı Valencia transferinde prim almışmıdır?almamışmıdır?

Kimse kimseyi kandırmasın sonuna kadar POLAT laflarıyla forumda esenler şimdi ne değiştide herkese sallıyorlar.Sanırım başkanlık sn başkanı aştı,hani Galatasaray liseyi aşmıştıya bu iyi günler geçen sene bol keseden harcanan paraları şimdi çok arasınız.[/quote:2f6yemon]


Prim almakla komisyn almak aynı şey midir?Abi telefonda da uzun uzun konuştuk, Adnan Polat kendi kaprisleri yüzünden büyüyen Galatasaray'ı tek başına yönetme hevesi yüzünden çok yanlış hamleler yapmıştır.
Adnan Sezgin'in M.Topal'ın satışından para almasına kızmam , M.Topal gibi en çok eleştirilen ismi 5.5 milyon euro ya satmak başarıdır.
 
Dün İvankov'un ayağının kaleye çarpıp sakatlandığı pozisyonda Neill Bursalı ile kavga ediyor Servet 2 metreden bön bön bakıyordu. Maçın özetlerinde gördüm. Kewell tartışırken çevresinde GS'lı yoktu. Takımın kendilerinden ve arkadaşlarından başka dostu yok gibi hareket etmesi lazım ama yok. Bursalı sporcular bile arkadaşları ama aynı formayı giydikleri konusunda şüpheleri var.

Takımın lideri yok derken Rijkaard, orta sahada oyunu kuracak birinden bahsediyor. Tüm spor basını birleşmiş, Arda'ya çaktırmadan laf attı diyor. Sanırsın ki Arda GS'da çok güçlü bu yüzden Rijkaard ancak çaktırmadan Arda'ya laf atabiliyor.

Arda demişken, Taraftarın milan-harry diye bağırıp Arda için bağırmaması takımın altını dinamitliyor iyicene. Arda giderse kimi oynatacak bu taraftar acaba yerli statüsünde. Embesiller tribünü sarmış. Adnan Polat'a istifa diye bağırdığında şşşşttt diye bağırmasını bilirler kabak garibim Adnan Sezgin'e patlar. Kapalı tribün'ün maç boyu bir kaç tezahurat dışında sesini tam duyamadım (bağırdıalrsa da ciğerden yüksek volume bağırmamışlardı) Ama Adnan SEzgin İstifa diye bağırdıklarında, o sırada tezahurat yapmama rağmen duydum. Taraftarın takımını desteklerken ki isteksiz ama protesto ederken ki istekli tavrı beni artık deli ediyor. Bu gidişle tribün hayatımı noktalayacağım. Aslantepeye kombine almayacağım. Gerçekten yıpratıyor insanı.

Maç öncesi takım sahaya çıkmış, takımın tribüne çağırılması lazım az sonra maç başlayacak eskii açık "saldırın durmadan" diye bağırıyor:)) Yahu maç başlamamış ne saldırını. Çağırsana takımı yanına. Buyrun taraftar manzaraları...

Misimoviç gelse ne olur emana gelse ne olur. Futbolu bildiğine inanmış Hıncal Rıdvan yorumlarına endexli adam onları da 2 haftaya harcar.Yazacak çok şey var maçla alakalı ama ben bıktım artık.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Dün İvankov'un ayağının kaleye çarpıp sakatlandığı pozisyonda Neill Bursalı ile kavga ediyor Servet 2 metreden bön bön bakıyordu. Maçın özetlerinde gördüm. Kewell tartışırken çevresinde GS'lı yoktu. Takımın kendilerinden ve arkadaşlarından başka dostu yok gibi hareket etmesi lazım ama yok. Bursalı sporcular bile arkadaşları ama aynı formayı giydikleri konusunda şüpheleri var.
Abi ne yazık ki bu olay bu maça özgü değil.Sivas maçında Kewell biriyle tartıştı yanında kimse yoktu.Onu geçtim Baros biriyle kafa kafaya geldi.Dibinde Batdal var.Baros'a sahip çıkacağına yatan oyuncuyla ilgileniyor.Bu durumdan utanıyorum.Fener'de olsa kaleden Volkan çıkar müdahale ederdi duruma.
 
Umut Öncel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1yjbdslh]Dün İvankov'un ayağının kaleye çarpıp sakatlandığı pozisyonda Neill Bursalı ile kavga ediyor Servet 2 metreden bön bön bakıyordu. Maçın özetlerinde gördüm. Kewell tartışırken çevresinde GS'lı yoktu. Takımın kendilerinden ve arkadaşlarından başka dostu yok gibi hareket etmesi lazım ama yok. Bursalı sporcular bile arkadaşları ama aynı formayı giydikleri konusunda şüpheleri var.
Abi ne yazık ki bu olay bu maça özgü değil.Sivas maçında Kewell biriyle tartıştı yanında kimse yoktu.Onu geçtim Baros biriyle kafa kafaya geldi.Dibinde Batdal var.Baros'a sahip çıkacağına yatan oyuncuyla ilgileniyor.Bu durumdan utanıyorum.Fener'de olsa kaleden Volkan çıkar müdahale ederdi duruma.[/quote:1yjbdslh]
Bu konuda De Sanctis'in üzerine kimseyi tanimam, adam rakip ceza sahasinda olay olsa 100 metre depar atip oraya kosardi :)
 

Üst