Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Haftaya Eskişehir'e 1-0 değil 7-0 bile yenilelim yine söylüyorum yine söylüyorum, bu takım düzelecek. Asıp kesmeden önce biraz düşünüp sabredersek sevinen taraf biz olacaz. Bugün bermuda şeytan üçgeniyle bile bu kadar iyi top oynadıysak takviyelerle beraber ne kadar iyi durumda olacağımızı düşünemiyorum bile. Ben bu takıma güveniyorum, inanıyorum.
 
adnan sezginin aleyhinde , keita-nonda ve üstünel lehine yapılan tezahüratlar adnan polat'a eleştri değil midir ? Ondan habersiz mi oluyor bu işler..ketia diye bağırıyorsan başkanı protesto ediyorsun demektir..
bursa'yı maçtan sonra alkışlayan eski açıktı.. yukarıda arkadaşların yazdığı gibi protestolar sırasında kimse kimseyi susturmadığı gibi herkes de katıldı.. o Adnan Polat'ın grubu denenler de dahil buna.. Sadece Arda'ya küfür etmek isteyenlere dur denildi, sahadaki futbolculara küfür ettirilmedi.. Volkan şen maç boyu yaptığı artistliklerin neticesinde çok istediği sağlam küfürü maçtan sonra aldı.. Bursalı oyuncular 5. dakikadan itibaren yatmaya başladılar.. En az 10 kere oyun durdu bu yüzden. Böyle şampiyonluğun ...., anladınız siz onu.. Hakem, hakem falan değildi.. Sadece hakeme değil, onu hakem yapana da küfür edildi.. Volkan'ın pozisyonunun kırmızı kart olduğunu stadda görmeyen bir kişi bile yoktu.. Hakan Balta'ya tahammül edemiyorum demiştim.. Kayıtsız şartsız takımın en kötü, en formsuz ve en umursamaz oyuncusu..Adam yoksa, Paf takımının sol beki gelsin.. Daha kötü oynarsa adam değilim.. Arda'nın duygusallıklarından bıktım.. Erkek gibi oynayacksa oynasın, oynamayacaksa yürüsün gitsin. Ona dur diyen mi var, kim Galatasaray'dan daha üstün.. Canı sıkılınca tribüne küsüyor.. Artık şu kırılganlıklarına bir son versin.İstemiyorsa da gitsin.. Emre Ağabeyiyle kol kola oynasın.. Umurumda hiç değil..Arda Turan, Galatasaray'ın en büyük olduğunu, kendisinin okyanusta bir damla olduğunu anlayacak..
 
Günü kurtarmak istersek hakemi eleştirebiliriz, ne de olsa direk olarak neticeye etkili oldu göstermediği kırmızı kartla. Gerçi göstermediği kırmızı bir yana bize gösterirken cömert, Bursa´ya gösterirken cimri davrandığı kartları dikkate alınca hakemin iyi niyetinden söz etmek mümkün değil.

Başında da dediğim gibi günü kurtarmak istersek hakeme yönelelim, amaç sezonu kurtarmaksa sorunlar bambaşka. Ne transferler sorun ne de başka bir şey, takım olamıyoruz, takım. Sezgin yarın 2 tane Dünya yıldızıyla gelse ne yazar, gelmese ne yazar. Biz transferleri Bursa´yı yenmek için mi istiyoruz yoksa Avrupa´da kalburüstü takımlarla mücadele ettiğimiz zaman ya da FB, BJK derbilerinde başarılı olmak için mi? Tamam orta sahamız kötü, eksiklerimiz var vs. vs. ama bunların hiçbiri Bursa´yı yenmemize engel olmamalı. Senin kadronda her takımın kadrosunda görmek isteyeceği Kewell, Baros, Arda, Neil gibi yıldızlar varsa Bursa´yı geçeceksin bir zahmet.

Galatasaraylı oyuncuya vurdumduymaz tavrı nedeniyle gösterilen tepkiyi anlarım da çirkef rakibini alkışlama geleneği de nereden çıktı yahu. Sezon sonu için tribünlerimiz Fair Play ödülüne aday da haberimiz mi yok!
 
Akşam maçtan geliyorum. Eve gelip Tv açıyorum ve Mehmet Helvacı´nın rahat, umursamaz, kaygısız ve günü kurtarayım düşüncesiyle yapmış oldukları açıklamaları duyunca gerçekten sinirleniyorum !
Nereden buluyoruz böyle adamları bilemiyorum.
 
Birde mehmet helvacı profesör ya.Ciddi derecede zeki yani.İnsanda azıcık ikna kabiliyeti,mantık olur.O kadar saçma konuşuyo ki.Bi yandan sinirleniyorum bi yandan sergenin kıs kıs gülmelerini görünce üzülüyorum.Artık bi dur demek lazımbu gidişata.Baştan aşağa değişmeli bu kulüp.
 
Serkan Özer' Alıntı:
Fatih altaylı'nın son yazısı durumu çok net şekilde açıklıyor !


Ortada bir iddaa söz konusu ise, çıksın bugün Fatih Altaylı, kim ne kadar komisyon almış açıklasın. Aksi halde böyle bir durumda ortalığı karıştırmaya hiç gerek yok.
 
Mert Göker' Alıntı:
Akşam maçtan geliyorum. Eve gelip Tv açıyorum ve Mehmet Helvacı´nın rahat, umursamaz, kaygısız ve günü kurtarayım düşüncesiyle yapmış oldukları açıklamaları duyunca gerçekten sinirleniyorum !
Nereden buluyoruz böyle adamları bilemiyorum.

Adnan Polat'ın da istemediği biliniyordu zaten, Özhan Canaydın'ın zamanındaki tek şartıymış Helvacı. Canaydın istemiş onun olmasını. Polat, Helvacı'nın oylarınada muhtaçtı yani yapacak bişi yok.
 
Mert Göker' Alıntı:
[quote="Serkan Özer":1zim5i85]Fatih altaylı'nın son yazısı durumu çok net şekilde açıklıyor !


Ortada bir iddaa söz konusu ise, çıksın bugün Fatih Altaylı, kim ne kadar komisyon almış açıklasın. Aksi halde böyle bir durumda ortalığı karıştırmaya hiç gerek yok.[/quote:1zim5i85]

Komisyon meselesinden ziyade klübün içinde bulunduğu durumu belirtmek istemiştim .Yanliş hatırlamıyorsam GALATASARAY bu yönetime büyük geldi adlı yazıydı.
 
Burak Barut' Alıntı:
Kimse Galatasaray'dan komisyon alamaz Futbol Şubesinde.Geçiniz.Fatih Altaylı yı bu ülkede bu kadar önemsemeyin ;)

Adnan SEZGİN Mehmet TOPAL'ı Valencia transferinde prim almışmıdır?almamışmıdır?

Kimse kimseyi kandırmasın sonuna kadar POLAT laflarıyla forumda esenler şimdi ne değiştide herkese sallıyorlar.Sanırım başkanlık sn başkanı aştı,hani Galatasaray liseyi aşmıştıya bu iyi günler geçen sene bol keseden harcanan paraları şimdi çok arasınız.
 
Yönetim istifa edince her şey birden düzelecek mi beyler! Lütfen... İşleri daha da karıştırmadan öte gitmez. Takımın en önemli sorunlarından biri maç öncesinde kafa olarak nasıl hazırlandığıdır. Yöneticiler futbolculara nasıl destek veriyor, bilmiyorum ama takımda hırs, isteklilik, heyecan duygusu noksan biraz.

Geriye düştük mü, moralimiz bozuluyor. Atak yapıyoruz, bunlar da golle sonuçlanmayınca iyice oyundan düşüyoruz. Bence takıma psikolojik destek gerekli. Çünkü, çok yıprandılar.

Takımın her bölgesine transfer şart bence. Orta sahaya daha çok tabii. Yaratıcı oyuncu eksikliği göze çarpmaya devam ediyor. Dün Ayhan'ın uzun paslarına şahit olduk, çoğu başarısızdı. Demek ki, orta sahadan ileriye faydalı toplar çıkarıp, golcüleri iyi besleyemiyoruz.

Geçen seneki Beşiktaş gibi başladık. Onlar sonradan toparlandılar, ama baştan kötü başladıkları için başarılı olamadılar.

Motivasyon arttıralarak bu kötü dönemi kısa sürede aşarız umarım.
 

Üst