Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Biri Mehmet Helvacıyı sustursun Ramazan ayında günaha sokuyor ben bu kadar sorumsuz biri görmedim takım iyiymiş taraftar teslim olmasın diyor
 
Birincisi şans lazım birazda.. İlk gol gider adamın tam ayağına düşer ekinci gol zaten bir şey demiyorum.. Kaçırdığımız gollerde normalde kaçmayacak goller yani bunun adı ŞANSSIZLIK..

İkincisi Ardayı hiç bu kadar kötü bu kadar koşmayan görmemiştim..

Transfer meselesi iyice cılkını çıkardı artık..

Bir de Sercan kardeş dakika başı ileti yazıp hepsinde de aynı şeyi söylemesen iyi olur.. Fazlasıyla sinir bozucu eleştiri yap ama dalga geçer gibi değil..

Harry Harry Kewellllll...
 
Galatasaraylılık sorgulanmasın beyler artık herkes sinirli.Bütün mesajları bütün olarak okuyun bi mesajı alıp alıntılayıp sorgu yapmayın ikili tartışmalara yol açıyorsunuz biraz daha dikkat!
 
Şu hakan balta denen topçuyu bu haliyle oynatmak ona katlanmak o kadar can sıkıcı bi durum ki , on kişi çıksak sahaya hiç üzülmicek hale geldim.
Gs formasını bu adama bu haliyle giydirmemeleri için ne yapmak lazım bilmiyorum ki !!!
 
Volkan maçtan sonra Ntvye verdiği röportajda şu cümleyi kurdu '' Sağolsun hoca ikinci sarı kartı vermedi.'' Başkada diyecek birşey yok bu pozisyonla ilgili.
Maça gelince ilk yarı oldukça iyiydik rakip nerdeyse pozisyona giremedi ve biz çok etkili oynadık Bursa yarı sahasında bir gol bulabilsek çok farklı olabilirdi ama olmayınca olmuyor. Aslında ikinci yarıyada iyi başladık am bir süre sonra oyundan düştük yorulduk uzun süre baskılı oynamayı kaldıramadı takım ve maçın sonuna doğru gene çok talihsiz bir gol yedik.
Maçın geneli bana gelecek için umut verdi ama cidden bir sol beke ve ortasahada yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Hakan Balta dökülüyor onun yüzünden elimi kırıyordum bugün ortasahada hep çok koşuyorlar ama sadece koşoyorlar Ergic'imiz olsa bugün çok farklı olurdu mesela. (gol attığı için söylemiyorum adam hakikaten oyunu biliyor)
 
Burak Barut' Alıntı:
Bizde bu sağ bek ve sol bek varken, Ozan İpek ve Volkan Şen kral olurlar temiz en az 2 atar giderler.

Maç konusu açıldığında demişim, kahin miyim değilm, bilgili miyim değilim, sadece göre göre yenildik o kadr belliydi ki bu hallere düşeceğimiz.
 
Sayın Helvacı takımı taraftar yönetseydi şu an bu durumda olmazdık heralde.Veya en kötü bu durumda olurduk.

Herkesin alehine tezahürat yapılıyorda neden Adnan Polat'a laf yok hala? :?
 
SAkin olun abilerim kardeşlerim sanki Galatasaray'da kıyametler kopuyor.

Siz biliyormusunuz ki riva bitti.Stadımız bitti.Yeni projeler var.

Hem daha transfer sezonunun bitmesine ''8'' gün var......diye uzar gider..

Galatasaray oldu anadolu takımı hala proje diyor başkan hala stad diyor.
 
well come to HANIMIN CİFTLİGİ

Takım kapasitesi kadar mücadele etti,F.R elindeki kadroyu kullandı,Mehmet helvacı taraftarı elestirdi günün komedisi :)

Transfer dönemi bitmemis yapıcaklarmıs mıs mısda mıs mıs,F.R istedigimiz oyuncu tipinde adam bulamadık dedi
 

Üst