Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Hadi bakalım sanırım bu tabloyu ben görmemiştim iki haftada alınan iki mağlubiyet bu maçtaki tek duam Allah o hakeme bildiğini yapsın ikinci duam da lütfen ufuk hep kalemizde dursun yediği 2 golde de bir hatasını görememekle birlikte bana güven verdi bugün top bizi sevmedi olmayınca olmuyor mustafa baros arda kaçırdık bayağı ama önemli olan 3 puandı alamadık neyse en azından mücadele ettiler bir şey diyemeyeceğim o yüzden ..
 
Riijkard a atarlar suçu, sonrada 2 transfer yaparlar. 2012 der dururlar.
2012 de cidden kıyamet kopacak çünkü 2. lige kadar götürmeden rahat etmeyecek bu Adnanlar bizi, anlam veremiyorum. Bir yönetimin amacı nedir?

Para yok diyen varsa yalancıdır. Amaç Arda Terim amcasını istiyor ona hazırlamak ortamı...

Arda Serdar özkan der alınır. Skibbeyi tepeler Bülent için Bülent gelir. Sırada Riijkaard var.

Kusura bakmayın ama bir kaptan formsuzsa bile elinden geleni yapar. Takımına sahip çıkar. Kaç yerde oyuncularımız tartaklanıyor. Arda izliyor. Arda çalıma giriyor. Alakasız yerlerden orta ve şut atıyor.

Beni gönderemiyorlar madem başlarını yakarım modunda arkadaş.

Riijkaard için tek lafım var. Eğer bugünde giydirmeyeceksen bu yönetime sende istifa et git be hocam. Boş yere kariyerini berbat edeceksin. Birazda masaya yumruk vur. Almıyosanız gidiyorum de.
 
Zaten bir dünya kamera var. Çıkıpta aa yok ben ellemedim diyecek hali yok adamın. Gidip söyleyecek hali de yok zaten söylecek bir durumda değil çünkü zaten gördü hakem pozisyonu ve düdüğü de çaldı. Ama kart vermedi işte ne hikmetse...
 
Adnan Polat bu gece itibariyle şu rahat tavırlarını bırakmalı ve olayın ciddiyetini kavramaya başlamalı.

Böyle giderse Aslantepede 1000 kişi bile bulamaz.
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2ubbn8rg]Ufuk bana da güven verdi, umarım Aykut'a olan sinirimden bana öyle gelmemiştir.
Yalnız değilsin,oynaya oynaya daha iyi olacak inşallah Ufuk.[/quote:2ubbn8rg]

Ufuk süper değildi. Ama kötüde değildi. Oynadıkça açılır. 2 gol yedi ilk golde %1 hata bulurum oda hata bulmaya çalışırsam. 2. golde hatası sıfırdı.
Oyunda iyi bir performansı vardı. 1-2 kritik olmayan hatası vardı. Ama bunlar az oynamaktan ama yakında ısınır ve açılır. En azından çizginin üstünde uyuyan yok.
 
Ufuk'a gelene kadar yediğimiz ilk gole bakıp bakıp bu takımın orta sahasının neden bu kulupten kovulması gerektiğini anlarsınız.
 
Kubilay Yelkenci' Alıntı:
Daha demin Lig Tv'ye konuştu kendi bile kabul ediyor kırmızı kart olduğunu ne hikmetse maç anında gidip söylemek yemiyor onu hakeme.
Sen olsan söyler miydin kardeşim bu kadar da yanlı yorum yapılmaz. Adama ''mal derler'' gidip hoca beni at derse. Pollyana liginde oynamıyoruz
 
Hani sahadaki orta saha kuvvetli olur, bir yandanda alternatiflerinde iyi olur.

Ama bize bakıyorum bırakın alternatiflerin iyi olmasını sahadaki orta oyuncular bile sıradan.
 
Adnan Sezgin,Salı gününden önce gelmeyecekmiş. Salı gününden sonra 2 oyuncu ile beraber gelcekmiş. Süleyman Rodop'la konuşmuş Sezgin.

Bence Adnan Sezgin oyuncuları gönderip kendisi orda kalsa iyi olur.
 
Emin Doğanca' Alıntı:
Adnan Sezgin,Salı gününden önce gelmeyecekmiş. Salı gününden sonra 2 oyuncu ile beraber gelcekmiş. Süleyman Rodop'la konuşmuş Sezgin.

Bence Adnan Sezgin oyuncuları gönderip kendisi orda kalsa iyi olur.
Aman Emin (yaşın yazmıyor büyüksen Emin abi) oyuncu da getirmesin. Gitsin ve kalsın. Ne onu ne de oyuncusunu istiyorum
 
Mehmet Helvacı:Galatasarayı Tribünler değil Bizler yönetiyoruz

Allah seni bildiği gibi yapsın
 

Üst