Galatasaray Fenerbahçe maçında olay

Normal şartlardan bu kadar holiganizm yüklü bakmam olaya ama Ntvspor'un çirkeflikleri oh olmuş konumuna getirdi beni. Ntvspor'a sövdüm bütün gün resmen. Sonra da çok sevindim atılan dayaktan dolayı. Sahadasın diye ona bura artistlik yaparsan olacağı budur. Bir de Belözoğlu'na bir dayak atılsa tam bayram olacak ya neyse. :)
 
Kerem Seçer' Alıntı:
Normal şartlardan bu kadar holiganizm yüklü bakmam olaya ama Ntvspor'un çirkeflikleri oh olmuş konumuna getirdi beni. Ntvspor'a sövdüm bütün gün resmen. Sonra da çok sevindim atılan dayaktan dolayı. Sahadasın diye ona bura artistlik yaparsan olacağı budur. Bir de Belözoğlu'na bir dayak atılsa tam bayram olacak ya neyse. :)
Onu sahada biri yapar aslında Lorik Cana veya L.Neill iyi yapar bu işi :)
 
Bu kadar Holiganizm yapmayın artık. Orada ki Galatasaray taraftarı saçma sapan bir iş yapmıştır. Eğer oyuncular kav ediyorsa o iş yine saha içinde çözülmelidir. Seyirci hiçbir zaman böyle bir şeyin içine girmemelidir.
Allah korumuş sporcuları daha da kötü birşey olabilirdi...
Bu arada o burnu kırılan sporcu çocukken belki de Galatasaray'ı tutuyordu...
 
Dünden beri yazılanları, olayları takip ediyorum da karşı tarafın antrenörünün yaptığı adam(!)lık, insanı bu noktaya getirebiliyor.Üstte tribündeki olan arkadaşın anlattığına göre onların antrenörü bizim oyuncullara saldırıyor. Burada o antrenörün orada kimse kusura bakmasın temiz bir dayak yemesi gerekiyordu ama olmamış sanırım. Fener'li çocuğun burnunu kıranda tribünden gelen birisi değilmiş, bizim oyunculardan birisidir herhalde -ki bu da kavga ortamında olabilen şeyler.

Son olarak haklarımız savunulur umarım, gerek görüntülerle gerek videolarla.
 
Zaten durduk yere taraftar girecek değil, arkadan Fenerli eşofmanlı adam gelince taraftarlar (ve ya sporcuların aileleri) sahaya giriyor, ki ben olsam ben de girerdim sen olsan sen de girerdin. Sporcular kendi aralarında atışsa tamam ama antrenörleri gelip saldırmaya başlayınca doğal olarak aileler de karışıyor.
 
Onların antrenörü giriyorsa seninde antrenörün gelecek. Orada bir dengesiz bıçağı da saplayabilirdi. Kusura bakmayın ama seyircilerin sahaya girmelerini tasvip etmeniz oldukça düşündürücü.
 
Başka bir klüp olsa neyse de,kendi kalecisini dövdüren mafya babası başkanının olduğu bir klübün bize ahlak dersi vermesine ben tahammül edemiyorum.Bunlar neden bu kadar çok sevilmediklerinin cevabını kendilerinde arasındalar.
 
Kimine göre sahaya giren suçlu kimine göre bunu teşvik eden. Yani sonuçta bir olay varsa her iki tarafta da şuç vardır, az ya da çok. Asıl sorulması gereken kimin suçlu olduğu değil de şuçlu olmaya değer mi sorusu.
Birde;
Deniz Baskın' Alıntı:
Ama hep tahriğe kapılınca kaybeden biz oluyoruz her branşta artık uyanın buna.

Onun dışında Ntv Spor ile ilgili bütün denilenlere sonuna kadar katılıyorum. Bu kadar sevimsiz bir kanal daha olamaz, aslında gösterdikleri duyarlılık(!) normal şartlarda olumlu bir hareket olması gerekirken, bu duyarlılığı herkese karşı göstermedikleri için hiç samimi gözükmüyorlar. Denildiği gibi işlerine gelmeyince gayet güzel üç maymunu oynayabiliyorlar.
 
Arkadaşlar, sahaya girmek tasvip edilemez, ama bu adamlar öyle tahrik ediyorlar ki haklıyken haksız konuma düşüyoruz. Şu olay tamamen lacivert formalı zibidilerin ve antrenörlerinin işidir.

Kendi adıma da bir daha NTVSpor izlemeyeceğim.
 
NERDESiN YÖNETiM?

U17 derbisinde cikan olaylari hic bir sekilde tasvip etmedigimizi ve kinadigimizi belirtelim öncelikle.
ANCAK!!
Ortada bir olay varsa bu olayin da bir sebebi ve suclulari var. Bu suc da sadece GALATASARAY SPOR KULÜBÜNE mal edilemez! Bakiyoruz Hürriyet, Milliyet gibi serefsiz bir medya grubu, Fenerbahce ...TV'den aldiklari ve Fenerbahce TV spikerlerinin tarafli anlatimiyla tamamen Galatasaray'imizi hedef alan video görüntülerini okurlarina sunuyorlar. Ayni sekilde serefsiz NTV Spor da her zaman oldugu gibi yine yanli yayinlarina devam ediyor ve Galatasaray'i sucluyor.

PEKI OLAYIN ASLI NE?
Devre arasinda Galatasarayli taraftarlar futbolcularimizi tribüne cagriyorlar. Bu sirada Fenerbahce kalecisi Galatasaray kaptanina omuz atiyor ve gerginlik basliyor. Ardindan Fenerbahce kalecisinin babasi sahaya giriyor, Fenerbahce'li takim elbiseli idareci ise oyuncularimiza vurmaya basliyor ve olay böyle büyüyor. Ama her nedense bu serefli(!) medya sadece kulübümüzü sucluyor.

Yanlis anlamayin, onlar baslatti, biz sucsuzuz derdinde degiliz biz. Bizim anlamadigimiz nokta, medya sadece Galatasaray'i asip keserken, kulüpten yapilan aciklama. Üzgünüz, gecmis olsun,... Resmen kabul ediyoruz, biz sucluyuz deniyor bu aciklamada, bu tam anlamiyla acizliktir. Oldu bir de özür dileseydik? Karsi taraf ne yapiyor peki? Taraftarimizi sucluyor, gerekenler yapilacak en agir cezalar verilecek diyor, ve olayi daha da vahim göstermek icin 13 futbolcusunu hastaneye götürüyor, hastanelik olmadiklari halde. 1 kisinin burnu kirilmis olayda ve hastanelik olan tek kisi de o.

BENIM YORUMUM:
Bu olayi Fenerbahce Spor Kulübü önceden planlamis olabilir.
Neden mi?
-Kadin Basketbolcu'lari Diana Taurasi dopingli cikti, gündemden düssün unutulsun diye. (Hos, zaten pek gündeme getirilmedi ya)
-Hafta ici oynanacak Galatasaray - Fenerbahce basketbol maci öncesi ortam gerilsin, Galatasaray taraftarlari kulübüne zarar verecek hareketlerde bulunsun diye.

Eeee karsi taraf Fenerbahce gibi pis islerin oldugu bir kulüp olunca, her türlü seytanlik beklenir.
Bizim beklentimiz, olaya karisan herkesin, hangi taraftan olduguna bakilmaksizin gereken cezayi almasi. Ve yönetimimizden beklentimiz, kulübümüzn haklarini adam gibi savunmalari. Olay Metin Oktay tesislerinde yasaniyor ama tüm kanallar görüntüyü Fenerbahce TV'nin tarafli yayinindan aliyor. Nerede bu Galatasaray TV? Neden olayi asil baslatan kisilerin görüntüleri hic bir kanala ulastirilmiyor?


http://www.facebook.com/Galatasaray.CC
 
Duyuru

Florya Metin Oktay Tesisleri?nde dün oynanan ve ilk yarısı sonunda yaşanan istenmeyen olaylar sonucunda yarım kalan Galatasaray-Fenerbahçe U 17 maçı hiçbir şekilde kabul edemeyeceğimiz görüntülere sahne olmuştur.

Camiamızı derinden üzen ve yaralayan bu müessif olaylar; bugüne kadar şenlik havasında geçen bu yaş grubunda yapılan her branştaki maçlara gölge düşürmüştür. Daha eğitim yaşındaki çocukların bulunduğu ortamdaki bu çirkin görüntü ve davranışlar sporun dostluk ve barışına vurulmuş birer darbedir.

Konu emniyete intikal etmiş olmakla birlikte Galatasaray Spor Kulübü olarak bu olayları en ince detaylarına kadar irdelemekteyiz. Kulübümüz elde edilecek bilgi ve belgeler sonucunda sorumluların ortaya çıkarılması ve gerekli cezaların verilmesi adına üstüne düşecek her şeyi yapacaktır ve yapmaktadır.

Bu vesile ile bu tür olayların her zaman karşısında olduğumuzu ve asla tasvip etmeyeceğimizi; 100 yılı aşkın bir süredir her branşta ve her yaş grubunda ?Ezeli rekabet, ebedi dostluk? anlayışı içinde olan iki güzide kulübün spora bakış açısını ve duruşunu etkilemeyeceğini biliyor ve değiştiremeyeceğine yürekten inanıyoruz.

Duyarlı çoğunluğun ve spor kamuoyunun kenetlenerek sonuna kadar kınadığı, birkaç kendini bilmezin yarattığı spor terörüne Galatasaray Spor Kulübü olarak hiçbir platformda ve hiçbir zaman seyirci kalmayacağımızın bilinmesini isterken; yaşanan olaylarda mağdur olan tüm Fenerbahçeli sporcu kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi kamuoyuyla paylaşırız.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü
 
Adnans bütün Fenerbahçeli kızları kendilerine aşık etmeye devam ediyor. Şimdi de uzlaşma yanlısı çözüm üreten erkek modeli açıklamaları geldi dünkü özür dilerim abi sakin erkek açıklamalarından sonra 8) Sevenin çok Adnan's ntv spordan başlar telegolden devam edip Saraçoğlu'nda biter sevenleriniz. Bütün karşı yaka aşık size. Çayırın sahibi olan papaz bile her gün pilav yemeye hazırım yeter ki Adnan's gitmesin diyor o derece seviliyorsunuz. Mutlu olun !
 
bak ntvsiporu 2 gündür izleyin nasıl bir kinse adamlarda bir bültende kesin gece bülteni falan ağızlarından kaçıracaklar "galatasaraylı köpekler" veya "hayvanlar" lafını böyle haberi veririken sanki yazmış yazmış silmişler gibi tam geliyor ağızlarına söyleyemiyorlar öyle bir izlenim edindim ,görüntü yokken haberi son dakika öyle bir verdiler ki sandım bi taraftar fenerbahçe klübesine intihar saldırsı düzenledi 13 oyuncu yaralı 2 si acil bu ne lan adamın biri uçan tekme vuruyim diyor onuda beceremiyor fenerin darp alan oyuncularını göstyeriyor bi dişini tutyor bi çenesini
daha geçen adam dolmabahçede kan kaybından gidiyordu gündüz vakti sanki mutlu mesut bir ülkeyiz de, olay vahim ama ntvsipor da pusudaymış bunu anladım
 
Başımızda böyle aciz insanlardan oluşan bir yönetim ve başı varken,bence ligden değil ülkeden komple ihraç etmeliler...Olay nerelere taşındı,hayretler içerisindeyim...Aynı olay dereağzında yaşansaydı nolur diye hayal ettim ve karşılaştırdım kendimce...Vardığım sonuç sahipsiz olmak zor...
 
Ligden bizi ihraç etmesinler biz çekilelim. "Bundan sonra Galatasaray, kendi alt yapısının yarattığı gençlerden oluşturduğu ligde oynayacak" diyelim. Türkiyenin her yerinde alt yapı okullarımız var. O okullar böylelikle faal duruma geçmiş olur.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Ligden bizi ihraç etmesinler biz çekilelim. "Bundan sonra Galatasaray, kendi alt yapısının yarattığı gençlerden oluşturduğu ligde oynayacak" diyelim. Türkiyenin her yerinde alt yapı okullarımız var. O okullar böylelikle faal duruma geçmiş olur.

Milli Takımda da artık Fluminensenin genç yeteneklerini oynatıverirler. Ne de olsa biz terbiyesiz bir takımız, oyuncularımız da öyle. O zaman parçalı forma yeter onlara...
 
Bu arada bugün Sarıyer'deki Behçet Kemal Çağlar lisesinde kantin fiyatlarını protesto eden liseli öğrencilere (ki yaşları 14-16 arası oluyor) Önce okul yönetimi ve kantin sahibi, ardından polis saldırmış ve dövmüş. Şimdi okul yönetimi ve polis 14-16 yaş arası çocukları dövünce düzeni sağlamış oluyor ama sahada dayak yiyen oğlunu yeğenini kurtarmaya çalışan hısım akraba ana baba "şerefsiz" , "it sürüsü" oluyor öyle mi? Sizi gidi demokrasi havarileri sizi...
 

Üst