• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Fenerbahçe maçında olay

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
1 Tem 2006
Mesajlar
875
Tepkime puanı
0
Yaş
34
@Bekir Yılmaz Yıldırım
17 Yaş altı futbol maçında taraftarlar sahaya girmiş 2 futbolcunun burnu kırılmış 13 futbolcu hastaneye kaldırılmış
Kaynak : Ntvspor
 
Tribün Dergi?de yazana göre fener kalecisi, bizim kaptana saldırmış ondan sonra da taraftarlar sahaya girmiş, taraftarlar büyük ihtimalle futbolcu aileleridir.
 
Bizim sahamızdamıymış maç.
 
Özgür Buzbaş bağlandı ntvspora fb şikayetçi olacak falan dedi. Biz de şikayetçi olalım olayı başlatan oyunculardan o zaman. Adamlar ne yapıyo ne ediyo direkt olayın mağdurunu oynuyolar
 
Yine ne çirkeflik yaptılar allah bilir.Volkan,Lugano,Emre abilerinin izlerinden gidiyorlar...
 
Taraftarlar aile yakınları herhalde onlarla tartışmışlar o sırada kavga çıkmış. Sporxde öyle yazıyor. Neler yaşandı tam anlamıyla öğrenmek lazım
 
Macın devre arası olmasıyla bızım takım trıbune cagırılıyor , o arada soyunmda odasına gıren fenerbahce kalecısı bızım kaptan a omuz atıyor.
topcular arasında cıkan kavgada takım elbıselı fenerlı ıdarecı galatasaraylı topculara vurmaya baslamasıyla taraftarlar sahaya gırıyor ve olan oluyor.
( kopyala yapıştır olduğu için Türkçesi bozuk oldu. kaynak:tribün dergi)
 
Çarşambanın gelişi Pazardan belli oluyormuş demek ki. ;)
 
Olaylar kesinleşmeden konuşmak yanlış olur ama her şekilde yaşananlar çok tatsız, utanç verici olaylar.Bunu bizim taraftarımız da yapsa, onların taraftarı da yapsa, tarafsız birileri de yapsa savunulacak bir tarafı olmayan bir olay.
 
Görüntü falan olsa keşke ki bence vardır :roll: yoksa bu basın bu olayı tamamen fbden yana anlatacak gibi duruyor. Yok 30 taraftar sahaya dalmış 13 futbolcu hastaneye kaldırılmış falan
 
Kamuoyuna Duyuru

Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri?nde oynanan Galatasaray ? Fenerbahçe U17 Ligi maçı, ilk yarı sonunda kontrolümüz dışında gerçekleşen saha olayları nedeniyle tatil edilmiştir.

Yaşanan bu tatsız olaylardan dolayı Fenerbahçe U17 Takımı'na geçmiş olsun der ve Fenerbahçe Camiası'na üzüntülerimizi bildiririz.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Ntv spor olayı körüklemeye çalışıyor,biraz önceki haberde futbolcular devre arasında soyunma odasına giderken saldırı olmuş diyor,sonrasında olayları tam bilmiyoruz diyor,olayı bilmiyorsa neden böyle bir yorum yapılır anlamak mümkün degil.
Ayrıca durup dururken kimse kimseye saldırmaz
 
Bizim futbolcularda ayırmaya çalışmış kavgayı yani oyuncular arasında çıkan birşey yok.Bide bazı yorumlar gördüm de utandım gerçekten 15-16 yaşındaki oyunculara saldırılmış bunu bi maharetmiş gibi gösterenler var bu kadar mı gözünüz döndü ya yazıktır.
 
Bana kalırsa bu başlı başına yönetimin istifa sebebidir. 22 çocuğu kontrol edemiyorsunuz bu kadar mı düştünüz ? U17 maçı olaylar yüzünden tatil mi olurmuş ya şaka gibi cidden :shock: Ntv Spor da kaşınmaya devam ediyor ama kızmıyorum onlara. Sen 16 yaşında toplasan 36 tane çocuğu zaptedemiyorsan ntv spor da yazar , s.ulueren özel dosya da açar. Hele ki yönetimin basın açıklaması deli etti beni gurursuzluk dolu bir açıklama.
 
fbtv görüntüleri veriyor, sadece 2-3 kendini bilmezin yaptığı olayı sanki amerika ırak'a girmiş gibi olay haline getiren ntvsporu susturacak bir yönetici yok mu? bu camia da, yazıklar olsun
 
Kemal Çetin' Alıntı:
fbtv görüntüleri veriyor, sadece 2-3 kendini bilmezin yaptığı olayı sanki amerika ırak'a girmiş gibi olay haline getiren ntvsporu susturacak bir yönetici yok mu? bu camia da, yazıklar olsun
55 kere tekrarladı haberi
 
Tv den yayınlanan görüntüler facia gibi ! 16-17 yaşındaki çocuklar bunlar , suratlar mosmor,burunlar kırık,feci şekilde dayak yemişler.

Yorum yaparken bu çocukların önce insan olduğunu unutmamak lazım ! Kendi sahanda buna müsade verecek bir ortam oluştuysa bunun sorumlusu tabiki ev sahibi olur.Her ne kadar fb li oyuncuların davranışları yüzünden başlamış olsa bile kavga buralara kadar varmadan önlenmeliydi.

Her yıl farklı bir olay ile sapır sapır dökülen bir saygılığımız varken ayakta kalan tek unsur olan taraftarın bu görüntüleri olmadı,taraftarlar o sahaya girmemeliydi,şimdilik görüntülerden anlaşılan bu,yazık .....

Bu kabak bize fena patlıcak gibi.
 
16-17 yaşında cocuk neden dayak yemiş acaba ?
Bugüne kadar orada binlerce maç oynandı hiç birinde olay çıkmayıp neden böyle oldu acaba ?
Sürekli bizimkileri suçlayarak bi yere varamazsınız.Birazcık da kulubun arkasında durun be mübarek.Her olayda yönetim hatası taraftar bilmem nesi vs vs..
Görüntüleri merak ettim düştü mü nete ?
Elinize sağlık.
 
Burak Barut' Alıntı:
16-17 yaşında cocuk neden dayak yemiş acaba ?
Bugüne kadar orada binlerce maç oynandı hiç birinde olay çıkmayıp neden böyle oldu acaba ?
Sürekli bizimkileri suçlayarak bi yere varamazsınız.Birazcık da kulubun arkasında durun be mübarek.Her olayda yönetim hatası taraftar bilmem nesi vs vs..
Görüntüleri merak ettim düştü mü nete ?
Elinize sağlık.

Bu olayın kulüple falan alakası yokta,her ne şekilde olursa olsun,bunun savunulacak bir tarafı yok.Eşek kadar adam 16 yaşında çocuğa tekme tokat girişiyor benim gördüğüm görüntüde ..

İster haklı,ister haksız yok bunun doğrusu.Hayvanlıktır adı sadece..
 
Görüntüleri izledim şu anda, ve tekrar tebrik ediyorum...Bu takımın sahipsiz olmadığını gösteren taraftarlarımız varmış gerçekten.Benim stadımda Fbliler kavga çıkaracak bizimkiler izleyecek öyle mi ?

Zaten olayı görüyorsunuz iki takım oyuncuları arasında kavga çıkıyor sonrasında bir kaç kişi atlıyor sahaya.Bunu abartıp duracaklar takımınızın ve taraftarınızın arkasında durmak çok zor olmasa gerek . . .
 
Geri
Üst