Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff 1. Maç

Tek forvet Batdal oynasada sorun yok. Sadece biraz şans lazım. Perşembe akşamı şans Batdal'ın yanında olursa büyük avantaj yakalarız.

2-0 en güzel sonuctur.

Not:Ali abi inşallah dediğin gibi olur.
 
Biz ve gol yememek. Mac tahminim
Galatasaray: ? - Karpaty: 1
Artik kac atariz bilmiyorum, ya da atar miyiz.
 
Fazla hata yapmasak biraz daha sakin ve dikkatli davransak bu sezon hiç bir resmi maçta kolay gol yemezdik.

Umarım bu sorunu zamanla çalışıp gideririz.

Karpaty maçları umarım gol yemediğimiz resmi maçların başlangıcı olur.
 
Bence bu maçtan iyi bir sonuç elde edeceğiz. Bu yorumu yaparken güvendiğim şey futbolcular veya oynayacağımız futbol değil asla. Belgrad maçında 2-2'lik skordan sonra deplasmana nasıl bir psikoloji içinde gittiğimizi herkes gördü. Oyuncular ısınırken bile ders almış çehreleri ekrana yansıyordu ki maç sonunda skora da yansıdı.

E şimdi iyi bir sonuç almak için bir önceki maçta hüsrana mı uğramamız gerekiyor. Onu da kulübün biraz düşünüp bulması gerek yönetimden çok taraftarın hindi gibi düşündüğü şu zor günlerde...
 
şahsi olarak yönetimi protesto edeceğim maç olacaktır... Galatasaray'ın iyiliğini isteyenler, yönetimin kulağını çekmek gerektiğini biliyorlar zaten.. eğer maç iyi bir sonuçla bitmezse daha da alevlnecek ateş maalesef.. Bakalım yine ne karamboller çıkacak..
 
Emre abi "kapalıdasın farkındamısın" diyorum orada yediğim jopların, arada kalmaların haddi hesabı yok :) . Sen dikkat et kendine aman abi, daha işimiz var seninle 9. hafta :) . Orada yeriz yiyeceğimiz kadar jopuda, dayağı da. Şimdilik olaylara karışma abicim :) :) .

Bu arada bilet fiyatları:

Numaralı VIP1: 250 TL
Numaralı VIP2: 200 TL
Numaralı Grup 1: 150 TL
Numaralı Grup 2: 100 TL
Kapalı Alt Grup 1: 150 TL
Kapalı Alt Grup 2: 100 TL
Kale Arkası Kapalı: 45 TL
Kale Arkası Kapalı Rakip: 45 TL
Yeni Açık Alt: 35 TL
Yeni Açık Üst: 35 TL
 
yok ya şamil ne olayı.. ben amigo falan değilim çok şükür.. 2 saat maçı zor bitiriyorum, bir de olaylara dahil olacak enerji ne arar bende.. biz yeriz copumuzu otururuz.. ama bir yönetimi protesto sesi yükselirse mutlaka katılacağım, çünkü işin suyu çıktı.. biz burda takım diyoruz, tribünden adam gidiyor adnan sezgin ile iftar yapıp, kolkola resim çektiriyor.. sinir stres yapıyor..
 
Çok zor bir maç bizi bekliyor,hiç kolay olmayacak.

Karpaty bu hafta deplasmanda FC Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu,onlara bile kök söktüren bir takım.

Maç boyunca çok dikkatli olmak gerek.
 

Üst