Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    55
Nef sponsor olacaksa vereceği para 2 milyon dolar civarında olur biz de 2 milyon dolar var ki 4 milyon eder ki karşıyaka kadar bütçemiz olur en azından rekabet edebileceğimiz anlamına gelir hoca katkısı ile neler yapabileceğimize bakarız diye düşünüyorum
 
Burak Elmas Nef hamlesiyle benim gözümde bir tık öne geçti ama hala başkan adaylarının hiçbirini çok yeterli görmüyorum. Nef meselesi yalnızca sponsorluk değil iş ortaklığı şeklinde olmalı ve ilerleyen yıllar için eurolig vizyonu konulmalı. Nef güçlü bir maddi destek vermeli basketbol a.ş olmalı ve Erden Timur da basketbol a.ş'de aktif görev almalı.

Aziz Yıldırım'ın zamanında söylediği iyi de parayı nereden bulup getireceksin sözü önemli. Yeterli maddi kaynaklara sahip olmayan yönetimler mevcut düzeni yönetemezler ve ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Dolayısıyla finansal anlamda güçlü ve aynı zamanda iyi taraftar olan kulübü için gerektiğinde fedakarlık yapan başkan modeli önemli ve aslında mevcut şartlarda elzem. Burak Elmas idealist olarak söz paraya geldiğinde Galatasaray yönetim koltukları satılık değildir filan diyor söze gelince güzel ama yeterli maddi kaynağın yoksa senin ve yönetiminin mevcut tabloyu maalesef ki yönetemezsin.
 
NEF harika sponsor şube için. Sadece para olarak bakmayın olaya, demek ki bakış açısı değişecek bunun sinyallerini verdi Burak Elmas.
Bakış açısı değişmeli ama para da değişmeli. Galatasaray basketbol markası bu kadar ucuzlaşmamalı.
Zamanında Cafe Crown da Medical Park da fena olmayan sponsorluk destekleri vermişti hatta Odeabank bile çok kötü değildi ama Doğa Sigorta gibi de olmamalı.
 
Bence de olay sponsorluktan ziyade ortaklığa-birleşmeye gitmeli. NEF, basketbol için hepimizin üzülüp yıprandığı şu zor zamanlarda içimize su serpti biraz. Basketbol, oradan anlayan ve orayı seven birine bırakılıp karışılmamalı.
 
Nef 'le sponsorluk haberinin üstüne,Hamamcıoğlu'nun bütçe açıklamasını görünce Burak Elması sevmeye başladım.Ankette oyumu az önce B.Elmas'a verdim.

28 Mayıs'a kadar listeler güncellenebilirmiş sanırım,keşke B.Elmas 1-2 ismi daha dahil etse yönetimine mesela Ozan Korkut,Hakan Üstünberk

Ama beni en çok Ünal Aysal'ın çatı aday olması sevindirir.Aysal dönsün covid bile biter,hayat yeniden bayram olur
 

Üst