İlyas kardeşim, ömrünün sonuna kadar uzaktan sevebilir sorun yok.Benim anlamadığım tek konu Abdurrahim Albayrak tan neden bu kadar nefret ediliyor gerek bu forumda Gerek sosyal mecralarda..
Adam Galatasaray için yaşıyor resmen ama hâlâ beğenilmiyor.. Abdurrahim Albayrak'ın yerinde olsam kesinlikle girmezdim bu seçime...Uzaktan severdim Galatasaray'ı..
Siyasete çok yakın hareket etti.Benim anlamadığım tek konu Abdurrahim Albayrak tan neden bu kadar nefret ediliyor gerek bu forumda Gerek sosyal mecralarda..
Adam Galatasaray için yaşıyor resmen ama hâlâ beğenilmiyor.. Abdurrahim Albayrak'ın yerinde olsam kesinlikle girmezdim bu seçime...Uzaktan severdim Galatasaray'ı..
Bunun gibi Hatası var bir kaç tane..Siyasete çok yakın hareket etti.
Mevzu siyaset değil ak saraya götürünce takımı kadar elestirilmemisti bence son dönemde siyasetten en uzak donemini yasiyordu kendilerine rakip gördüler başkan adayı olarak sebep bence bu taraftara gelirsek faruk süren dahil görevi bırakınca sevinilmeyen başkan veya yönetimimiz olmadı böyle giderse mustafa başkanı ararız soyleyim deBunun gibi Hatası var bir kaç tane..
Hatasız değil tabiki..neyse..
Artık önümüze bakalım..
Abdurrahim Başkana hayatında başarılar diliyorum..
İNŞALLAH biz elemeleri geçip şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebiliriz...!
Bir kongre daha sona erdi,istediğim kişi seçildi,mutlu oldum elbette ama eski coşkum yok,belki yaş ilerledikçe böyle oluyor,belki de zamanın ruhuyla alakalı bir durum ..Katılım 4100
B.Elmas 1250
E.Hamamcıoğlu 1100
Y.Şardan 1040
M.Öztürk 550
İ.Özdemir 160
Burak Elmas kaybederse bütün yaz bunun üzüntüsüyle geçer artık,bir kerede gençlere şans verin be ..
Kriptolu sanat eseri. Dijital ortamda yaratılacak sanat eserleri satılacak.Ben pek anlayamadım, kafam basmadı. Nedir bu proje açıklayabilecek var mı ?
Çok güzel hareket cidden. Olurda Burak Elmas yönetimi iyi iş yapamaz ise gelecek seçimde en büyük aday olur.Çok güzel bir proje. Eşref Hamamcıoğlu'na da yönetime de tebrikler. Bu şekilde paylaşarak, bir olarak devam etmeleri umuduyla.