Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    55
Seçime az kaldı. Seçim günü eğer olay Eşref H ile X bir aday arasında geçerse X adaya yönelinmesi Galatasaray için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Asla katılmıyorum.
Eşref Bey ile çekilecek o X, Cemal Nalga olayının baş aktörü, kulübü parası için hacize veren ve kulübü satmak isteyen malum şahıs ise Eşref Bey'i en azından ekibinden dolayı tercih ederim.
Bana kalsa Eşref Bey de olsa malum şahıs da olsa özellikle sportif anlamda geriye gideceğimiz kesin.
Olması gereken proje ve vizyonu ile Burak Elmas olmalıdır. Eğer Burak Elmas olursa sportif, mali ve kurumsal açıdan diğer rakiplerimizin çok önüne geçeceğiz inşAllah, bundan şüphem yok.
Umarım yarın akşam kazanan Galatasaray olur...
 
Sosyal medya öyle bir hale geldi ki maalesef. Gerçekten insan üzülüyor. Burak Elmas dışında kim ne söylerse söylesin, hakaretler, küfürler, sanki bunlar Galatasaray'ı yemeye gelmiş (Galatasaray'ın yiyecek neyi varsa) gibi bir algı oluşuturlması da bana göre çok çirkin. Tekrar tekrar aynı konuya bağlamak istemiyorum ama Fatih Terim'e "hocam" çekmiyorlar diye geri kalan herkesin ne dolandırıcılığı ne hırsızlığı kaldı. Kulüp taraftara açılmasın da, karşı tarafın zihniyeti ne kadar sağlıklı diye sormak lazım. Sağır sultan bilirken seçim olacağını, 3-4 ay kala sığınacak dal arayan bir ekibin "Batıya açılan pencere"yi nasıl doğru temsil ettiğini düşünebiliriz orası da ayrı bir merak konusu.

Burak Elmas, herkesin gözünde şu anda kulübü kurtaracak, 3 yıl sonra tank tüfek üretmemizi sağlayacak başkan adayı. Peki 2 sene önceye dönelim;


Ne kadar garip di mi. Sürü psikolojisine kapılmış gibi karşındakini dinlemeden anlamadan nefret kusuyorsun. O insan 2 yıl sonra senin kurtarıcın olarak karşına çıkıyor. 2 yıl önceki Burak Elmas da aynı Burak Elmas. Galatasaray da aynı Galatasaray.

Bugün Eşref Hamamcıoğlu ekibinin özelinde yapılan da bu. Gerek geçen hafta yapılan Galatasaray Derneği yayınında da oldukça oturaklı, makul şeyler anlattı. Katılmadığımız, fikir ayrılıklarına düştüğümüz noktalar olabilir. Neticede insanız ve hepimizin idealleri var bazı konularda ama kullanılan dil çok çirkinleşmeye başladı özellikle sosyal medyada. Nefreti bir yere kanalize etmeye çalışan kanaat önderleri(!), nereye saldıracağını seçmeye çalışan kulübün gerçek sahibi(!) taraftarlar, sözde kulübün batıya açılan yüzü, bizi diğer kulüplerden ayıran lise(ci)lilerin her sene kulis yapma denemeleri, ısmarlama başkan bulma çabaları.

Ben merak ediyorum mesela, bu neden linçlenmiş. Niyeti beni alakadar etmez, insanlara öyle bir dikte ediliyor ki birileriyle zorunlu olarak ilişki kurma meselesi, koca koca şirketleri yöneten adamlar bile bu rüzgardan 1 diyeceğini 50 kez düşünmek zorunda kalıyor. Eğer çoğunluk gibi düşünmüyorsanız, asıl fikrinizi söyleme haddiniz yok mesela ülkede. Siz onlara uymalısınız ki, sizi dışlamasınlar. Çıkıp "Biz Fatih Terim'le görüşüp planlarımızı anlatacağız. Bizimle devam etmek isterse ederiz, istemezse yolumuza bakarız" bile diyemiyoruz. Demeliyiz ki "Biz ki Fatih Terim'in kulu ve elçisi olarak onun uygun gördüğü başkanlık pozisyonuna gelmiş bulunuyoruz. Hocamız ne isterse o olacak. Ona saygısızlık yapmak bizim haddimiz değil" desin. Herkes o zaman aman başkanım, canım başkanım desin. Korkunç bir şey bu ya. Ben okurken katlanmakta zorlanıyorum, yaşayana da büyük sabır lazım.

Sözü çok da uzatmak istemiyorum. Başkanlar nezdinde bir genel seçim havası varken, tribünler ve oy verenler tarafında yine mahalle kavgasına dönmüş, çirkin uslupların havada uçuştuğu. Yaşına, mevkisine baktığında utanacağımız bir seçim atmosferi var. Bu nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Birkaç seçim sonra sandıkları koruma kavgası verirsek, hiç şaşırmayacağım.
 
Son düzenleme:
Katılım 4100

B.Elmas 1250
E.Hamamcıoğlu 1100
Y.Şardan 1040
M.Öztürk 550
İ.Özdemir 160

Burak Elmas kaybederse bütün yaz bunun üzüntüsüyle geçer artık,bir kerede gençlere şans verin be ..
 
Son düzenleme:
Katılım 4100

B.Elmas 1250
E.Hamamcıoğlu 1100
Y.Şardan 1040
M.Öztürk 550
İ.Özdemir 160

Burak Elmas kaybederse bütün yaz bunun üzüntüsüyle geçer artık,bir kerede gençlere şans verin be ..

Üzüntü az kalır, kahrolurum.
Çok büyük bir eşikteyiz.
Ya 20-30 yılın her alanda başarılı Galatasaray'ına kavuşacağız ya da 20-30 yıl geriye gideceğiz.
Hiçbir seçim bu kadar önemli olmamıştı.
Eşref Bey ya da malum şahıs başkan olursa 3 sene boyunca çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor. Mustafa Cengiz döneminin son 2 yılından çok daha zor bir dönem bizi bekliyor olacak.
Genel kurul umarım projelere ve vizyona oy verir. Burak Elmas ve ekibi ile inanıyorum ki mali, sportif ve kurumsal açıdan #birlikteçokşeybaşaracağız..
Bugün günlerden "Kırmızı" olması dileğiyle...
 
Abdürrahim Albayrak ne olacak peki arkadaşlar..Burak Elmas'in destekliyordum ben zaten ama Abdurrahim Albayrak diğer yönetime girince kafamı karıştırdı..Bence Eşref Hamamcioglu başkan olacak ve bizi son 3 seneden daha başarısız sezonlar bekliyor olacak...Ve benim sonum da Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi olacak... İNŞALLAH hayırlısı olur Galatasaray imiz için.
 
Yiğit Şardan ortada görünmüyor şu aşamada Abdürrahim temsil ediyor kendisini. Ekibi de oldukça dağınık durumda sanırım sandık görevlisi olup gelmeyenler için bunlar hep Yiğit Şardan'ın adamları dedi başkan. Kılığa kıyafete takılmam istediği gibi giyinebilir ama seçim işleri biraz daha ciddiyet ister. Yiğit Şardan seçilmek istemiyor gibi davranmaya devam ediyor. Bakalım sonuçlar nasıl olacak?
 
Yiğit Şardan ortada görünmüyor şu aşamada Abdürrahim temsil ediyor kendisini. Ekibi de oldukça dağınık durumda sanırım sandık görevlisi olup gelmeyenler için bunlar hep Yiğit Şardan'ın adamları dedi başkan. Kılığa kıyafete takılmam istediği gibi giyinebilir ama seçim işleri biraz daha ciddiyet ister. Yiğit Şardan seçilmek istemiyor gibi davranmaya devam ediyor. Bakalım sonuçlar nasıl olacak?
Fiilen başkan abdurahim bey olacak zaten yiğit bey aday olur muydu sanmam
 
Fiilen başkan abdurahim bey olacak zaten yiğit bey aday olur muydu sanmam
Ona inanmıyorum açıkçası Yiğit Şardan değil Abdürrahim'in Adnan Polat'ın dahi kuklası olacak bir kişilik değil. Seçilir mi bilmiyorum ama seçilirse işin koşuşturmalı kısımlarını bir nevi ırgatlığını Abdürrahim yapacaktır kararları ise Yiğit Şardan verecektir.
 
Neden bunu yaptı diye yazmıştım ama gitmemiş. Yiğit Şardan da sanki trolllük olsun diye seçime girmiş gibi bir hava veriyor
 
Abdürrahim Albayrak orda da ...Ben yiğit şardan i desteklemiyorum ki Abdurrahim Albayrak a üzülüyorum adam herşeyini veriyor Galatasaray için..

f/p bağlamında çok çok karlı gibi geliyor AA bey bu işte verdiğinden çok daha fazlasını aldı yani (direkt maddi alışveriş anlamında demiyorum tabi).
 

Üst