Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    55
Terim hemen başlayacak gibi söylemler görüyorum emin değilim 3 büyük kulübün hoca değiştirip yabancı hoca ile çalışacağını söylemiştim belki terim istemez belki de anlaşamazlar fakat terim dönemi bence son buldu başkanlarla ilgili bir durum değil bu ederse de başarılı olabileceğini düşünmüyorum öyle olmasa nerede ise ekibi dağılmazdı
 
Benim anlamadığım tek konu Abdurrahim Albayrak tan neden bu kadar nefret ediliyor gerek bu forumda Gerek sosyal mecralarda..
Adam Galatasaray için yaşıyor resmen ama hâlâ beğenilmiyor.. Abdurrahim Albayrak'ın yerinde olsam kesinlikle girmezdim bu seçime...Uzaktan severdim Galatasaray'ı..
 
Benim anlamadığım tek konu Abdurrahim Albayrak tan neden bu kadar nefret ediliyor gerek bu forumda Gerek sosyal mecralarda..
Adam Galatasaray için yaşıyor resmen ama hâlâ beğenilmiyor.. Abdurrahim Albayrak'ın yerinde olsam kesinlikle girmezdim bu seçime...Uzaktan severdim Galatasaray'ı..

İlyas kardeşim, ömrünün sonuna kadar uzaktan sevebilir sorun yok.
Ama bu kadar çok yaklaşmasın ondan ricamız.
Yani sırf seçime gitmek için Galatasaray'ımızın 1 ayını yediler. Şimdi transfer yetiştirme ve Psv maçları üst üste geldi. Burak Elmas yönetiminin şansız durumu da bu. Ama baş sorumlusu seçime girmek için Galatasaray'a bir ay kaybettiren Abdurrahim Albayrak ve ekibidir. İnşAllah şu ŞL elemelerini hayırlısı ile atlatırız gruplara katılırız da ekonomik olarak az da olsa rahatlarız...
 
Mustafa Cengiz'in hastalığı sonrası Yusuf Günay ve Albayrak yanlarına Cengiz'in oğlunu da alarak kulübü babalarının çiftliği gibi yönetmeye kalktılar. Mustafa Bey kolay değil ölümden döndü ve tanıdığım kalp, beyin vs. gibi ağır ameliyatlar geçiren herkesin psikolojik durumu çok değişiyor.
Mustafa Cengiz'in istifa etmesi gerekiyordu ama işte çevresi bu iyiliği adama çok gördüler. Albayrak eline bir operasyon verilecek kişi değil. Falcao saçmalığına harcanan paralar ortada. Bakın sözleşmeli futbolcumuz ama hala bir yerlerde tatil yapıyor.
Kulüp profesyonelleşmeli ve amatör heveslerle yönetilmekten vazgeçilmeli. 10 yıldır futbolcumuz olan Muslera Türkçe röportaj vermiyor. Almanya'da olsaydı Heideger'i Almanca'dan okurdu. Bu bile kurumsallık olmadığının göstergesi.
 
Liseciler aslinda bu kadar Hamamcioglu aşiği degilerdi fakat Burak Elmas ile Metin Öztürk oylari bölücek aradan Yigit Sardan Albayrak kazanicak diye aksiyon aldilar.

Bence kabul edilebilir gerekçe Liselilerin bu seçimdeki aksiyonlari Ūnal Aysal organize ettigi Toplantida Burak Elmas ile Hamamcioglu birleşseydi Toplam 3000 3200 kisi ile secime gidilirdi.
Metin Özturk 800
Yigit Sardan 600
İbrahim Özdemir cekilirdi
Elmas &Hamamcioglu 1500 oy ile kazanirdi.

Metin Bey ile Burak Bey birleşseydi
Birleşme 1800 1900 alirdi
Hamamcioglu 600 alirdi
Yigit sardan 600 civari alirdi

Hayirlisi oldu Burak Elmas Tek Basina aday olup kazandi en azindan suan birlesme nedeni ile catlak sesler cikmicak.

3 sene planli progranlamli Galatasaray yoluna devam edicek.

En büyük farki Elmasin Faruk Süren vede Ali Dürüst gibi iki tane her türlü durumda Galatasarayin almasi gereken aksiyonlari bilen Akîl Hocasi olucak.
 
Bunun gibi Hatası var bir kaç tane..
Hatasız değil tabiki..neyse..
Artık önümüze bakalım..
Abdurrahim Başkana hayatında başarılar diliyorum..
İNŞALLAH biz elemeleri geçip şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebiliriz...!
Mevzu siyaset değil ak saraya götürünce takımı kadar elestirilmemisti bence son dönemde siyasetten en uzak donemini yasiyordu kendilerine rakip gördüler başkan adayı olarak sebep bence bu taraftara gelirsek faruk süren dahil görevi bırakınca sevinilmeyen başkan veya yönetimimiz olmadı böyle giderse mustafa başkanı ararız soyleyim de
 
Öncelikle hayırlı olsun.Adaylar arasında bana göre en heyecan verici isim Burak Elmas’tı.Gençlik yıllarından gelme yöneticilik tecrübesi,yaşının son başkanlarımıza göre çok daha genç olması,vaat ettiği sponsorluklar,projeler göz önüne alındığında Galatasarayımız için en doğru isim olduğuna inanıyorum.Futbolda yapacaklarını az çok tahmin ediyoruz.Fatih Terim önderliğinde bir futbol aklı oluşturup FFP’nin de bitmesiyle uzun yıllar Galatasaray’ı hem yerel ligde hem Avrupa’da yarışmacı bir takım haline getirme amacı güttüğünü tahmin etmek zor değil Burak Elmas vizyonuna bakarsak.Ancak önemli konulardan biri de tabi ki Amatör branşlar.En önemlilerden birisi de futboldan sonra en önemli branş olan Gs Basketbolu’nu hak ettiği yere getirebilmek.Bunun icin bu sezon erkek takımı sponsorluğu için NEF ile anlaşıldığını açıklamıştı Burak Elmas.Umarim basketbolda 2017’den beri sürdürdüğümüz hedefsiz takım kabuğundan çıkarak her yıl üzerine koya koya Yenilmez Armada’ya yakışır bir yapı oluşturur Sayın Başkanımız.Tekrardan hayırlı olsun.
 
Burak Elmas’In listesindeki en kıdemli 2. yönetim kurulu üyesi Remzi Sanver Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locasının iki önceki büyük üstadı teke teke çıkmıştı Prof kendisi, asistanlık için 2 aday olsa biri “kardeş” olsa ona öncelik veririm falan minvalinde birşeyler demişti listeyi incelerken sonradan hatırladım.
 
Katılım 4100

B.Elmas 1250
E.Hamamcıoğlu 1100
Y.Şardan 1040
M.Öztürk 550
İ.Özdemir 160

Burak Elmas kaybederse bütün yaz bunun üzüntüsüyle geçer artık,bir kerede gençlere şans verin be ..
Bir kongre daha sona erdi,istediğim kişi seçildi,mutlu oldum elbette ama eski coşkum yok,belki yaş ilerledikçe böyle oluyor,belki de zamanın ruhuyla alakalı bir durum ..

Yarışın Burak beyle Eşref bey arasında geçeceğini doğru tahmin etmişim,katılım beklediğimden fazla oldu bu yüzden bu iki ismin aldıkları oylar 1500 leri buldu.

Şardan'ın bu kadar düşük oy alabileceğini tahmin edemedim ama iyi oldu,üyeler iyi bir cevap verdi.

Eğer basketbolla ilgili büyük vaatlerde bulunsaydı Eşref beyin seçilmesini isterdim,gerçekten diğerlerine göre güçlü bir listesi vardı ama basketbolla ilgili istediğim şeyleri Burak beyden duydum,onun seçilmesini istedim ve o seçildi.

Şimdi bakalım Burak bey neler yapacak ..
 
Son düzenleme:

Üst