• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Dursun Özbek'in bu sezon futbol şubesi açısından bana göre tek başarısı bir şekilde Osimhen'i takıma katabilmekti ancak belki de burada en fazla benim eleştirdiğim adamın bunca tepki alması bana biraz tuhaf geliyor. Okan Hoca'nın da yaptığı iki şey Osimhen'i diğer on oyuncunun yanına koyup oynatması ve Cuesta'dan vazgeçerek Lemina'sızlık ısrarından dönmesiydi. Neticede Dursun Özbek başarılı diyemem ama üç yıldır alınan oyuncuların da haddi hesabı yok. Dursun Özbek'e güvenmiyorum çünkü Tudor'u medya baskısıyla göndermişti, Lemina'yı taraftar baskısıyla getirdi. Ne Ömer Yalçınkaya'yı ne de Yakup Sekizkök'ü gönderecek ağırlığa sahip değil.

Yatırım yapilmasa diyecegim ki tamam butce ayrılmıyor ama beni asıl üzen yapılan yatırımın ki bence kulup tarihinin en büyük yatırımları yapiliyor basketbol ve voleybol özelinde yanlis ve eksik yapılması...

Yatırım yapilmasa diyecegim ki tamam butce ayrılmıyor ama beni asıl üzen yapılan yatırımın ki bence kulup tarihinin en büyük yatırımları yapiliyor basketbol ve voleybol özelinde yanlis ve eksik yapılması...
Bütçeler yükseldi ama yeteri kadar değil bizim bütçemiz yükselirken zirvedekilerin de bütçesi yükseliyor çünkü. Voleybolda evet 2 kat arttı ama halen egonu haak danesi gabi sylla alamıyorsun demekki yeteri kadar bir yatırım yok. Gsnin voleybolda medicana gibi sponsoru var mı mesela? Daikin ve hdi medicananın fbye verdiğinin yarısını anca veriyordur. Organizasyonun da çok zayıf. En basitinden hala voleybol için sosyal medya ekibi yok. Bu nasıl yatırım?

Gerçekten inanılmaz derecede endişeliyim.
Bir yönetici İlkay'ı ikna ediyor. Diğer yönetici kendi yapacağı transfer için İlkay'ı yalanlıyor.
Çift başlılık bizi çok kötü etkileyecek.

Dursun Özbek malesef arkadaşları üzülmesin diye buna göz yumuyor.
Umarım tez zamanda halledilir yoksa işimiz çok zor.

KAP’a yaptığımız açıklamada 2030-2035 sezonları arasındaki loca ve VIP koltuk gelirlerini bugünden devrettiğimizi ve bu anlaşma kapsamında 5 milyar TL’lik nakit kaynak sağladığını duyurduk. Gelirin kalan kısmı ilerleyen tarihlerde tahsil edilecek.

Galatasaray'ın geleceğini ipotek etmemişsinizdir umarım!

KAP’a yaptığımız açıklamada 2030-2035 sezonları arasındaki loca ve VIP koltuk gelirlerini bugünden devrettiğimizi ve bu anlaşma kapsamında 5 milyar TL’lik nakit kaynak sağladığını duyurduk. Gelirin kalan kısmı ilerleyen tarihlerde tahsil edilecek.

Galatasaray'ın geleceğini ipotek etmemişsinizdir umarım!
Burada olay yeni sermaye arttirimina kaynak yaratmakti; 13.5 Milyar olacak yeni sermaye ben negatif bakmadım bu olaya.

Burada olay yeni sermaye arttirimina kaynak yaratmakti; 13.5 Milyar olacak yeni sermaye ben negatif bakmadım bu olaya.
Umarım dediğiniz gibidir. Bu parayı düzgün kullanabilirsek çok büyük bir avantaj sağlarız. Ama bu yönetim o güveni malesef vermiyor.

Hatipoğlu-Kavukcu meselesinin çözülmemiş olması can sıkıyor.

Geri