Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu

Umarım yeni ve güçlü bir yönetimle başa geçer . Seversiniz sevmezsiniz ama Ünal Aysal'dan başka adam gibi şu takıma başkanlık edecek birisini ben göremiyorum
 
Yönetmi değişeli kaç ay oldu ki? Altı ayda bir kongreye mi gideceğiz? Sorun yönetimde değil, yönetim şeklinde...
 
Gerçekten spordan anlayan isimler gelsin yönetime.
Futboldan anlayan isimler gelsin.
Basketboldan anlayanlar.
Haldun Üstünel,Ali Dürüst gibi isimler takıma kazandırılsin.
Abdurrahim Albayrak gibi takımla içli dışlı olacak yöneticiler gelsin.
 
Üstünel ve üstünberk gibi insanlar olmalı yönetimde ayrica kalbi gsden baska carpmayan albayrakda olmalı, ne olursa olsun baskan zengin is adamı olduğu icin değil renklere asık oldugu icin gelecek biri olmali ve umarim yeni yönetim amatör branşlara önem verir.
 
Adnan Polat'ın Başkanlığı döneminde olanları hatırladıkça iyi işler yapan ikinci adamların başkan olmasına sıcak bakmıyorum. Zaten aday olacaklar belli.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
SICAK HABER: Galatasaray'da seçimli olağanüstü genel kurul için eski başkanlardan Alp Yalman bugün adaylığını açıklayacak.
 
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın 25 Ekim'deki seçimde adaylığını açıklaması beklenirken sarı-kırmızılı kulübün resmi televizyonunda flaş bir bilgi verildi.

GS TV ekranlarında yayınlanan Günün Manşeti adlı programda Turan Yücel, Ünal Aysal'ın aday olmayacağını açıkladı.

Yücel, "Çok yakın süreçte aldığım bilgiler ışığında halihazırdaki yönetim kurulu Başkanın bu kararı aldığını biliyor. Ünal Aysal'ın aday olmayacağı hususunda duyumlar alıyorum çok kuvvetli. Zannedersem bu akşam yönetimle konuşup vedalaşacak. Akşam açıklar mı bilmiyorum ama yarın açıklayacağını düşünüyorum." dedi.
 
Haluk Ulusoy olmasın kesinlikle. Sepp Blatter gibi birisinin elini öpen bir kişi Galatasaraya yönetici olarak bile gelmemeli.
 
SON DAKİKA: Alp Yalman, Galatasaray'ın Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlık için adaylığını açıkladı.
 
Haluk Ulusoy bugün başkan olamaz nedeni basit bu hükümet onu istemiyor ve tff başkanlığından indirmek için herşey yapıldı. 2008 biletini Ulusoy aldı nâmı hasan doğan'a kaldı. 6 ay başkanlık yapan adamın ismi tesislere veriliyor. Aziz de istenmiyor lakin fenere verdikleri çok ve direkt karşılarına almıyorlar. Alp Yalman daha kısa bir süre önceye kadar 2. Başkanlık yaptı o yönetim ne hallere düştü. Onların devri bitti.
Haluk Ulusoy'u isterim lakin genel kurul böyle şeyleri hisseder. Bakınız Cem Uzan destekli Ateş Ünal Erzen.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Aslinda yeni diri bi kadroyla haluk ulusoy olsun isterim sanki alp yalman baskanlik için yeterince enerji koyamayacak gibi, lakin yönetim kadrosunu görmek lazım. Alp Yalman da tek basina almamistir bu kararı, neyse en azindan aysal devri kapaniyor. Takimi sirket gibi yönetmeye ve tek adam olmaya calismasi hata idi bence. Alp yalman bildiğim kadarıyla 90-96 yillarinda borçsuz bir klup birakmisti. Umarim en iyisi olur
 
Alp Yalman olursa biat etme devre başlar. Adam FB'yi akladı resmen şikede. Gerçi bizim akıllı taraftara onun gibi başkan lazım gelsin ne başarı getirsin bide borç bıraksın tamam. Turgay Kıran dün diyor ki; 3 senede 2 kere şampiyonluk başarı değildir. Ünal Aysal'ın karşısındaki adamlara bakarak bile Ünal Aysal'ın başkan olması gerektiğini anlayabiliriz. Çok borç bırakmış dediler geldiği günden bugüne 10 Milyon Euro artmıs. 8 olan takım nerelere gelmiş Baskette FB hegamonyası bitmiş ama işte burası Galatasaray burda bizanscılar çok. Nevzat Dindar açıkca itiraf etti. Muz kabukları çoktur GS'de diye. İşin garibi hala Fatih Terim diyenler var. Bir bakın şuan nerede kimin koltuğu altında.
 
Ünal Aysal bazıları gibi biat etmemiştir. Şikeciler ile dost olmayacağını açıklamıştır. Alp Yalman gibi Azizin kankası ve şike yoktur laflarını söyleyen adamla 4.yıldızı takacağıma Ünal Aysal ile 4. olmayı tercih ederim.
Galatasaray kimsenin köpeği olmaz. Burası Galatasaray bizde biat yoktur.
 
Alp Yalman kulübü borçsuz bıraktı yalanı nereden çıktı kim çıkardı merak içindeyim. Faruk Süren para zor buldu ilk sezon transfer için. Alp Yalman'ın devri bitti. Her tarzın bir dönemi var. 80'lerin sonu ve 90'ların başı o yöntemler geçerliydi. Turgay Kıran'da zaten başka bir vâkâ.
Ünal Aysal hiç olmazsa tavır koyuyor. Bizim eski takım yöneticilerin yarısı zaten fenerlilerle akraba. Aziz Üstel Ömer Çavuşoğlu dünürler.
 

Üst