Galatasaray TV

Kanalın başına Genel yayın yönetmeni olarak Hasan Tankaya ' nın yerine Bahri Havadır getirildi . Aynı zamanda Veli Yiğit genel yayın yönetmeni yardımcılığına getirildi . Kanala bu değişikliklerden sonra sanırım 15 20 arası spiker alındı . Yönetmenler aynı olsa da kameramanlar konusunda bir bilgim yok . En azından bu sefer hakedene değeri veren bir kanal var . Şunu da belirtmek lazım yayın çeşitliliği yönünden inanılmaz gelişen bir kanal var son aylarda ki yeni sezonda program yönünden izleyenleri büyük sürprizler bekliyor . Kanalın eksikleri yok mu tabiki var ama şimdilik bu pozitif şeyleri söylemek yeterli . Nikonun sponsorluğunda gelen ekipmanlar işe yaramış ayrıca :) Öyle ya da böyle en çok Veli abime sevindim inanaılmaz projeler vardı kafasında ve yavaş yavaş gerçekleştiriyor :)
 
bir tanede GS Store olarak bi baslik acsak.. taraftar olarak sesimizi duyursak.. store lerin hali icler acisi... ürün cesidi cok az.. kalite yerlerde... GS gibi profesyonel bi kulübe yakismior böyle store ler...
 
Dün itibariyle yeni yayın dönemine başlamıştır.. İlk gün olması sebebiyle ufak tefek aksaklıklar olması doğal. Program çeşitlerinin artması güzel.. Ne zaman açsak maç özeti var yahu. Hangi dakikada ne olduğunu ezberledik artık..
 
GALATASARAY BAŞKANI AYSAL, ÇİLEĞİNİ SPİKERLER ARASINDAN BULDU! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, öyle bir çilek buldu ki… Bütün futbolseverler onu yakından tanıyor.

Gatasaray Başkanı Ünal Aysal “Transferin büyük kısmını bitirmiş olduk. Pastamız hazır durumda. Bundan sonra olursa bir çilek olur” demişti. Aysal, öyle bir çilek bulduki… Bütün futbolseverler onu yakından tanıyor.

Kendine has maç anlatımıyla futbolseverlerin gönlünde taht kuran, milyonların sevgilisi olan Ali Ferahbot, Ünal Aysal’ın çileği oldu. Aysal’ın özellikle istediği genç spiker Galatasaray TV ile el sıkıştı.

Geçtiğimiz sezon NTV Spor’dan seslenen, heyecanlı anlatımının yanı sıra futbol bilgisiyle ve genel kültürü ile dikkat çeken Ali Ferahbot, bu sezon Galatasaray TV’den maç anlatacak. Aynı zamanda program yapacak.

Ali Ferahbot’un Galatasaray TV’deki ilk maçı ise Galatasaray-Kasımpaşa olacak. 21 Ağustos pazartesi günün oynanacak olan maçı Ali Ferahbot, Galatasaray TV’den anlatacak.

MEDYARADAR- ÖZEL

Müthiş bir transfer olmuş gerçekten de :) çok sevindim bu transfere :)
 
Bir çok kez eleştirdik şimdi yazmazsak ayıp olur.
Yeni yayın dönemi ile GStv tam anlamıyla izlenilebilir bir kanal olmuş. Birbirinden güzel ve kaliteli işler yapılıyor. Artık zevkle açıp kendi takımımın kanalını izleyebiliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
 
Hakan şuanda yazsam Gsbasket forumu yetmez :) harbiden baştan aşağı yenilendi muhteşem oldu kanal sanırım 25 30 program var şuanda :) buarada beni Sarı mı kırmızı mı yarışmasından aramışlar uyuyodum ya :) Ama yeniliklerden kısacası bahsetmiştim önceki sayfalarda .
 

Üst