Galatasaray73-Tofaş61/Beykoz64-Kolej 69 Maçlar Bitti

Kolej 5 sayı fark ile 69 64 yenmiş. 1.ligdeyiz tekrar, aslında düşününce playout iyi oldu. Bütün sene 1 maça gelip uzatmada giden başkan bile Manisa'ya gitti yani dikkatler çekildi. İyice dibe vurduk maalesef ama çıkışımız daha kolay olacak inşallah. Bu sene bitti "ohhh" demek istiyorum, gerçekten terslikleri ve skorlarıyla bu senenin bitmesi iyi oldu.
 
oh be !!!

Şu B.Kolej maçı bitene kadar emin olamadım ya. Yarın da ters bir skor olursa psikolojisindeydim. Ne hale getirdi bizi bu sene.

Hayırlısı olsun. Seneye çok daha iyisi olsun.
 
Evet arkadaşlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Kabus geçti. Ama ömrümüzden de ömür gitti.
Ve evet play-out ta ligde kalmamız sonucu yöneticilerin de gözü açılır sanırım. Önümüzdeki seneye çok daha iyi bir takım kurulur.
Ama daha önceki bir mesajımda daha belirttiğim bir gerçek var. Biz de bu sene taraftar olarak futbola çok konsantre olduk ve basketbol takımımızı salonlarda yalnnız bıraktık. Son haftalarla can havliyle gittik maçlara o kadar. Seneye çok daha iyi bir tribün organizasyonu kurmamız gerektiğini düşünüyorum. Futbol kadar basketbola da önem verip tribünleri doldurmamız lazım. Bu konuda Beşiktaş yıllardır çok iyi organize oluyor. En iddiasız dönemlerinde bile tribünlerde destek için vardılar. O yüzden biz de takımımızı hem desteklemek hem de ateşlemek için tribünde olmalıyız. Farkındaysanız tribünlerde taraftar olunca takım daha ateşli oynadı maçlarını.
O yüzden forumda zamanı gelince bir organizasyon kuralım derim ben. Ve maçlara toplu halde gidelim. Hem yeni arkadaşlar edinir hem de takımımıza güç katarız.
Sanırım herkes bana katılıyordur.
 
gel banvit geeeeel
bugünleri düsünmemeistin dimi hiç!
artık o günü bekliyorum sadece, sizin ahmet cömerte yeniden geliceginiz günü
bakalım eziklerinizi de toplayıp getirebilicekmisiniz?
 
Hepimize gecmis olsun, sonunda bu Allahin belasi sezon kazasiz bitti. Artik onumuzdeki yilin hazirliklarina acilen baslamaliyiz.

Tofas maci icin: Arda bugun macta biraz varligini hissettirdi ve cok etkili oldu. Boddicker ozellikle son periyotta mukemmeldi, Burak da yine kirik parmakla iyi oynadi.

Onumuzdeki sezon kadroda yapilacak saglikli bir revizyonla hepimizin istedigi seviyeye gelecegiz umarim.
 
Burak helal olsun koçum benimm yani Artık nolursa olsun Burak her zaman benim için en iyilerden biridir

İYİKİ VARSIN BURAK SEZGİN.... 8)
 
ultras341' Alıntı:
gel banvit geeeeel
bugünleri düsünmemeistin dimi hiç!
artık o günü bekliyorum sadece, sizin ahmet cömerte yeniden geliceginiz günü
bakalım eziklerinizi de toplayıp getirebilicekmisiniz?
Ne kadarda güzel söylemişsiniz BANVİT şimdi işin bitti bakalım sizi bu sefer fenerli ağabeyleriniz kurtarabilecekler mi??? Sizlerle işleri bitti ama bizim sizinle yarım kalan bir hesabımız var bundan sonra sadece o maçı bekleyin ve görün!!!!!! 8) 8) 8)
 
düşünüyorumda şu galibiyetleri ligdeyken alsaydık
herşey ne kdr güzel ve ne kdr başka olurdu

nese tbrkler çocuklar
darısı seneye

bekle Banvit bekle !
 
Takimin pesinden Istanbul'dan Manisa'ya gidenlere de, Izmir ve Manisa'dan gelip destek verenlere de cok tesekkurler.

Banvit macini ben de heyecanla bekliyorum dogrusu, son macta yaptiklari terbiyesizlikleri yanlarina kar kalmayacak. Umarim Banvit onumzdeki yil da sponsorluga devam eder. Bu senenin hesabi sadece Banvit ile de degil, bize surekli hasmane tutum gosteren federasyon, en az uc maci elimizden alan hakemler, son mac oncesi Banit'e yatip bizi playouta iten BJK, ezikligin duayeni FB taraftarlari, v.s..

Bunlarin hepsi onumuzdeki yil Galatasaray'i gorecekler!

Ama oncelikle bizim kendi icimizde her acidan saglikli bir revizyon yasamamiz gerekli.i
 
Bu arada Manisa'daki taraftarlara değinmeyi unuttum.Son zamanlarda gördüğüm en doğru seyirci profiliydi.Olumlu hareketleri sürekli alkışladılar.Bence bize bile örnek oldular. :atki :claps Yarın Büyük Kolej maçını doya doya izlemek hakları... ;) :atki
 
Hepimize geçmiş olsun... Büyük bir rezalet'in eşiğinden döndük...

İnşallah bu son olur...

Artık seneye final oynayacak bir takım istiyoruz, bunu yapın ki bu sene çektiklerimizi unutalım...
 

Üst