Forum hakkında görüş ve isteklerinizi bu konu başlığı altında belirtebilirsiniz. Örneğin, gsbasket.org websitesi konusunda belirtilen imzada resim konusu gibi.
. . .Gizem Boztay' Alıntı:Tema değişikliği nasıl yapılıyordu?
Erdal Avcı' Alıntı:basketbol ve futbol maçları oynarırken o maçların başlığı kilitleyebilirler mi?Devre arası ve maç bitince konuyu tekrar açarsınız.
Teknik bir arızamız var, haftasonu itibari ile düzeltmeyi planlıyoruz.Aykun Alan' Alıntı:benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Bayram , bahsettiğin aktivite bu sürümde yok.Ama tema değişikliği yaparsan (Kullanıcı Paneli / Tercihler / Pano Stili / ''GSbasket'') şeklinden sonraBayram Kurtulmuş' Alıntı:Forum'a istatistik eklermisiniz ... top 10 istatistik tarzı birşey ...
Aykun Alan' Alıntı:benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Teknik bir arızamız var, haftasonu itibari ile düzeltmeyi planlıyoruz.[/quoteÖmer Horzum' Alıntı:[quote="Aykun Alan"kk64nyg]benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???
Teknik bir arızamız var, haftasonu itibari ile düzeltmeyi planlıyoruz.[/quote:1b2ozp51]Ömer Horzum' Alıntı:[quote="Aykun Alan":1b2ozp51]benim bi sorum var.Ben hergün forumdayım ama 1 haftadır mesaj sayım 675 ???