• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Görüş ve İstekler

Serkan Bey, ek soru imkanı olmadığı için diğer başlık anlamsız hale gelmişti. Barış röportajı yeni bir başlık altında yayınlar.

Ben daha doğrusunu söyliyeyim. Barış Çamur forumu bıraktı arkadaşlar.

Murat İNAL' Alıntı:

o kadar tantana boşamıydı yani.Bugün yayınlayacağım yarın yayınlayaağım falan

Murat İNAL' Alıntı:
Abi sana göndersin senin aracılığınla yayımlasın... Olmaz mı? :roll: :?

Hazırsa yollasın koyarız tabi. Excel filanda çalışıyor bizde:)

Ben öyle bir roportaj olduguna inanmıyorum..

Arkadaşlar röportaj yapılmış. 26 Ocak'ta cevaplar Barış Çamur'a iletilmiş. Bence bu konu artık tartışılmamalı çünkü bizim sitenin röportajı değil. Mihriban Hanım bana gereken cevapları atacağını söyledi. Olmadı gider biz sorarız soruları. Ama cevapları Barış Çamur yazmazsa biz mutlaka yazarız merak etmeyin.

masaüstümde bulunan bir resmi bu forumda avatar olarak nasıl ayarlayabilirim yardımcı olurmusunuz?

Daha önce biri söylemişti unuttum !!!

Sitenin ana sayfasına "Dişi Aslanlarımız" ve final için şöyle çok güzel bir resim yapılıp koyulamaz mı?

Örneğin;

yunustaylan
yunus taylan
Yunus Taylan
Yunus TAYLAN

ultrAslan forumdaki gibi üyelerin adı ve soyadı tek bir şekilde gözükemez mi?

Her üyenin adı ve soyadı aynı gözükebilir.Bir de bazı üyelerimizin yaşı gözükmüyor!Onlarada bir ayar çekilemez mi? :)

Önerim ; Sitede verilen linklere tıkladığımız da aynı pencereden açılıyor.
Onun düzeltilip tıkladığımız da ayrı Pencereden açılmasını sağlasak daha iyi olmaz mı ?

Abdullah SAYGILI' Alıntı:
Önerim ; Sitede verilen linklere tıkladığımız da aynı pencereden açılıyor.
Onun düzeltilip tıkladığımız da ayrı Pencereden açılmasını sağlasak daha iyi olmaz mı ?

bence bunu herkes istemeye bilir, kimileri aynı pencere içinde açılmasını daha çok tercih eder. hem sağ tıklayıp yeni bir pencerede aç diye seçenek varken herkesin kendi elinin altında yönetimin bir değişiklik yapacağını sanmıyorum

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Abdullah SAYGILI":2t4uxr4b]Önerim ; Sitede verilen linklere tıkladığımız da aynı pencereden açılıyor.

bence bunu herkes istemeye bilir, kimileri aynı pencere içinde açılmasını daha çok tercih eder. hem sağ tıklayıp yeni bir pencerede aç diye seçenek varken herkesin kendi elinin altında yönetimin bir değişiklik yapacağını sanmıyorum[/quote:2t4uxr4b]

Evet olabilir. Benim yaşadığım sorunu herkes yaşıyor olabilir diye yazmıştım. Gerisi Yönetime kalmış birşey.

Misal ; Maç linki veriliyor . Heyecanla hemen tıklıyoruz justin linkine hop site açılıyor geride diyemiyoruz.
Hobaaa Baştan gsbasket'e gir :)

Sağ tıklamak iyidir her zaman. Bir sürü seçenek gelir karşına. : )

nereye yazacagımı pek bilemedim ama en uygun burası sanırım.
forumda database calısması oldu sanırım. profilimde 2 tema vardı.
ben su an olanı degil de digerini kullanıyordum. o temayı da ekler misiniz.
zira ben su anki tema ile forumu kullanırken cok zorlanıyorum.

ben bu ismimi nasıl deqiştirebilirim

enes__3338' Alıntı:
ben bu ismimi nasıl deqiştirebilirim

FORUM KURALLARI

* Foruma ad ve soyadı ile kayıt olunabilmektedir. Eğer giriş yapamıyorsanız, bu, değişikliği yapmadığınız içindir. Değişiklik için eski rumuzunuzun yerine, adınızı soyadınızı admin@gsbasket.org adresine gönderin. İlgili değişiklik yapıldıktan sonra ad soyad bilgisiyle foruma giriş yapabilirsiniz.

Yeni temayı kullanmaya başladığımızdan beri sanki forumda bir hareketsizlik var.

Çoğu kişinin giremediğini düşünüyorum ben Yunus.

Onur BALCI' Alıntı:
Çoğu kişinin giremediğini düşünüyorum ben Yunus.

Çözümleme ne zaman getirelecek peki ? Girenler ile giremeyenler arasında ne gibi fark var ? Bilgilendirilsek iyi olur.

Geri