• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Kaç git güzelim. Huzur daha değerli. En küçük başarısızlıkta her topu eline bekleyenler övülür sen yerilirsin.

Işıl yetersiz değil formsuz. Eğer kelimelerin anlamını bilmeden kullanma hastalığımız yüzünden de bu kız burada heba oluyor. Sakatlık sonrası eski formuna ulaşamadı deseniz anlarım ama yetersiz demek ayıptır.

Katılıyorum herkes lütfen daha önce Işıl ' ın nasıl baskı kuarark oynadığını hatırlasın.Tamam eksikleri var ancak hırsı ile bunu kapatabilecek bi oyuncu.Ama ceyhun hoca hiç Işıl ' ı kazanmaya çalışmadı hatırlayın Avrupa şampiyonasında bile hep Birsel'i ön planda tuttu (Birsel karşılığını verdi tamam ) Ayrıca avrupa şampiyonasında da gördük ki Işıl ve Birsel iki farklı tarzda oyun kurucu.Birlikte çok iyi oynadılar.
O zaman biz Işıl' ı kaybedeceğimize Işıl'ın yanına onu rahatlatacak bir oyuncu bulalım ve ona o eski özgüveni verelim bakın o zaman nasıl bir oyun çıkacak ortaya.Burda açık ve seçik suçlu arıyosanız Işıl'a o güveni vermeyen Ceyhun Y. ve Bayan takımı idarecileri suçludur...

Ayrıca katılıyorum derken kaç git lafına katılmıyorum bence gitmesin Murat :) biliyorum sende yersiz eleştirilerden dolayı söyledin :)

Bence Işıl üçlü çektirmeden sorumlu görevli olarak kalsın takımda,başka bir işe yaramıyor nede olsa!
Elif hanım baskı yiyince dünyanın en iyi oyuncusu Diana ne yaptı onuda gördük dimi? Hala sorunu başka yerlerde arayanlar var çok ilginç.

diana'nın tam olarak başka ne yapmasını bekliyordun?? hatırlatırım 40dk sahada kaldı...bi zahmet ışıl ile diana'yı karşılaştırmayın ışıl'ı övmek adına...

"Işıl üçlü çektirmekten başka ne iş yapar" lafı da yeni moda oldu! Her gelen bunu söylüyor. Çağırmayın o zaman arkadaş, her maç sonunda "Işıl ortaya üçlü çektir tayfaya" diye sevinçle bağırmayın o zaman. Bu kız aptal değil ya, durduk yere niye üçlü çektirsin. Yeter yahu, millet sakız gibi aynı şeyleri sündürüp duruyor.

Sıktı artık bu üçlü çektirme muhabbeti. Tribünlere gelmese bu sefer "poposu kalktı, adam oldu da tribüne gelmiyor" dersiniz herşeyi bırakıp gelse "üçlü çektirmekten başka bir şey yapmıyor" dersiniz. Bir gidin Allah'ını severseniz.

diana'nın tam olarak başka ne yapmasını bekliyordun?? hatırlatırım 40dk sahada kaldı...bi zahmet ışıl ile diana'yı karşılaştırmayın ışıl'ı övmek adına...

Bana kalkıp Işılın son baskıda kaybettiği topun lafı yapılırsa bende Diana' nın üstelik 2 kere üstüste kaybettiği topu hatırlatırım gayet doğal olarak. Işılı övmüyorum ama ihaleyi sadece ona yıkmaya çalışanları da anlamıyorum. Diana 40 dakika oynuyo diye koç eleştiriliyor, ama Işıl kötü oynarsa tek suçlusu Işıl. Başka bir arzunuz? Nedir bu nefret bu kıza karşı?

"Işıl üçlü çektirmekten başka ne iş yapar" lafı da yeni moda oldu! Her gelen bunu söylüyor. Çağırmayın o zaman arkadaş, her maç sonunda "Işıl ortaya üçlü çektir tayfaya" diye sevinçle bağırmayın o zaman. Bu kız aptal değil ya, durduk yere niye üçlü çektirsin. Yeter yahu, millet sakız gibi aynı şeyleri sündürüp duruyor.

Sıktı artık bu üçlü çektirme muhabbeti. Tribünlere gelmese bu sefer "poposu kalktı, adam oldu da tribüne gelmiyor" dersiniz herşeyi bırakıp gelse "üçlü çektirmekten başka bir şey yapmıyor" dersiniz. Bir gidin Allah'ını severseniz.

Eğer benim mesajıma kasten yazdıysanız bunu bende bu tip laflardan bıktığım için ironi yapmıştım. Yukarda yazdıklarınızın gayet farkındayım. Işıl üçlü çektirmekten başka işe yaramıyor diyen aklı kıt arkadaşlarımız var ne yazık ki.

ışıl kalmalı o kadar :)

Işıl kalmalı kesinlikle ama iki sezondur yaptığı hatalardan arınmalı, bize geldiği ilk seneki gibi bir oyuncu olmalı, kendini sadece takımın başarısına odaklamalı...

Bende Işıl'ın kalmasıdan yanayım,eğer giderse,şuan bizim türk oyun kurucular arasında bizim takımda oynayabilecek bir oyuncu göremiyorum,ayrıca Işıl iyi oyuncu sadece formsuz.
Işıl bana bayan basketbolunu sevdiren oyuncu,inşallah kalır…

Işıl kalmalı çünkü yerli oyunculardan onun gibi bir oyuncu yok kimi transfer edeceğiz. Nice umutlarla gelenleri de gördük. Işıl'a ihtiyacımız var KESİNLİKLE KALMALI...

Işıl kalmış.

Resmen derin, kocaman bir oh çektim. Büyüksün kaptan.

Oh be kaptan daha lınacak kupalar var .

Oh be kaptan daha lınacak kupalar var .

Bu performansıyla 3 klupten teklif alıp,takımında kalmayı tercih eden büyük kaptanımızın muhakkak sözleşmesi yenilenmeli,iyileştirilmeli ve uzatılmalı,kesin şampiyonuz bu sene...

Işıııllllll, bizi üzmediğin için teşekkürler, şimdi herşeye sil baştan başlayıp öyle hazırla kendini yeni sezona lütfen, o kupa elinde kalkacak

İşte bu habere sevinirim…

Bayan takımımız avrupa şampiyonu olduğu sezon Işıl'ın ne kadar faydalı olduğunu sanırım anlatmaya gerek yok, hele galatasaray'lı duruşuna söz söylenemez. Sakatlıktan sonra ve ceyhun hoca ile işler iyi gitmedi olabilir zaten takım olarakda ceyhun hocayla gitmedi maziyi anlatmaya gerek yok sonuç ortada. Sözleşme haberine çok sevindim yeni yapılanmada Galatasaray ruhunu kanında taşıyan kaptana ihtiyacımız vardı doğru olan yapıldı Işıl kaldı. Seni Seviyoruz Işıl kaptan :)

Pek doğru bir karar almadık sanki ama neyse.Konuşunca suçlu oluyoruz sonra

Işıl'ın kalması iyi oldu ama geçmiş sezonlardan ders alıp yanına iyi bir guard almalıyız.

Ben kesin gitti diye biliyorum eminmisiniz kaldığından?

Eğer yönetim gerçekten kalmasını sağladıysa uzun zamandır şubede alınan en doğru karar olur. Işıl formsuz yada kötü oynayabilir ama bu takım için ne kadar önemli olduğu apaçık ortada. O da eleştirilerden ders çıkarıp kendine iyi bakarak ve her zamankinden daha çok çalışarak beklentilere daha çok karşılık verebilir umarım. Tabi geçen sene olduğu gibi oyun kurucu olarak tek bırakılmamalı mutlaka bir tane daha onu dinlendirebilecek saf oyun kurucu alınmalı.

Saygılar.

Nihayet güzel haber geldi. Işılın başarısız olmasını isteyen ve ona laf sokmak için soteye yatmış fenerlileri bırakın kendi içimizde bile insanlar varken biz ona sahip çıkmaya devam edeceğiz şüphesiz. Işılda artık sakatlık öncesi gibi daha iyi oynamaya başlamalı. Sen seviyoruz kaptan ve teşekkür ederiz kaldığın için.

Geri