Kaç git güzelim. Huzur daha değerli. En küçük başarısızlıkta her topu eline bekleyenler övülür sen yerilirsin.
Işıl yetersiz değil formsuz. Eğer kelimelerin anlamını bilmeden kullanma hastalığımız yüzünden de bu kız burada heba oluyor. Sakatlık sonrası eski formuna ulaşamadı deseniz anlarım ama yetersiz demek ayıptır.
Katılıyorum herkes lütfen daha önce Işıl ' ın nasıl baskı kuarark oynadığını hatırlasın.Tamam eksikleri var ancak hırsı ile bunu kapatabilecek bi oyuncu.Ama ceyhun hoca hiç Işıl ' ı kazanmaya çalışmadı hatırlayın Avrupa şampiyonasında bile hep Birsel'i ön planda tuttu (Birsel karşılığını verdi tamam ) Ayrıca avrupa şampiyonasında da gördük ki Işıl ve Birsel iki farklı tarzda oyun kurucu.Birlikte çok iyi oynadılar.
O zaman biz Işıl' ı kaybedeceğimize Işıl'ın yanına onu rahatlatacak bir oyuncu bulalım ve ona o eski özgüveni verelim bakın o zaman nasıl bir oyun çıkacak ortaya.Burda açık ve seçik suçlu arıyosanız Işıl'a o güveni vermeyen Ceyhun Y. ve Bayan takımı idarecileri suçludur...
Ayrıca katılıyorum derken kaç git lafına katılmıyorum bence gitmesin Murat