• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Jean Patry

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
✍️ Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Fransız pasör çaprazı jean patry ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Muhteşem transfer. İzlemek için sabırsızlanıyorum.

Pasörün epik geçmişinden kurtuluş bileti olur mu, göreceğiz...

Dünyada mevkiinin en iyi 2-3 ısiminden birisi; ozellikle onu izlemeye gidecegim...

Finalde harika performans göstererek Fransa Milli Takımı ile altın madalya kazanan oyuncumuz jeanpatry9’i tebrik ediyoruz! 👏 #Paris2024   

Bizde olduğuna hala inanamıyorum.

Son düzenleme:
Finalde harika bir performans gösterdi.
Bu sene umarım Jean Patry ile Galatasaray Efeler liginde şampiyon olur.

Turnuvadaki en iyi maçını finalde oynadı. MVP olamaz belki ama en iyi pasör çaprazı ödülünü alabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Özellikle kendisini izlemek için gideceğim. Bu transferde ısrarcı olan Mehmet Cibara'yı tebrik ediyorum. Lütfen bu seviyeden devam etmeye çalışalım.

Saygılar.

💊 Jean Mathias Gerard Patry, sponsor hastanemiz Medicana Saglik Ataşehir Hastanesi’nde sağlık kontrollerini tamamladı! ✅

Jean Patry,gelen teklifleri reddetti ve önümüzdeki sezonda da Galatasaray'da kalacak
(@iVolleymagazine )

Son düzenleme:
Jean Patry,gelen teklifleri reddetti ve önümüzdeki sezonda da Galatasaray'da kalacak
(@iVolleymagazine )
Takım da bu sene tek düzgün oynayan oyuncu Atanasov da yavaştan katkı vermeye başladı.Umarım seneye Patry çevresini iyi kurarız.Haberi de İtalyan bir gazetenin yapması doğruluk oranını artırıyor.

Mevcut durumda 4.lük büyük başarı ama Eczacıbaşı maçı gösterdi ki gereken transferler yapılırsa ilk 3 hayal değil.

Geri