Kadın Takımıyla İlgili Organizasyon Sorunları

Maç başlıklarında maç dışında şeyler konuşmak sıkıcı bir hal aldı. Eksikleri buradan konuşalım artık.

--Fransa'ya 13 saat ve üstü süren yolculuklar (Fransa bizi bozuyor, geçen sene de böyle olmuştu)
--TV Yayınları (yayınsızlığı)
--Alt yapıdaki servis aracı eksikliği
--Kadın takımımızın maçlarının saatlerinin futbol takımının maçlarıyla çakışması

benim aklıma gelen sorunlar. Bu ve bunlar gibi konuları maç başlıklarından değil, bu başlıktan tartışalım artık. Her şey yerinde olsun.
 
13 saat sürmüş yol. Bu kadar saate Amerikaya gidiliyor. Erkekler özel uçakla deplasmanlara giderken kızların böyle sefil olmasına diyecek birşey yok ne yazık ki!
 
Ayrıca yine GSTV yayını görünmüyor resmi sitede.

Hiçbir maçın neredeyse tv'den izlenememesi reva görülüyorsa kızlarımıza yazık bu şubeye bu kadar yatırım yapılıp böyle bir kadro kurulmasaydı.
 
13 saat yol, el insaf yahu. Kelimelerle tarifi yok bu işin. Sonra da takım farklı bir mağlubiyet alırsa ''bu takım nasıl bu kadar fark yer bla bla bla'' diye konuşanlar olur, ayıptır bu kızların bu kadar saat yol çekmeleri.
 
Şu takıma da özel uçak kaldırılmazsa kime, neye kaldırılır? Ota-b.ka para harcıyoruz, biraz da kızlara harcayalım. Öyle dünya yıldızlarını toplamakla iş bitmez, bunun yanında dğer gereklilikleri de yapmalılar!
 
dünya starlarına sahip bir takımın çektiği rezilliğe bak, kafalar değişmedikten sonra yönetim değişse ne olur, bu gidişle pembe gömlekli arkadaşı aramayalım, elin küfürbaz kalecisine moral hocalağı yapacağıza açın bir internetide UMMC takımının oyuncuları nasıl seyahat ediyorlar ona bakın.
 
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandılar, ligde ve avrupada full çektiler. Bu sene avrupada da şampiyonluğun en büyük favorisi bu takım, yolculuk işkencesine bakın yazıklar olsun. Onu geçtim Siena maçının günü değişirken aynı gün olan Prag maçını düşünmediler bile o saatte derbi maçı varmış yokmuş umurlarında mı sanki? Üvey evlat olarak bakmaya devam kadın takımımıza, sonra şampiyon olunca hep beraber şampiyon yaptık diyip geçinirler ortada yüzsüzce.
 
bu takımı durdurmak için rakibe gerek yok,bizim yöneticiler baya çalışıyor bu konuda..Altyapı Kız takımına otobüs almak yok,euroleague şampiyonluğuna oynayan takıma özel uçak tahsis etmek yok,bayan basketbol baya baya üvey evlat...
 
Dün bu yolculuğu neredeyse dakika dakika takip ettik tweetten. Bir ara Amerikaya gidiyorlar zannettim. Bir de bunun üstüne gece Gstv de Aslanlar Slovenyada programına denk gelmem sinir katsayımı arttırdı. Galatasaray da basketbol sadece erkek takımı değil. Sadece kızların bu yolculuğu değil altyapıdaki gençlerin sıkıntılarını da duyuyoruz.
Hakan Üstünberk'i dün programda gördüm takımla birlikte Slovenyadaydı. Acaba bu 13 saatlik yolculukta da takımla birlikte olmak istermiydi? Artık uyansınlar girdikleri euroleague rüyasından. Kızlarımıza ve altyapıda ki gençlere yapılan 2. sınıf müameleden sonra sokarım euroleagueye. Net.
 
Fransa 13 saat ha yazıktır günahtır ya şu kızlarımıza özel uçak kiralayamıyormusunuz ne kadar ayıp durumlar dünya yıldızlarının çektiği eziyetlere bakın sanki kutuplara gidiyorlar .
 
Biz bu sorunları yazıp takım daha iyi duruma gelsin, yönetim el atsın diye yazıyoruz ama Özge hanım gidip twitterda bizim rahatsız olmamızdan şikayet ediyorsa başkasına, yazık bizim halimize.
 
Hakan Ustunberk bu sube icin yetersizdir.
Bayan basketbol takiminin acil bir menejer sorunu vardir.
Pegasus artik el atmalidir bu subelerin ulasimina.
GS tv bayan voleybol ve bayan basketboldaki tum deplasman maclarimizi yayinlamalidir.
Ama her sey icin zamanla diyebilirim ama Alt yapidaki kizlarin servis araci olmamasi beni en cok dusunduren konu oldu.Bu kizlar ozen gosterilmesi gereken kisiler.Kimsenin tek basina kiz arkadasini bile sokak ortasinda birakmaya gonlu razi olmaz evine kadar eslik edilir.Bu kizlar bize emanet.Bu sporcu kizlarimizin ulasimlarini saglamamak tam bir skandaldir.
 
Hakan beyin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Sadece biraz daha aktif olmalı, kadın takımı ve taraftarla daha çok ilgilenmeli. Eksikler olduğu apaçık ortada neden bunları gidermek için hareket etmiyor? İlla kötü birşeyler mi olması lazım bunun için?
 
Erkek takımında herşey yolunda ama kadın takımında bu kadar aksaklık varsa, kadın takımı idarecilerimiz elini taşın altına koyacak. Gerekli girişimleri yapacak. Hakan Üstünberk'in "bunlar kadın onun için önem vermmeye gerek yok" diye düşündüğünü zannetmiyorum. Kadın takımı idarecilerimiz gerekli girişimi yapmalı. Ayrıca bundan rahatrsız olunmasından rahatsızlık duyan kişiler de bu yönetim içindeyse üzerlerine alınmışlar.
 
Ben bu sorunun kadın takımındaki idari anlamda yönetici eksiğinden kaynaklandığını düşünüyorum ve geçmişte bazı yanlışlar yapsada bunlardan ders çıkartmış bir Mihriban Oğuz'un bu probleme çözüm olabileceğini düşünüyorum.Müge hanım tabiki iyi bir menajer ancak idari anlamda yeterli değil.

Ancak altını çizdiğim gibi geçmişteki bazı olaylardan ders çıkarabilmiş bir Mihriban Oğuz ilacımız olur.
 

Üst