Kadın Takımıyla İlgili Organizasyon Sorunları

HAM dediği nedir Tina'nın? Domuz etinden yapılan bir yiyecek de demek, farklı bir manası da var. Tavuk pilavı beğenmediyse sorun yok da, otobüsü beğenmediyse sıkıntılı :)
 
Buna rağmen 25 sayı, 18 ribaunt.

Son saniyelere takım 1 sayı geride girerken 2 serbest atış kazanıp ve 2'sini de isabet ettiren büyük oyuncu.

Bu takım çok güzel şeyler hak ediyor.

Kadın basketbolda en büyük kupaya göz kırptığımız ilk ve tek yıl. Yönetim, gereken her şeyi yapmalı bu sene, bu güzel takımımız için.
 
Tinanın yazdıkları kabul edilir şeyler değil. Böyle hatalar altyapıda bile yapılmaz.
Alanda saatlerce otobüs beklemek neden?Sürekli tavuk yemek ne demek?
Maç saatini son ana kadar 6 olarak bilip bütün hazırlıkları ona göre yapmak ve son anda maçın 8 de olduğunu söylemek tam bir skandaldır. Bunun yemeği var idmanı var, öğle yemeği 12-1 gibi yenmiş olsa ve maçın 6 da değil 8 de olduğu görülse anlaşılıyorki oyuncular 2 saat daha fazla aç karınla maça çıktılar. Bu performansı oldukça etkileyebilecek birşey ki dün maçı ne kadar zor kazandık.
Bunlar inanılacak olaylar değil. Böyle başarılı giden bir takıma çomak sokmak, mutsuz etmek isteseniz ancak böyle şeyler yaparsınız. Bunların sorumlusu kimse bir zahmet hesabını versin. Bu takım en büyük kupanın favorilerinden ve bu kupaya evsahipliği yapıyoruz uğraştığımız şeylere bakın bir. REZALET!
 
Dişi Aslanlar her türlü eziyete rağmen içerde dışarda kazanmaya devam ediyor, ne yazıkki yönetimde uyumaya. Erkek takımımızın maçı 7 aralıktan 8 aralığa alındı neden derbi var diye, bayan takımımız çok büyük bir desteği hak ediyorken 7 aralıkta 200-300 taraftara oynamaya oda iyi ihtimalle mahküm ediliyor onların günü saati aynı kalıyor. Herzaman dediğim gibi Şamiyonluk maçları serisinde organize olmak olsa olsa göstermelik bir ilgidir, sezon boyunca hiçbir maçta takımın yanında olmayanlar son maçta o tribünlerde olmasınlar bi zahmet. Dişi Aslanları canı gönülden kutluyorum.
 
çok mu zor şu bayanlarla erkeklerin euroligde ardarda maç oynaması al perşembe saat 6 ya muhteşem bir gün olsun millet tribün görsün en ama en önemli sezonumuz bu yıl bizim .
 
veliyigit Veli Yigit
Hakan Üstünberk ile konuştum şimdi. USK Prag maçını M.Siena ile aynı güne almak için FIBA'ya başvuru yapılmış

veliyigit Veli Yigit
Ayrıca Kadın Basketbol takımı, Vici Aistes maçı için Kaunas'a özel uçakla gidecek
 
Kızlar sabah yola çıkıp şimdi varmışlar İstanbul'a.Sen Euroleague alcak kadro kur.Oyuncularına eziyet çektir olacak iş değil :)
 
Sesimiz duyuldu. Kızlar bir sonraki deplasmana özel uçakla gidiyor ve Prag maçı içinde başvuru yapılmış.

Galatasaray Medical Park, 7 Aralık 2011 Çarşamba günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Çek Cumhuriyeti temsilcisi ZVVZ USK Prague ile oynayacağı Kadınlar Euroleague A Grubu 9. hafta karşılaşmasının 8 Aralık 2011 Perşembe gününe alınması için FIBA'ya başvuruda bulunmuştur.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
 
Bu maç saati konusunda neden kimseden bir ses çıkmıyor? Böyle bir rezalet karşısında niye bu kadar sessiz kalınılıyor?

Ayrıca gelecek hafta kadınların maçı 23, erkeklerin maçı 24 ünde. Neden kadınların maçı 24'üne alınmıyor?
 
Ros Casares maçına iki gün kaldı ama biletler hala çıkmadı satışa. Kimse gelmesin isteniyor herhalde. Benim aklım almıyor artık böyle şeyleri gerçekten.
 
Şu Kaunas'a özel uçak olayı, Beşiktaş taraftarının soyunması gibi sonuç içermeksizin o kadar şova yönelik bir olay ki. Galatasaray'ın kaç farklı branşı var, Engelsiz Aslanlar hak etmiyor mu özel uçağı, voleybol takımlarının hakkı yollarda çürümek mi? O yüzden özel uçak hikaye, sadece doğru organizasyonlarla zamanında yapılan yolculuklar gerek.

Ayrıca ben bir Galatasaraylıyım, GSBasket'e üye olmasam Ros Casares maçından haberim olmayacaktı. Resmi siteye sıklıkla, Twitter'a çok yoğun, Facebook'a az olsa da giriyorum, GS TV'yi de günde 1 saat takip ediyorum. Maçla, maçın önemiyle ilgili hiçbir şey görmedim şu ana kadar. Önder Abi'nin dediği konuda sanırım kimsenin haberi yok maçtan, herhalde maç saati çıkacak biletler!
 
Twitter'dan:

Merhaba, R. Casares maçının biletleri ne zaman satışa çıkacak? Ne zaman maç ve önemiyle ilgili duyurular yapmaya başlanacak? @GalatasaraySK

Resmi Twitter adresinden DM: "duyuru yapacağız. ancak isterseniz basketbol kombinesi alabilirsiniz hiç bilet duyurusunu beklemeden... teşekkürler"

@GalatasaraySK Teşekkür ederim, bende kombine var ama olmayan milyonlarca Galatasaraylı var ve şu maçtan haberleri yok. Onlar için söyledim.

GalatasaraySK'dan ilk tweet: "Kargo Bizden | Bugün http://www.gsstore.org/ 'dan Alışveriş Yap Kargon Bizden Olsun! Detaylı Bilgi İçin http://goo.gl/bxSbX"

Bol bol kombine alın arkadaşlar...
 
Biz akıl edemedik kombine almayı Galatasaray SK! Senin kadar kafamız çalışmıyor kusura bakma!

Bir tane bilet daha fazla satılsın diye uğraşalım biz gelen cevaba bak inanılacak gibi değil! Böyle kafası çalışmayan ve ne konuşacağını bilmeyen adamlar nasıl çalışıyor bu kulupte anlamıyorum. Bir de yarım milyon kişinin takip ettiği bir hesabı veriyorsun adama!
 
Bu ilk değil. Şu GalatasaraySK hesabını kullanan arkadaş(lar) kimlerdir, merak ediyorum.

Tabii, balık baştan kokar sözünü hatırlarsak sorun o hesabı kullanan arkadaşlar da değil, bu hesabı onlara teslim eden online ortamda atıp tutmaya bayılanlarla işe başlamak lazım.
 
İyi veya kötü, her türlü eleştirinin buraya yapılmasının önemini herkes görüyordur umarım. Bütün eksiklikler, -tam anlamıyla olmasa bile- giderilmeye çalışıyor, özen gösteriliyor. Her şeyin dört dörtlük olması elbette mümkün değil ama kusursuz bir yapılanmayı sağlayacak eleştirilere her zaman ihtiyaç var.

Prague maçının saati ve gününün değişmesine harcanan emek için teşekkür ediyorum. Yenilgisiz yola devam eden kadın takımıma ilgi gösterilmesi gerekiyordu, ilk adım atılmış oldu böylelikle.
 
Uçak sorunu halledildi, şimdi maçın günü Siena maçıyla aynı güne alındı işte tepki gösterince yerini buluyor demek ki. Burada insanlar eleştiriyorsa takımın iyiliği için eleştiriyorlar, emeği geçenlere teşekkürler.
 

Üst