Kadın Takımıyla İlgili Organizasyon Sorunları

Uçak sorunu halledildi, şimdi maçın günü Siena maçıyla aynı güne alındı işte tepki gösterince yerini buluyor demek ki. Burada insanlar eleştiriyorsa takımın iyiliği için eleştiriyorlar, emeği geçenlere teşekkürler.

aynen. emeği geçenlere teşekkürler. anladığım kadarıyla burada herkes heryere özel uçakla gidilsin demiyorlar demiyoruz zaten, THY nın sefer düzenlediği büyük kent takımlarıyla oynarken normal seferle gidilmesine kimse birşey demez, mesela Ros casares valencia takımı ve valencia ya normal sefer var. USK Prag deplasmanında niye bu sorunlar yaşanmadı çünkü Prag a sefer var.
 
Takım özel uçaklamı gitti yoksa son iki mağlubiyetten dolayı bir değişiklik varmı?
 
Siena maçının biletleri çıkmışken neden kadın takımının biletleri çıkmadı benim bildiğim aynı güne alınmıştı ikisi bir arada neden satılmıyor acaba..
 
Aslında uzun süredir bir şeyler söylemek istiyordum bu twitter'daki yazılar üzerine ama hangi başlık altında konuya gireceğime bir türlü karar verememiştim.

Metin Karadeniz'in yukarıdaki ifadeleri bana çok yardımcı oldu.

Çok güzel bir soru sormuş: "Bu konuda bilgisi olan var mı?"

İşte asıl sorun da buradan çıkıyor. Acaba twitter'da dolaşan yazıları yazan kişilerin yazdıkları konusunda bir bilgileri var mı? Bir bilgileri olmasa bunları yazmazlardı, diyebiliriz.

O zaman şöyle soralım: Bu bilgilerin kaynağı nedir?

Çünkü bazı yazılarda kaynak olarak yabancı oyuncular gösteriliyor. Aramızda takımdaki yabancı oyuncularla ,takımla ilgili böylesine mahrem konuları, konuşabilecek kadar samimi olan, görüşen arkadaşlar mı var?

Diyelim ki o da var.

Peki kişiye özel karakterde içeriği olan bu paylaşımları bir sosyal ortamda herkese aktarmak ne demek?

Hadi bu soruya da, ama söz konusu olan Galatasarayımızın iyiliği diyelim.

O zaman bu yazıların içeriğinin doğruluğunu teyit ettiniz mi? Adı geçen insanlara nedir bu işin aslı diye sordunuz mu?

Yapılacak iş çok basit aslında. Açılır bir telefon, uygun bir zaman için gerekli birimden alınır bir randevu ve merak edilen, endişe edilen her konu açıkça, yüzyüze ortamda sorulur ve konuşulur.

Ha, amaç üzüm yemek değil bağcı dövmekse. Amaç başkaysa dürüstçe o da ifade edilir. Hiç kimse hiç kimseyi sevmek veya desteklemek zorunda değil.

Sadece AÇIK ve DÜRÜST olalım. Ne istediğimizi ve düşüncelerimizi BASİT ve ANLAŞILIR şekilde ifade edelim.

ÇÖZÜMSÜZLÜK değil ÇÖZÜM üretelim.

Çok mu zor?
 

Üst