Kaya Peker

Kaya Peker seri boyunca fener taraftarından yediği küfürlere aldırmadan yüreğinin ortaya koydu.Şu anda fener taraftarının 1 numaralı düşmanı konumunda.Onu bu forma altında görmek en büyük umudum.Kaya Peker'e sahip çıkalım !!!
 
Galatasaray Basketbolu'nu ilgilendiren bir konu değil. Üstelik önce kendi oyuncularımıza, koçlarımıza sahip çıkmayı öğrenebilirsek daha güzel olur. Ben yine de başlığı Basketbol Dünyası bölümüne taşıyorum kapatmaya gerek duymadan. Ama başka takım oyuncularını bu şekilde korumak bizim görevimiz olmamalı.
 
Kerem Abi bu konuyu açarken Kerem Gönlüm başlığındaki amaç amacım.Madem Kerem Gönlüm'ü alamıyoruz,en azından Kaya Peker'i kadromuza katabiliriz.Mesajımda düzeltilmesi gereken yerler varsa düzeltilip konunun tekrar erkek takımı bölümüne taşınmasını rica ediyorum.
 
Kerem Galatasaraylıyım dedikten sonra öyle bir konu açılmıştı. Sözleşmesi de bitiyordu. İkili özel konuşmalarda da gelmek istediğini söylüyordu. Kaya tamamen farklı. Her oyuncu için bu tür başlıklar açarsak, herkes istediği oyuncuyu bu şekilde överse hiçbir şeye varamayız ki.

Üstelik mesajında gelmesini istediğini belirtmişsin ama ana teması gelmesinden çok FBliler nefret ettiği için onu korumak.
 
Yanlış anlama Kerem Gönlüm konusunu da taşıyacağım üstelik. Zaten takımı ile sözleşme imzaladı. Bu demek değilki konular kitlenecek. Sadece bu bölümde açık kalacak.
 
Seneye bizim maçta da aynı şeyleri yaptıgı zaman küfür ederseniz Kayaya hatırlatırım burada yazılanları. Ne çok seviyosunuz antifener olaylarını!
 
Tutmasalardı adamı altına alcaktı aldıda zate daha alcaktı.
 
Benim İçin Şuan Galatasaray Cafe Crown Forması Giyen Çoğu Oyuncudan Daha değerlidir.Bir Oyuncuda görmek istediğim herşey onda var.Beni çok mutlu etti final serisi boyunca.Galatasaray'da görmek konusu bir hayalden ibaret artık.
 
Once kendi oyuncularımıza sahip cıkmalıyız. Baska takım oyuncusu bizi ilgilendirmemeli. Sırf fenerlileri sinir etti diye cok yanlıs. Bazı arkadasların anti fenerliligi Galatasaraylılıgının onunde ne yazık ki.
 
Kaya Peker'e biraz azim biraz da şansla ulaşmayı başardım.Kendisine final serisindeki yürekten oyunu için onu kutladığımı,onun ne kadar iyi bir Galatasaray'lı olduğunu bildiğimizi ve onu birgün Galatasaray forması altında görmek istediğimizi belirttim.Bana cevabı:

"Çok teşekkür ederim.Kısmet inşallah birgün olur.Kendine iyi bak kardeşim..."

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Once kendi oyuncularımıza sahip cıkmalıyız. Baska takım oyuncusu bizi ilgilendirmemeli. Sırf fenerlileri sinir etti diye cok yanlıs. Bazı arkadasların anti fenerliligi Galatasaraylılıgının onunde ne yazık ki.

Abla dediklerine katılıyorum ama zaten yazdıklarımızı okuyorsan ben kulübümüz için gerçekten mücadele eden tüm oyuncuları savunurum zaten.Kaya Peker'in son maçta o kadar küfre aldırmayıp,en önemlisi hiç sinirlenmeden ortaya koyduğu oyun alkışlanmalı diye düşündüğüm için bu konuyu açtım.Hem kendisinin de dediği gibi "Kısmet inşallah birgün olur."
 
Kaya Gakatasaraylımı?Vay be yaslanınca bize gelir ozaman :p
 
Alperen dediğine katılmıyorum.Kaya bize karşıda oynadı ama hiç o tür hareketleri olmadı,olamaz da çünkü o da Galatasaray'lı.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Alperen dediğine katılmıyorum.Kaya bize karşıda oynadı ama hiç o tür hareketleri olmadı,olamaz da çünkü o da Galatasaray'lı.
Kaya'yı BJK'de oynarken bazı hareketlerinden dolayı pek sevmezdim. Demek Galatasaraylıymış. Beşiktaş'ta para konusunu acaip sorun yapmıştı. Bize gelirse belki Galatasaraylılığı buna engel olur.
 
Kaya bu ligin , yaptığı ters hareketlerle, sevilmeyen bad boylarından birisi. Bu zaten net bir olay. Tartışmak mantıksız bence. :)

Bizde de yapar gibime geliyor ama neyse... :)
 

Üst