Kaya Peker

Oyuncuyu istemek olağandır ama, bir F.bahçe Ülker maçından sonra Galatasaraylılığından dem vurarak gelmeli demek oyuncuyu zor durumda bırakabilir. Zira bir sonraki Galatasaray maçında kötü oynarsa hakkında olumsuz fikirler oluşabilir.

Kaya Peker profesyonel bir oyuncu. Önce kariyerini ve kazanacağı parayı düşünmesi lazım. Kendi isteklerini karşılayan her kulüpte elinden geleni yapar. Geçen sezon Beşiktaş'ta birçok maddi sorun yaşanmasına ve kendisini Rusya'dan isteyen kulüpler olmasına rağmen takımı bırakmadı. Alacaklarını tahsil edinceye dek birkaç kez şikayette bulundu ama, bunu doğal karşılamak lazım. Çünkü kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve basketbol şubesinde her sene büyük maddi krizler ortaya çıkıyor; birçok oyuncu parasını uzun süre alamıyor...

Efes'in şampiyonluğundan sonra yaşanan olaylar ön plana çıktığı için saha içine değinemedik... Kaya Peker şampiyonluk maçında hakikaten muhteşem oynadı. Kendisine küfür edildikçe, o daha da coştu; aldığı hemen hemen her topu sayı yaptı (10/12) ve savunmada da son derece dikkatliydi. Böyle bir final performansını uzun zamandır TBL'de hiçbir oyuncu göstermiyordu. Kaya Peker o performansı Euroleague'e taşıyabilirse Efes'e çok katkısı olur.
 
Forumda geyik için Mola diye bir bölümümüz var arkadaşlar. Belli konularda evet gülüp geçiyoruz ama böyle bir şekilde geyik yakışmıyor hak verirsiniz ki.
Dikkatli olalım.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Kaya Peker seri boyunca fener taraftarından yediği küfürlere aldırmadan yüreğinin ortaya koydu.Şu anda fener taraftarının 1 numaralı düşmanı konumunda.Onu bu forma altında görmek en büyük umudum.Kaya Peker'e sahip çıkalım !!!
Gelse keşke.Çok sevdiğim oyunculardan biri.Hırsına mücadelesine hayranım.
 

Üst