KBSL 17.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 83-103 Fenerbahçe Alagöz Holding

3. periyot skoru 63-31'di Yaman Bey.

Nereden nereye geldik vurgunuz üzerinden de geçmişe kısa bir yolculukla; Dursun Özbek basketbol kara liste noktasında Özhan Canaydın'ın ardından ikinci sırada. Duygun Yarsuvat dahi kadın basketbolda yanlışlıkla şampiyon olmuştu.
 
Kayla McBride tek başına maçı aldı.

Emma Meesseman,Tilbe ve Sevgi ilk 2 çeyrekte kötü oynadı ama 3. ve 4. çeyrekte onun da devreye girmesiyle fark daha da açıldı.

Hines-Allen,NaLyssa Smith ve Meltem iyi oynadı ama kadrolar arasındaki kalite farkı çok büyük olduğu için yetmedi.

Vanloo yerine iyi bir combo guard almamız gerekiyor.

NaLyssa Smith iyi oynamasına rağmen İndiana dönemindeki performansından çok uzakta. Bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Tabi bunda Galatasaray'a gelir gelmez yaşadığı sakatlığın da etkisi büyük.
 
Hem Beşiktaş'tan hemde Fenerbahçe'den sahamızda 103'er sayı yedik, kadın basketbolda daha önce bu kadar ezildiğimizi hiç hatırlamıyorum. Fenerbahçe bugün genelde 2. bazende 3. viteste oynayıp istediğini çok rahat aldı.

Ahbap çavuş ilişkisiyle sezona girilip hakkı olmayan mevkilerde hakkı olmayan şekilde bulunanlar oldukça daha pek çok maçta eziliriz.

Evet bütçe farkı olabilir gün olur 20 30 40 sayı fark yenilebilir bunlar sporun içinde var, ama sporun içinde olmayan şey liyakatsiz yönetimler tarafından bilerek ve isteyerek bu hale getirilmek.
 
Eskiden de Fenerbahe bizden 1-2 seviye üstte kadro kuruyordu ama rekabet edebiliyorduk şimdi o makas daha da açıldı rekabet edemeyecek hale geldik Çukurova'yı da geçtim Bjk bile bizi çarpıyor Eurocup şampiyonluğu diyoruz şampiyon olsak yönetim bizi Euroleague'e bu sefer yollayacak mı?sözün özü kadın basketbolunun lokomotifi olan takımımızı bu kadar aciz görmek beni üzüyor.
 
İki oyuncu Meesseman ve McBride neredeyse 60 sayı atmışlar...
Bizim için ne yazık ki klasik sonuç...
Alışkanlık yaptı bünyede...
Kayla'nın kesinlikle bize garezi var dikkat edin tüm maçlarımızda ek gayret ve 25+ sayı ..
Vallahi yazık bu branşta efsane başarıları olan takımımızı ne hale getirdiler bir yönetim gidiyor diğeri geliyor değişen bişey yok aynı vizyonsuzluk, son yıllara bizi şamar oğlanına çevirdiler şahsen benim çok kanıma dokunuyor caanım Galatasaryımı aciz duruma düşürmeleri, çok merak ediyorum bunların hiç mi zoruna gitmiyor çok üzücü..
 
Son düzenleme:

Üst