KBSL 17.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 83-103 Fenerbahçe Alagöz Holding

tribünler yine ultraslan temalı tezahürat girdi hahah ulan iki adım otenizde fenerbahce 25'e yatırdı bizi. hiç mi zorunuza gitmiyor, protesto etsenize şu yönetimi. delirecem şimdi.
 
Sene başı erkeklerde 2-3 kötü iç saha mağlubiyetinden sonra taraftara empati yapıyordum ama yılın şu aşamasına gelip hala bu şubeler pohpohlandığına göre hak ettiğimizden iyi yerlerdeyiz bile diyebiliriz. Bu rezilliğe Galatasaray'ı layık görenler bin katını kendi yaşamlarında görürler umarım.
 
yemin ederim salona giden tribün grubundan da sahaya takım diye çıkarılan oyunculardan da şu kadrolari bize ve Galatasaray'ın ismine reva gören yöneticilerden de iliğimle kemiğimle nefret ediyorum. iğreniyorum hepsinden. yazık.

yapın yapın biraz daha futbol temalı tezahürat yapın satılık herifler. 2 adım ötenizde tuttuğunuz takım, ezeli rakibi tarafından 30'a yatırılsın ama siz futbol temalı tezahürat yapıp yönetimi protesto etmeyin sakın. 50 lira fazla verilse Fenerbahçe diye bağırarak insanlarsınız gerçi şaşırmıyorum artık. iğrenç herifler.
 
1999 kadın basketbol, 2000 futbol. 2013 futbol, 2014 kadın basketbol.

Efsane iki yönetim üst paragraftaki sonuçları yarattı. Efsane başkan, başkan adayı ya da yönetici olduğunu düşünen varsa diye yazıyorum. 2024 futbol takımları eh işteyle 2002'de Fenerbahçe'nin futbol takımına yakıştırdığımız şekilde olsa olsa kestane olunur zira.
 

Üst