• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 17.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 83-103 Fenerbahçe Alagöz Holding

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Kayla bitirdi maçı maalesef.

Yorulduk be savunmada sürekli geçiliyoruz. Koptu maç.

25-30 fark bandında biter maç. büyük bir güç ve kalite farkı var. rakip makine gibi..

Kayla bitirdi maçı maalesef.
İnsan biraz yakından savunur şunu.
Yüzünden anladığım bu kadında da Galatasaray düşmanlığı var sanırım senelerdir biz bundan üçlük yemekten bıktık o üçlük atmaktan bıkmadı...

İnsan biraz yakından savunur şunu.
Yüzünden anladığım bu kadında da Galatasaray düşmanlığı var sanırım senelerdir biz bundan üçlük yemekten bıktık o üçlük atmaktan bıkmadı...
Kadının işi üçlük atmak zaten.

2.5 çeyrek dayanabildik sadece. neyse bereket versin.

1 milyon bütçeli takımla 5 milyon bütçeli takımın da başa baş mücadele etmesini bekleyemeyiz zaten.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte..

tribünler yine ultraslan temalı tezahürat girdi hahah ulan iki adım otenizde fenerbahce 25'e yatırdı bizi. hiç mi zorunuza gitmiyor, protesto etsenize şu yönetimi. delirecem şimdi.

110-120 olacak gibi...

1 milyon bütçeli takımla 5 milyon bütçeli takımın da başa baş mücadele etmesini bekleyemeyiz zaten.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte..
Kapatsınlar bence, hiç masraf etmemek daha iyi hem eksiklik hissetmeyiz hem üzülmeyiz...

Kadının işi üçlük
Baktım istatistiklerine; işi üçlük atmak olabilir bizim bu kadar kolay üçlük yemek olmamalı... Kadın ligde ortalama 12-16 gibi atıyor, bir kere 25 bir kere de 24 atmış... Bundan her maçta 30 sayı yemek zorunda değiliz....

Farklı kaybettiğimiz çok maç olmuştur daha önce ama bu kadar çaresiz hiç olmadık. Işıl'ın kenardaki düşünceli hali her şeyin özeti zaten.

başladılar yine başarılar gelir geçer demeye. bari yalandan da olsa yönetim uyuma basketbola sahip çık diyin lan.

Sene başı erkeklerde 2-3 kötü iç saha mağlubiyetinden sonra taraftara empati yapıyordum ama yılın şu aşamasına gelip hala bu şubeler pohpohlandığına göre hak ettiğimizden iyi yerlerdeyiz bile diyebiliriz. Bu rezilliğe Galatasaray'ı layık görenler bin katını kendi yaşamlarında görürler umarım.

başladılar yine başarılar gelir geçer demeye. bari yalandan da olsa yönetim uyuma basketbola sahip çık diyin lan.
Ya taraftar küfür ettiği Ömer Yalçınkaya gibi adamın gelişine tepki göstermedi buna mı tepki gösterecek.

yemin ederim salona giden tribün grubundan da sahaya takım diye çıkarılan oyunculardan da şu kadrolari bize ve Galatasaray'ın ismine reva gören yöneticilerden de iliğimle kemiğimle nefret ediyorum. iğreniyorum hepsinden. yazık.

yapın yapın biraz daha futbol temalı tezahürat yapın satılık herifler. 2 adım ötenizde tuttuğunuz takım, ezeli rakibi tarafından 30'a yatırılsın ama siz futbol temalı tezahürat yapıp yönetimi protesto etmeyin sakın. 50 lira fazla verilse Fenerbahçe diye bağırarak insanlarsınız gerçi şaşırmıyorum artık. iğrenç herifler.

Yazık; Galatasaray en yukarıda olmalı her bransta ama senelerdir ayni durum maalesef; Mayıs seciminde artik Basketbola hem yatirim yapacak hem de anlayacak isimler lazım...

1999 kadın basketbol, 2000 futbol. 2013 futbol, 2014 kadın basketbol.

Efsane iki yönetim üst paragraftaki sonuçları yarattı. Efsane başkan, başkan adayı ya da yönetici olduğunu düşünen varsa diye yazıyorum. 2024 futbol takımları eh işteyle 2002'de Fenerbahçe'nin futbol takımına yakıştırdığımız şekilde olsa olsa kestane olunur zira.

Geri