• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kelsey Plum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Yani bu yönetim Kelsey i kaçırdılar ise , bildiğim tüm küfür ve bedduaları edeceğim kendilerine.

Sene 2018 : Eurocup şampiyonluğu yolunda Quigley ve Kaela Davis bazı lig maçlarında oynamıyorlardı.

Sene 2022 : Kelsey Plum sezonun geri kalanında sadece Eurocup maçlarında oynayacak deniliyor.En kötü ihtimalle Final Fourda finale kalamazsak Kelsey'in son maçı demek bu.Eğer finale kalırsakta Kelsey'in son 2 maçı !

Bizde bunlardan önümüzdeki sezon için planlama bekliyoruz.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Taraftar neden salona gelmiyor bir düşünün beceriksiz iş bilmezler !

Yani hakikaten bu kadar beceriksiz yönetim olur. GS ismi adı altında bu inanların anılması bile , bize atılan en büyük kazıklardan biri.
Klubu yönet , paralarını harca , adamlarını işe al , ama hiç bir branşta başarılı olma.

Allah sizi taş etsin emi.

Kadın basketbolda Galatasaray ve itibar yan yana gelmez artık.Son yıllarda çağ dışı yönetilmek yüzünden elimizden giden kaçıncı oyuncu oldu.

Dünyada sosyal medya bu kadar yaygınken,oyuncular birbirlerine 1 mesaj kadar uzakken,bir takım bu kadar kötü,bu kadar vurdumduymaz şekilde yönetilmez.

Galatasaray'a gideyim mi diye soru soran birisine gitme diyecek bu kız.Gitme diyecek diğer terk edenler.Gitme diyecekler !

Böyle bir ortama kim gelsin, niye sponsor olsun, niye insanlar maça gelsin.. Buyrun işte anlattığımız tablo bu.

ABD milli takımının kampı vardı 29 mart-3 Nisan arası , umarım sonrasında döner

Yazıklar olsun bu zavallı zihniyete. Ne zamandır ilk defa, üst düzey bir basketbolcu getirmişsiniz, ona da sahip çıkamıyorsunuz. Hepinizi alıp çöpe basmak lazım, rezil herifler !!!

Yarı yolda giden oyuncularımızdan sadece 2 tanesini bile tutabilmiş olsak ; en az 2 şampiyonluk vardı. Angel, Kelsey vs...

Benim anlamadığım bir nokta var.Kelsey Plum sezonun geri kalanında lig maçlarında oynamayacak diye dün haber çıkıyor.

Aynı gün Galatasaray basketbol resmi hesabı Kelsey Plum ve Kaela Davis'in katıldığı sohbet yayınını paylaşıyor.Bu ciddi tezatlıktır.Kelsey haberi doğruysa,oynamayacak oyuncu için yapılan bu paylaşım amatörlüktür.

Ogwumike değilmiş Ogunbuwale ymiş anlaştığımız isim...

Yahu Kelsey elde tut , sonra git düzgün yabancı al , aldığınız 4 numara Davis ne ya.
GS çiftliği ve onda yöneticilik yaban insanlar var. Benim gözümde bu yöneticilerin Tosunçuktan ( çiftlik bank ) hiç bir farkları yok.

Ben orijinal Ogwumike zannettim, heyecanlanmıştım...

Bu gidenlerle en azından bir kısmı ile oyuncuya çıkışı açık kontrat yapılıyor herhalde

Zorla F4'e getiriyorlar. Ne kadar istekli olacak?

Geri