• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Los Angeles Lakers

lakersın carmelo için devreye girdiği söyleniyor. artest walton bynum a karsılık nene ve carmelo.

mükemmel olur la için. skor anlamında katkı yapacak adamlar lazım. carmelo kobe gasol big tree olur. nene de çok hareketli bir uzun bynumdan çok katkı vereceği kesin.

Takas söylentileri her zaman vardır ama Melo ile ilgili olanlar artık baydı.. Ben onunla ilgili haberleri pas geçiyorum okurken.
Yalnız takas olacaksa ve taraflardan birisi Lakers ise kimse mantık aramasın.. Lal her zaman kazıklayan taraftır..
Tarihlerini çok iyi bilmiyorum ama ben kazıklandıkları bir takas görmedim..
En son bir HİÇ karşılığında Gasol'u alıp contendırlıklarını 5-6 sene uzatmışlardı..
Yukarıda bahsedildiği gibi bir takas yaparsa Denver, en az 5 senesi şimdiden çöpe gider..
Bynum'ın Gökhan Zan'dan hiç bir farkı yok , sürekli sakat ve çok ciddi overrated.
Ayrıca overpaid'in de kralı.. Yılda ortalama 13 falan alıyor ve 2012 yazından önce kurtulmak imkansız..
Walton ve Artest'in kontratları da 2013-2014 e kadar gidiyor..
Hiç biri takas için uygun parçalar değil.. LAL elindeki safralardan kurtulmak ister elbet ama bu adamları normalde kimse almaz..

Melo olayı artık kabak tadı verdi.. Denver'ın zaten bir beklentisi yok artık. Bu saatten sonra takas yapmaları mantıksız olur.. Şurada Haziran'a ne kaldı..Cap'te doğacak ciddi bir boşluk var Nuggets için.. Her şeyden önemlisi Kenyon martin'den kurtulacaklar ve JR Smith de serbest kalacak.. Melo+ Jr+ Kenyon toplamda bu sene 40 milyon USD aldılar.. Seneye bunların hiç biri olmayabilir Nuggets salaryisinde.. Hatta Nene option kullanmayıp serbest kalamk isterse , bu boşluk 51-52 milyon USD ye çıkıyor.. Hatta bir manyaklık yapıp biz Billups'ı istemiyoruz deyip, takım option kullanmazsa Chauncey de FA oluyor ve boşluk 65 milyon USD ye dayanıyor.. O yüzden sabretmeleri, beklemeleri lazım.. Yazın bütün FA oyunculara sulanabilirler..Takas intihar olur Nuggets için..Hele böyle LAL e bile bile çarpılmak tam intihar olur..

Not: Bu takasın olacağına inanmamakla beraber Nene Hilario'nun benim gözümde Bynum'ın 10 katı değerinde olduğunu yazmadan edemedim..Testis kanserini yenip gelmiş bir adam ve canını dişine takarak oynayan bir adam..Kenyon Martin'in tüm kaçak güreşmelerinin açığını kapatan bir adam.. Öyle Bynum gibi " ayağım uf oldu, ben dünya kupası izlemeye G.Afrika'ya gideyim " diyecek bir adam değil.

takas istiyoruz takas:) fisher miadını doldurdu artık guard alınmalı. bynum artest fisher bir takıma verilsin.denver olmaz ama iddasız takımlardan biri ile olabilir takas ancak. denver elindeki en önemli 2 parçayı neden versin ki.

Az önce sonra eren karşılaşmada New Orleansı 101-95 mağlup ettik.

Deplasman turnesine güzel bir başlangıç yapmış olduk.

Gasol müthiş oynadı; 34 sayı 10 ribaund.
Kobe 32 sayı 5 asist ile oynadı.

kobe-gasol aş. fisher ve blakeden cacık olmaz.guardsız oynuyoruz resmen.

her yerde bir "mesaj maçı " furyasıdır gidiyor..
mesaj maçını lal kazanmış ve celtics i yenmiş..
mesaj alınmıştır.

Kobe'nin tek çeyrek performansı yetti Boston'a.Deplasmanda kazanmak çok iyi oldu.

konsantre olan takımlar bu maçları alıyor.stapleste biz td gardendada lakers konsantre oldu ve kazandı.tebrikler

108993557_10.jpg

tam olması gereken yerde , tamda olması gerektiği gibi yükselişe geçti Lakers.. 3-Peat'e adım adım..

En iyi biziz, istersek herşeyi elde ederiz.
Bu böyle biline.

Kobe Reise selam olsun, saygı bizden...

NTVde 03.00 te Knicks-Lakers maçı var. Amare V Kobe

kobe bryantı izlmek büyük zevk bana basketbolu sevdiren 1 numaralı adamdır.o bırakınca arkasından çok ağlarım:)

kobe bryantı izlmek büyük zevk bana basketbolu sevdiren 1 numaralı adamdır.o bırakınca arkasından çok ağlarım:)

Kobe bıraktığı an Lakers biter benim için.Lakers'ıda çok sevmem aslında. Kobe ve Amare hayranı olduğumdandır Lakers'ı tutmam. Galiba önümüzdeki sezon sonu Kobe'nin LAL ve NBA kariyer bitecektir.Hatırladığım kadarıyla kariyerimin son yılını Avrupa(İtalya)'da geçireceğim muhakkak demişti.

İlk çeyrekte 19 s 6 ribaunt kobe'den.Msg'de her zamanki gibi yanıyor yine kobe :D

Deminki Steve Blake - Shannon Brown Alley oop'unu herkes bir yerden izlesin mutlaka. Ben böyle bir şey görmedim daha önce, muhteşem.

Steve Blake pas özürlü olmasa Alley-oop o kadar estetik olmazdı.Marifet Steve Blake gibi topu çembere uzak yere atmada.

Kobe bıraktığı an Lakers biter benim için.Lakers'ıda çok sevmem aslında. Kobe ve Amare hayranı olduğumdandır Lakers'ı tutmam. Galiba önümüzdeki sezon sonu Kobe'nin LAL ve NBA kariyer bitecektir.Hatırladığım kadarıyla kariyerimin son yılını Avrupa(İtalya)'da geçireceğim muhakkak demişti.

kobenin 3-4 yıllık sözleşmesi var daha lakers ile bırakmaz bence rekorları kırmadan:)

an itibarı ile kobe yardırıyor:)

Geri